Vilken kväll, vilken natt, vilken dag. Igår efter jobb åkte jag hem på kräftskiva hos Helena som hon och Ida ordnat. Jättetrevligt var det verkligen men tyvärr mådde jag inte bra. Jag hade en skitdag, börja med att jag blivit förkyld, sen kände jag mig tjock och äcklig p.g.a mina utslag. Men jag stod ut. Tror jag såg rätt elendig ut där jag satt men fuck vad dåligt en liten förkylning kan få en att må. Men är glad att jag åkte dit :) Natten ska vi inte snacka om. 2 ynka timmar har jag sovit. Täppt i näsan sen orolig över mina uslag... jag är mer död än levande idag!

Imorse körde jag till jobb, visa upp mina röda prickar för chefen som tyckte att jag skulle åka till doktorn. Sagt och gjort. Fjällros har denna fjällan fått. Helt ofarligt, uppkommer förmodligen av ett virus som i sin tur ger röda fjällande utslag. Sitter kvar i upp till 6 veckor sen bör dom försvinna. I vissa fall kan dom sitta kvar i upp till ett halvår. Med min otur gör dom garanterat det ;)

Efter besöket ringde jag till jobb och undra om jag kunde komma och jobba. Då visa det sig att det inte fanns något för mig att göra så jag fick vara ledig. Körde till väla med Sjöbbe, hade helt missat att där var premiäröppning och det var myyyycket folk. Köpte bara en kofta på H&M, får kolla mer ordentligt i dom nya affärerna när det lugnat ner sig.


Ska egentligen träffa Ida idag och jag vill jättegärna men helt ärligt, jag borde nog vila.

foto007 (MMS)

fin!min gåva från blondy o roy direktimporterad från kroatien;)

foto003 (MMS)

buhuu titta som jag ser ut:( lägg då till rygg,bröst,mage och andra armen. Stackars mig!

I helgen skulle jag ju som sagt hämta Blondy och Roy men eftersom deras flyg blev 7 timmar försenat fick dom ordna det på annat sätt. Jag hade redan köpt och tinat kräftor som jag och Andy skulle gotta oss med. Jag och Ida åkte ändå iväg till centersyd. Där hitta jag, eller Ida tvinga mig att prova, ett par svarta jeans och oj så nöjd jag är. Hade dom på mig hela lördag kväll och natt och dom knäa inte sig! Nu är dom tvättade så jag hoppas dom håller samma kvalitet, för ynka 99kr var det ett megaklipp!

På kvällen cykla jag och Andy till mamma och pappa där vi åt kräftor tillsammans med dom istället. Var mysigt och trevligt men blev väldigt sent så igår låg jag totalt deckad. Sov bort nästan hela dagen, ångest? Nej det var så himla skönt!


Idag har jag varit på massage och sen ett besök hos svärmor. Ett bra avslut på mina lediga dagar :)



Nu ska jag äta vindruvor och mysa ner mig i soffan. I veckan blir det jobb i informationen. Istället för kvällstider har jag fått dagtider. Finfint!

foto042 (MMS)

mannen köpte gotte till mig i Tyskland hihi

Shit jag känner mig bakis. Hur är detta möjligt? Kanske för att jag är van vad att få många timmars sömn, det blev det inte inatt. Slapp hämta A men fick dock hålla mig vaken för att kunna gå ner och hjälpa han att bära upp flak han köpt. Efter det tyckte han att jag kunde köra han till Mc donalds. Klockan 01.00 på natten är jag inte jättesugen på det men han tjata och tjata och tjata. Ett tag skulle han istället dra ner till stan och träffa kompisar och ta en kebab, vilket jag vet hur det slutar, så snäll som man e körde jag ju fanskapet till donken.
Mc donalds vid den tiden vimlar av bönder. Vilka nollor. Alltså dom är så töntiga så jag nästan dör en smula på köpet. A var lite full så han reta ju upp sig maximalt, då fick jag sitta som en mamma och säga " ja men skit nu i det, nu åker vi hem så du kan äta sen får du gå o lägga dig" haha.
När vi kom hem trada han sönder min hjärna om Belgien så ca. 02.00 inatt kom jag i säng :)

Nu ska jag göra vid mig och äta. Vid 10tiden ska jag möta Ida. Måste tömma bagageutrymmet oxå. Hoppas min lilla polo får in resväskorna. Annars får vi binda fast dom på taket, inte mycket mer än så.


För din skull Jessica lägger jag upp denna för att du ska få se vad jag menar. HEJ FOTBOLL! Hahahah jag dör så rund i huet jag var. ( Rund som en badboll på hela kroppen)  Tur jag bestämde mig för att gå med i viktväktarna :D Jag är ju fortfarande inte smal, men jag tror nog att jag slimmat till mig litta jämfört med här.

Igår hade jag deppedag, idag mår jag prima. Tänk så mycket lite umgänge kan göra. När man sitter hemma själv blir man ju helt störd. Har haft en mysig eftermiddag/kväll med Jessica och Noel. Först ett stopp på väla. 2 tröjor inhandlade, ena för en billig peng...50kronor är rena klippet! Det är 3:dje gången jag är på väla denna veckan haha, brukar aldrig va där annars.
Efter det åkte vi hem till Jessica. Suttit och snackat och busat med sötaste Noel. Lilla charmtroll ♥

 Gammal bild men lika söt då som nu



Nu sitter jag och väntar på att hämta upp A. Han har varit i belgien och kollat HIF, ska bli mysigt att få hem han igen ;)



Imorgon ska jag och Ida köra till Sturup och hämta hem Blondy och Roy. Känns najs att sitta som en blekfis när dom kommer hem bruna och fina. Åker på morgonen så vi hinner inom centersyd...spara pengar, vad är det?
På kvällen ska jag och A ha kräftmys...som jag längtat efter kräftor. Aaa så gott!


Nu ska jag kolla litta tv! Puss och haj!


Eftersom jag är så himla aktiv här så får jag väl skriva några rader idag :)

Hatar att gå upp tidigt. Jag som är kvällsopptimist, dvs ligger och smider storslagna planer när jag ska sova, trodde att jag skulle kunna gå upp 5 idag för att gå till jobb. Jovisst. 1½ timme senare var jag uppe ur sängen haha. Slutar klockan 14.00 idag sen är det heeelg. Åh vad underbart.


Hela jag ser ut som en prickig korv. Framförallt magen, armhålan ser inte så bra ut. Antingen är det värmeutslag...men det är inte ens varmt nu, eller är det något jag inte tåler. Jordgubbar ska man akta sig för sa mamma. Vad åt jag till frukost, jo jordgubbar. Tur jag tar in vad folk berättar för mig :) Kan vara tvättmedlet oxå, men ska jag tvätta om rubb och stubb för att se om det hjälper? Vilket gitande!


Nej nu måste jag fixa till det sista sen köra till jobb!


Ha en bra dag!

Jag hatar människor som gottar sig åt andras olycka. Som tycker det är roligt att berätta för alla hur en människa mår, när personen själv inte vill att folk ska veta. Ja jag pratar om mig själv, jag har inte mått bra, jag har varit fruktansvärt ledsen...och till dom personerna som går och berättar detta vill jag bara säga DRA ÅT HELVETE! Hade jag velat att folk skulle veta hade jag berättat det för alla, skrivit ut detaljer på min blogg, min facebook, skrivit en lapp och satt upp i slussen på jobb. Men vet ni vad, jag ville inte att folk skulle veta.
Lika lite då som nu vill jag att folk ska veta. Jag mår bra nu och har lagt det bakom mig, men det är svårt att göra det när man får reda på att man har falska människor omkring sig. Ingen nära vän, nej för mina nära vänner skulle ALDRIG berätta något. Det är dessa små obetydliga människor som ser en glädje i att skvallra om andras välmående som får mig att spy.


Jag är en mes, som en viss person tydligen tyckt om mig, som inte konfronterar dessa personerna. Men idag var det droppen. Jag är en människa med känslor, själ och hjärta. Jag förtjänar att behandlas så också.

Idag skulle jag sova länge, vakna klockan 08.00 av att dom borra i trappan. Jäkla dårar. Jaja det blev ingen mer sömn där inte så det var bara till att gå upp. Har hunnit med en hel del i alla fall, skönt att ha vissa saker gjorda.

Idag jobbar jag till 22.30 sen klockan 03.00 inatt ska jag köra Blondy och Roy till sturup. Ska bli jääätteroligt, not :) Men vad gör man inte för sina vänner, hoppas jag får lite sömn på morgonen för jag ska ju klara av att jobba imorgon oxå.

Hyffsat fint väder idag, men någon riktig sommar får vi nog inte.

Just nu är jag inne i en period då jag hatar att jobba på morgonen. Jag mår så dåligt när klockan ringer. Vill inget annat än att sova liiite till. Imorse gick A upp tidigt för han ska ut och fiska, då kom han in och fråga vart hans termos blivit av. " Du har slängt den och skulle köpa en ny" svarade jag. Helt övertygad om att det var så. " Sluta ljug det har jag inte alls" svarar han tillbaka. Inte förrän jag gick upp insåg jag att jag nog legat i dvala för nej, han har aldrig sagt att han har slängt den :)

Jobbar bara till 14 idag sen ska jag hitta på bus med Blondy ♥

När vi kom hem från Göteborg fick jag en chock. Ca. 1kg upp på en helg! Det var ångest delux vill jag lova så dessa 3 dagar har jag verkligen skärpt mig och gått ner det igen. Det känns bra! Nu går jag över till att sköta det hemifrån istället för att väga mig nere på plats. Vi får se hur det går men jag hoppas ju på att jag ska klara det. Hitintills har jag gått ner 6,4 kg sen jag starta och 10kg sen i november förra året. Det gör mig stolt!

Jag säger att jag ska börja träna till hösten men om jag tittar ut genom fönsterna så verkar det inte bättre än att den redan är kommen. Som det blåser!


Nu ska jag göra ve mig det sista sen blir det lite jobb.


Ha en bra dag!

Då var dom lediga dagarna slut. Har haft en helt underbar weekend i Göteborg med Andy. Igår träffade jag Ida och Helena på lunch. Ja dessa dagarna har varit perfekta helt enkelt. Om 2 timmar är det dags att påbörja 6 dagars veckan men det gör inte så mycket. Jag blickar framåt, 5 månader till sen har jag en grymt efterlängtad semester. Det kommer gå snabbt, det måste det göra!

foto008 (MMS)

En god drink som avslutning på göteborgs trippen:)

foto011 (MMS)

satt oss tillrätta på hotellet. Vin och utsikt över liseberg,vi har det bra nu:)