God morning

0kommentarer

Uppe med tuppen idag...den årliga inventeringen ägde rum 6 i morse!!! Den tiden e ju för fan inte mänsklig! Men som tur e somna ja väldigt tidigt på soffan igår så de gick rätt bra att gå upp !

Jaha en sumering av nyår kanske... det började väldigt mysigt med att ja o Andy lagade mega god mat och hade det allmänt mysigt och trevligt! Vår matlagning var ju helt suverän, oxfilén blev så himla god alltså! När middagen var över spela vi lite yatzi............. men seriöst! En nyårsafton!? näää vi kom  fram till att vi hade jävligt tråkigt och att vi är ett par som gärna myser en dag med film o sånt, men inte nyårsafton, då ska man helt enkelt inte sitta två st!!! Så efter att ha varit ute runt 10 o smällt lite raketer i brist på annat tog vi en taxi till mamma o pappa :) Då spelade vi spel och hade det trevligt! Så i slutändan visade det sig bli en bra nyår :)

Eftersom vi inte fick tag i nån taxi på natten fick vi helt enkelt sova i bäddsoffan i mitt gamla rum så när ja tog cyklen till jobb dagen efter såg ja fan inte klok ut! Lite halvsliten med gårdagens smink, gårdagens kläder....ja helt enklet hela kittet från gårdagen ...endast nyborstade tänder :) Men dagen gick förvånansvärt snabbt o rätt som de var var kl. 18.15:) 

nu ska ja kolla lite tv medan ja väntar på att min man ska vaknar, ja har mämligen köpt bullar till frukost :)

Ha de fint!                            

Kramar!  ♥

Kommentera

Publiceras ej