Ikväll är kvällen med stort K! Så blir jättekul att festa med mina fina vänner! Mega kul är det att även Sandra och Vicky kommer hit innan och joinar en stund :)

Jag har fixat till lite här hemma nu( Vill att solen går ner så man inte ser dammet som flyger omkring ) och om ett litet tag är det dags att hoppa in i duschen och föra ve sig.



Happy halloween på er alla!


Jag håller på att fixa lite i min blogg...det lilla jag kan haha! Önskar man vore ett datasnille ibland :) Men nu ska jag och klippa mig!
Jag är lite imponerad av mig själv. Jag brukar alltid tänka att jag ska städa och ha mig när jag kommer hem men det blir liksom aldrig av. Men idag, idag har jag minsan gjort allt det jag tänkte :)

Åkte förbi mamma och pappa efter jobb...skulle bara inom och hämta mat som jag glömde igår men då blev man bjuden på middag idag igen :) Det tackar man aldrig nej till. Andy trodde inte jag skulle laga middag en enda gång under tiden han är i Göteborg och lite rätt har han ju. Jag bjuder bort mig själv till andra istället :)

Nu precis har jag dammat och dammsugat...diskmaskinen är igång och nu tror jag faktiskt att jag ska laga mat som jag kan ha till middag imorgon. Slipper jag stressa med det efter jobb för på kvällen blir det ju fest :D
Kalas kul ska det bli...Jag, Sjöbbe, Jessica, Vevvan och Linda ska rocka fett till ABBAtema på Sjöcrona!

 Jessica och Sjöbbs
 Jessica och Vevvan


Ooo jag längtar till imorgon. Jag har till och med redan planerat vad jag ska ha på mig, brukar jag aldrig göra då jag vet hur jag är. Haha har ni sett den reklamen med hon som får frispel då hon drar en maska på sina strumpbyxor ? Det e fan jag....tosig blir jag!

http://www.kristianstadsbladet.se/article/20091027/KRISTIANSTAD/710279879/1018/RSS&source=RSS

Denna artikeln handlar om min sambos bror Kim...jag blir helt tårögd när jag läser kommentarerna artikeln fått. Kim förtjänar ett värdigt liv och det är så fint att människor engagerar sig i detta!
Idag har man spenderat en dag i Malmö. Vi har ränt runt i varenda affär känns det som men det har varit en mysig dag :) Helt slut i kropp och själ var jag när vi satte oss på tåget hem.
Jag har letat efter en guldig ögonskugga hela dan men inte hittat en som jag riktigt gillar. Tur var väl det för när jag precis var inne i badrummet vad jag ser jag då ligga på tvättmaskinen, jo en guldig ögonskugga. Tur jag har koll på vad jag äger!

Bilder från i lördags kommer här:

 Jag och Ralf bowlar
 Johan, Andy och Anki på bowlingen
 Jag och Annika på dickens
 Honey och jag
 Andy och Sanne
Det tillhör inte vanligheterna att jag är uppe såhär tidigt om jag inte ska och jobba. Men idag ska jag och Linda till Malmö...kolla lite affärer e det tänkt :)
På lördag ska bla jag, andy och hans pappa med sambo bowla, ska bli superkul! Det var så längesen man gjorde det ju, får vi se hur det går. Lollo är ju så söt....sist hon spela var hon kung på bowlinghallen....hon tror att det hade med att göra att vi skjuter så mycket bröd och skit till sidan i kassan så därför tränar man upp högerarmen :D Så nu är det upp till bevis om jag skött mitt jobb med att skjuta ömtåliga saker till sidan!

Annars idag, jag åkte med Sjöbbs hem direkt efter jobb. Stefan skulle ju laga mig bil (TUSEN TACK för det!) Så under tiden satt jag och trada med S och käka kakor. Sällan. Problemet med mig e att jag inte kan ta en kaka, nej jag ska ju äta tills jag spricker!

Nu har jag kommit hem, med mig köpte jag en stubbe, nej alltså inte en trästubbe utan en liten bit smörgåstårta :) Gott ska det bli, får unna sig något när mannen är iväg.

 Andy och hans kära far John
Nu var första natten avklarad utan honey vid min sida. Hoppas han kommer hem idag, annars blir det ännu en natt utan :( Dumma jobb han ska ha!
Nej skämt åsido, mig går det ingen nöd på, lite tråkigt att va själv hemma på kvällen jaa men samtidigt så jobbar man ju varje dag. Nu ska jag tex. ge mig iväg för att jobba. 9-14 idag så det e lyxtid och sen ikvöll ska jag kanske få hjälp av Stefan att fixa mig bil.

Men vi synes
!!
 



 
 

 

 

↑ Ska skickas in till hänt extra. " Jessica och Linda på Scotts på Sjöcrona. Sångaren var jättetrevlig och vi blev så glada att han ville va med på bild"

Haha färjan e rätt roligt. Vilka orginal! Jag och mina vänner hade nog oxå varit rätt roliga att filma, vi kan spåra ut rätt rejält på fyllan ;)

Bilderna från i fredags kommer såklart men blogg.se är så himla segt att lägga upp bilder ibland så jag pallar inte just nu. Nu var det i alla fall bestämt att nästa fredag blir det 80tals fest på Sjöcrona :D




Ska vi skåla satan med BAJAMAJA då igen tjejer :D 

 

 

E det kärringvarning när man sitter hemma själv en lördagkväll och tittar på körslaget. Tittar på körslaget och tycker uppriktigt att det är bra :)

Imorgon e det ensam mamma söker, följer jag och A varje vecka.

Ja det e nog kärringvarning på mig. Scotts på fredagen, Körslaget på lördagen och Ensam mamma söker på söndagen. Jesus vilken kärringvarning!

Det är gott att leva. Det är gott att sitta här i soffan med tvn på och just nu datan i knäet. Det blir även lite läsning idag, åh ja det är helt enkelt en go lördag.

Huvudet rätta till sig efter ett litet tag så faktiskt, trots all sprit igår, så mår jag hundra idag!

Får se vad som kvällen har att erbjuda, den ska spenderas med min älskling i alla fall. Min söta händiga man. Han är duktig, lördagar är hans fixardag.


 
Förstår inte varför jag alltid ska ta egna bilder på mig, ser ju fan aldrig klok ut på dom ändå :) Festfärdig med en frisyr som inte är av denna världen innan plattången och hårsprayet tagits fram :)
 

 



 





 

 

FÖRFEST HOS JESSICA SCOTTS SJÖCRONA 16OKTOBER 09

Guuud vad jag e seg i bollen, slemmig i halsen e jag oxå och då har jag knappt rökt något. Det tar på krafterna att rocka till Scotts men jag hade jätteroligt! Alla var blodigt seriösa med kasedans där så vi var lite outsiders som flippa loss men man lever bara en gång och så ska man jäklar i det ha roligt. 

Och Helena, han var dösnygg sångaren. Mums fillibabba för ögonen!
Men han måste ju va fikus...vad gör en så snygg kille annars i ett dansband!?

Hur lyckas jag få texten såhär..... nåja bilder kommer!

Imorgon vid denna tiden rockar jag och mina 3 älsklingar loss till Scotts på Sjöcrona. Drinkmixar e handlade, spriten e fixad detta kommer bli så jäkla kalas!


Så betydelsefulla människor i mitt liv! ♥

Jag kollar lite halvt som halvt på fråga Olle dokumentären och nu vet jag vad jag ska fixa till nästa tjejträff! Vad sägs om att vi fixar lite snittar, lite vin och sen lagom till allt kommer en man hit och har en runk och sprut show. Det hade ni gillat va ;)





Jag förstår verkligen inte meningen med det hela, vad e det för perverst hittapåyrke? Hmm jag e arbetslös vad ska jag göra för att få in lite cach. Jo jag vet, jag startar ett eget företag. Jag döper det till Runk och Sprut show a la Anders...hmm.......nej alltså jag är mållös. Jag finner helt enkelt inga ord i nuläget. Alltså fattar ni, han kommer hem till folk och vi snackar ju ingen stripshow med en ung, snygg vältränad kille som tar av sig lite kläder i samband med lite dans. Nej vi snackar en småtjock medelålders man som ställer sig rätt upp och ner i ditt vardagsrum och runkar. En show kostar 500kr och tog 45sekunder.  Nej jag är mållös.
Idag har man varit på väla med Vicky, Bella och Sjöbbe. Hitta nada, nada som i i n t e  e t t  j ä k l a  s k i t. Tosig blir man ibland, störigt när man tänkt ut en klädsel i huvudet men så hittar man inget. Suck och åter suck. Men det var en trevlig dag ändå, helt slut e jag nu.

Skulle ha solat idag också men klockan sprang iväg så får nog ta det imorgon, lite färg i fejjan behövs verkligen.
Imorgon slutar jag 4, ska kanske fika med Camilla och Blondy, får se vad som sägs imorgon. Annars tar jag min bil som låter som en street racer bil och kör ner till Centersyd...jag SKA HA den klädslen jag tänkt mig. Antingen lila linne under min svarta klänning eller något silvrigt halsband med lila detaljer. Låter enkelt men nej, det är det inte.


Nu var reklamen slut!

Nej nu ringer Sjöbbe och stör istället...får se reprisen på söndag :)

1. Hur gammal är du om fem år? 30

2. Vem var den sista du träffade? Sjöbbe

3. Hur lång är du? 1,67 cm...tror jag

4. Vilken var den senaste film du sett? Wallander

5. Vem ringde du senast? Vicky

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Jo men som sagt jobbar ju till 4 så innan vi e där e kl 5-6" Vicky

7. Vad är dagens planer? Greys Anatomy e det enda jag har kvar av dagens planering

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? både och, blir mycket ringande :)

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos

10. När såg du senast din mamma? i måndags

11. Vilken ögonfärg har du? blå-gåa

12. När vaknade du idag? Kl 08.00

13. Har du någon gång hittat en katt? Jag hitta en katt i min bil häromdagen

14. Vilken är din favoritplats? Någon strand utomlands

15. Vilken plats föredrar du minst? kassa 5 :D gynstolen e ju ingen favorit heller.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Kanske i en villa med familj och hund

17. Vad skrämde dig som barn? Allt

18. Vem fick dig att skratta senast? Andy

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Njaae

20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor, blir svitt som faen annars :)

22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 stycken

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Javisst, oftast självmant..får för mig man mår bättre dagen efter då:D

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? Ibland, ibland inte

27. Vilken är din favoritglass? ooo har så många

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa en himla massa

29. Tycker du om kinamat? I love

30. Tycker du om kaffe? Usch nej

31. Vad dricker du till frukost? Mjölk

32. Sover du på någon särskild sida? Höger sida om man ligger i sängen, vänster om man står framför

33. Kan du spela poker? nej helt värdelös

34. Tycker du om att mysa? jaaa!

35. Är du en beroendemänniska? ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

37. Vill du ha barn? Ja någon gång i framtiden

38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska och e väldigt bra på danska :P

39. Har du någonsin åkt ambulans? nej men polisbil

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Sprit och cigg, haha nej men inredning och kläder

42. Äger du dyra smycken? Ja något dyrt har jag väl

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej aldrig

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En chokladboll

45. Vem är den roligaste människan du känner? Sjöbbe e rätt rolig, enligt henne själv :P

46. Välj ett ärr på din kropp? Har inget, däremot väldigt lila röda knän efter alla fall jag gjort

47. Vad har du för ringsignal? Någon fattig samsung melodi

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har säkert

49. Flirtar du mycket? Nej

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Korfu

51. Kan du byta olja på bilen? Haha kan kan jag säkert men palla

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej peppar peppar ta i trä

53. Vilken var den senaste bok du läste? 80 grader från varmvattnet

54. Läser du dagstidningen? Oftast på internet eller på jobb

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Nej men sjunger som en galning däremot

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix megapol

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min signatur

59. När var du i kyrkan senast? ooo måste ha varit på kusinens dop


 

Denna eviga trötthet...varför kan man inte vakna upp en tidig morgon och känna att man är helt utvilad. Men nejdå, skulle kunna sova en hel dag känns det som. Nu strax ska jag och jobba, detta är den enda riktigt tråkiga dag på hela veckan men det går snabbt. Imorgon ska jag till väla med Vicky oh Isabella efter jobb, ska se om jag hittar något fint halsband!

Med dessa orden säger jag ha en bra dag!

Hur mycket ska vi slå vad att A kommer fråga imorgon hur Wallander sluta? Men så är det när man snarkar mitt i allt :) Jag är i alla fall pigg men ska lägga mig och läsa lite sen får det bli natta.



Längtar mycket till på fredag, kommer ha en superduper kul kväll men dom finaste ♥

 

Vet ni en sjuk sak som hände idag när jag kom hem. Jag parkera min bil som vanligt, hoppa ut, öppnar bakdörren där jag har alla mina saker. Samtidigt som jag pratar i tele med Jessica vänder jag mig om och tar på min min väska....då ser jag något i ögonvrån som får mig att vända mig om. Vad ser jag då i min lilla bil, jo en KATT! En liten svart katt som hoppat in i mitt baksäte och satt sig där. Paniiiik! Jag är inget stort fan av katter och framförallt inte en helt okänd katt! Sa till Jessica att jag vägrar röra den men hur ska jag få ut den ur min bil?! Fräste mot den, inget som hände, den bara glodde som jag va dum i huvudet till sist började jag sparka grus som den blev nyfiken på och hoppa ut! Snacka om att jag stängde bildörren snabbt igen. Tänk så hade jag inte sett den utan stängt och låst bilen. Det hade säkert varit fräscht i min bil dagen efter då!

♥Godmorgon allesammans! Härligt värre att va uppe vid den tiden en söndagsmorgon men samtidigt så får jag ju komma hem och ha en söndagskväll. 9-16 ska man alltså infinna sig på maxi idag, gött kött säger jag för snart är denna jobbehelgen över.

Igår kväll åkte jag och Jessica ut till Linda i lilla Svedberga. Handla med oss kinamat ut som avnjöts framför fotbollen. Ja ni vet vad jag tycker om fotboll så jag tänker inte ens uttala mig om matchen...det enda jag kan säga e att det var tråkigt att Sverige förlora! Nåja med massa gott framför oss spendera vi alltså kvällen i Sjöbbs soffa, kolla i gamla fotoalbum och våndades över hur bra vi såg ut förr, smalare, brunare, finare hår...ja allt va bättre förr!!

Men ingen idé´att deppa över det, får ta tag i skiten nu någon dag!

Nej nu ska jag ta på mig sen köra iväg, det enda positiva är att det knappt är någon trafik ute vid denna tiden!




Linda och Jessica, mina fina vänner ♥
Fredag, härliga fredag. Jag ska jobba hela kvällen så jag ser inte framemot denna kväll som säkert många andra gör. Däremot har jag fått många lugna timmar här hemma nu på förmiddagen. Bäddat rent och tvättat har man gjort annars har jag bara tagit det lugnt.

Imorgon är det fotboll på tv, givetvis kan man inte missa det...tycker alla andra, jag själv skiter i vilket faktiskt. Men jag har bjudit in mig till Lollo, lite mat, fotboll och trevligt sällskap...så kommer min lördagskväll se ut!

Guuud så härligt det var med massage idag, hade så ont i skulderbladet men efter att hon knådat sönder hela så kändes det mycket bättre. Förstår inte dom som inte går på massage, nu när man väl börjar kan man liksom inte sluta, jag går inte så ofta men känner direkt när det gått för länge. Nu har jag visserligen lite problem rygg, tror mina muskler måste fetetränas faktiskt!

Sen jag kom hem har jag bara tradat i telefon, jag är en riktig telekärring....tur man har fastpris på mobilen.
Tradat i tele plus ätit en massa skit, ja så har min eftermiddag sett ut, inget mätande av fönster har blivit av men det kommer ju en morgondag oxå!

Imorgon ska jag dessutom till Stefan och kolla bilen IGEN! Tror avgassystemet pajjat på nytt....byta inte hela kittet sist men det får säkert göras denna gången och dessutom har jag besiktningstid om en månad naaaajs!

Nej nu ska jag ringa lite, mojjan står på tur denna gången :)
Ohh va härligt det e att va uppe såhär tidigt, ohh jaa vad jag ljuger nu. Jag hade aldrig orkat gå upp så här tidigt varje dag. Men idag jobbar jag till 14.00, ska på massage 14.30 så det är en mycket lugn dag. Folket på jobb är lite avundsjuka, jag kommer senare än vissa och går hem tidigare :P

Usch jag vill ligga kvar i sängen, gosa ner mig i täcket och ha det bra. Andy säger att jag är hans egna element på nätterna....tydligen är jag jättevarm så han kryper in till mig så värmer jag upp han oxå haha!

När jag kommer hem ska jag fixa och trixa lite här hemma, bla. mäta fönster för nu har jag hittar gardiner till sovrum oxå :)

Nej dags att borsta tänderna!!


Tänker på min mamma, usch jag blir så himla orolig.......men det är säkert ingen fara det kommer bli bra!   ♥

 Kärlek
Tant 60+ och ung, snygg kassörska för ett samtal

T: Usch ja jag tappa ju min plånbok för någon vecka sen
K: Jasså det var ju inte alls kul, hitta du den eller du fick spärra allt?
T: Nej jag fick ju spärra allt, usch ja det är jobbigt, men ja nu tappa jag ju den själv, jag väntar ju bara på den dagen då jag blir nerslagen och dom snor den
K: Usch nej säg inte så
T: Nej men så är det, jag menar jag går ju så dåligt så det är ju inte svårt att slå ner mig
K: Nej kanske inte
T: Det är ju visserligen inte svårt att slå ner dig heller

Haha hur f*n ska man tolka det? Såg hon mina sillamuskler genom skjortan? Haha roligt va de och fastän hon var helt allvarligt hade jag svårt att hålla mig för skratt!





 ( Allt är sanning i dett inlägget, kanske lite kryddat med ung snygg kassörska)

Idag har jag sovit till nästan halv 12, shit vilket slösande på en dag! Men idag var en sån dag det var så skönt att bara ligga i sängen i drömmarnas värld.

En maskin tvätt e igång nu och om ca. 2 timmar börjar jag jobba. Ni vet vad jag tycker om dessa tisdagar, DOM SUGER! Innan man kommit in i den långa jobbeveckan är det segt.
Nej nu ska jag kolla lite tv.



 Vi hörs eller syns ciao

Idag har jag och Mammi varit i Ullared, det e vi som e ullaredskärringarna :D Mycket folk va där men trots det råkade en hel del slinka ner i vagnen. Jag är mycket nöjd med dagens köp och dagens sällskap♥

Nu är jag trött som fasiken så jag ska bänka mig framför tvn nu, gott ska det bli sen är denna lediga tiden över för denna gången. Men det gör inget för nu är det inte länge kvar till vi åker!!!




Var ju på bio igår, vi såg "Flickan som lekte med elden"...den var bra men vissa saker var lite överdriva tyckte jag! Såg att den boken jag läser nu dvs. "Snabba casch" oxå ska komma på bio....ännu en film jag vill se. Fame och New moon är ju bara ett måste i höst/vinter.

  


 

 

  

 

 

  


 Stort tack till Lollo och Ida!

Hej hoppsan allihopa!

Vilken underbar helg det varit. I fredags var det som sagt födelsedagsfest för Ida och Lollo, det var mycket trevligt och go mat. Så jag tackar så jättemycket för en rolig fest!

I lördags vaknade man inte förrän halv 12 skönt att sova ut och för en gångs skull sov älsklingen lika länge som mig. In i duschen och sen iväg, första stoppet blev Jula där en ny datasladd skulle handlas, äntligen kan man sitta vid den bärbara igen. Meningen var att vi skulle äta på familia sen men gud va där va mycket folk så det fick bli max istället!
Efter det drog vi hem till Linus och Malou och deras 3 vildingar. En pojke på 5år och tvillingtjejer så kan ni ju räkna ut resten, herre gud vilket stoj och stim :) 
Efter lite mer än 2 timmar var vi mer än nöjda så då drog vi oss hemåt. Väl hemma tyckte vi det var lite tråkigt så vi gick helt enkelt ner till Carina och Pompe och spela wii, tur dom bara bor några hus iväg.
Kvällen avslutades i soffan med varsett täcke, en god "landgångsmacka" och Wallander! 

Klockan är bara 11 men jag har redan hunnit åka och handla frukost, ätit frukost, läst tidningen och nu sitter jag här..inte likt mig detta!

Ikväll blir det bio med Andy, Jessica och Matte


Jag och Jessica

Jag har fått skäll av Helena för dålig uppdatering, what can I say...inget liv inget att berätta :)
Mycket har inte hänt sen sist, varit på födelsedagsfest hos Therese, träffat lite vänner däremellan och firat 3år med honey♥ Fick megafina blommor som jag såklart fotade, tänk så lite som kan göra en såå glad!



Ikväll är det födelsedags fest hos Ida och Lollo, ska bli väldans trevligt måste jag säga! Nu ska man bara komma på vad att ha på sig men det lööööser sig! Innan själva göra i ordning sig saken börjar ska jag mest ta det lugnt, varit sjukt trött idag på jobb!

nej tack och hej säger jag!

Puss Puss Puss till mina eviga, riktiga och helt underbara vänner som gör så mycket i mitt liv och som betyder så mycket för mig!! Ni vet vilka ni e !

Massa pussar till min älskling oxå, han gör mig lycklig dag ut och dag in!