Bara 2timmar kvar tills jag måste köra till jobb. BUHUUU känner inte alls för det idag :(
Längtar såå till min 1 veckas semester!

Har haft mysdag hemma hos mamma. Suttit i skuggan och läst en bok :) Lite då och då titta jag fram i solen men dom tillfällena e sällsynta. Jag trivs bäst där de e lugnt och svalt. Lite middag åt man även hos dem. Mannen jobbar ju till kväll idag :(

Imorgon börjar jag inte förrän 4. Även om detta schemat e tufft e det ändå skönt att de e rätt mycket eftermiddagspass. Hinner man njuta av vädret innan man stänger in sig på jobb. Stängning imorgon, usch me dont like även om detta blir fjärde gången ja stänger ( andra gången helt själv)



På fredag slutar jag redan 5 och då blir de grillemys hos Helena. De ser vi framemot så de kan bli fredag nu om de så vill!





Helena sist vi grilla hos henne

Igår somna jag redan kl 21.00. Vakna helt genomsvettig för jag lagt mig för att vila ögonen med alla kläder på. Av med dom sen sov jag gott igen. Dock inte så kul när man vaknar halv 5 och inte kan sova mer :)

Idag ska jag som vanligt hem till mamma, sitta i trädgården och njuta. Fast njuta vetifan om jag gör. Tycker de e mest jobbigt om jag ska va ärlig att sitta i stekande sol. Men man måste ta vara på fint väder! Ledig idag sen sätter jag igång 10dagars jobb igen


Dålig uppdatering, fint väder.

Har jobbat som ett as på sistonde så när det väl blev helg var de slappe som gällde.

Midsommar var helt perfekt. Mat och spel hemma hos mamma och pappa. Ja och pappa vann TP men de borde vi kanske inte prata om ;)

 

SKÅL OCH VÄLKOMNA!

 Pilkastning

  Koncentration


 Bra jobbat Linda

 andy kastar

 Pappa o Mamma

 Älskling o jag

 Spelar för fullt

 Stefan o Linda kom förbi

 Pappa, linda o mamma

( Pappa för Westling leendet ;)


 Sjöbbs tyckte pappa hade fina läsglasögon :)




Imorgon e man ledig igen. Ska bara hem till mamma och sola. Dock har ja bränt låren, aj aj!

Idag har jag jobbat sen städat, lika bra att bli av med skiten så man kan njuta av vädret sen :)
Jag är nog den enda som tycker att de e skönt att vädret e sådär idag. Äntligen kan man ta tag i tvätten med gott samvete. För ni tror väl inte att ja håller mig inne för att tvätta när solen skiner? Nej nej inte en chans då ligger ja i en solstol hemma hos mamma och pappa. Insmord från topp till tå för att inte riskera att bränna denna albino hud.

Snart e det midsommar. Fint väder lovas det och det hoppas vi på. Då ska vi sitta ute och äta/dricka gott. Kastas pil ska de oxå göras :D Först ska man dock jobba hela dan, men det e stängning med söta Camilla så de blir säkert galant


Åh jesus vad jag e trött! Fick stänga info idag igen, jag och Caroline. Meningen var att ja skulle "lära" henne men vi hade så jäkla mycket att göra så tyvärr e hon nog inte mycket klokare nu än innan. Nåja eftersom jag stanna till 22.15 istället för 20 så får ja börja 3 timmar senare imorgon. Göööött. Kan ja hinna med lite solande hos mojjan imorgon igen :D
Måste ju bara kommentera dessa härliga tal som hölls ikväll. Daniels pappas tal som var så innerligt och fint. Inte så stelt och korrekt som man nästan förväntar sig på ett sådant bröllop. Det kära vänner gillar vi! Lite allvar, lite humor och mycket kärlek!

 Och Daniel. My god, både jag och Helena fällde en tår då haha :) Mycket fint var det och hade Andy sagt sådana saker till mig på vårt bröllop hade jag bölat ihjäl mig.
Jag är en av dom som sagt att jag absolut inte kommer sitta och titta på bröllopet, vad har jag gjort i princip hela kvällen, jo tittat på det :)

Kom hem efter jobb, käkade och glodde på tv. Helt plötsligt skulle jag köra Andy och hans kompis till stattena. Lika bra att köra inom maxi och handla cigg tänke jag då och sen köra hem. Men så blev icke fallet. Istället har jag har spenderat kvällen hemma hos underbara Helena. Tittat på bröllop och kommenterat klänningar ;)
Det blev en perfa lördagskväll helt enkelt! Nu är klockan mycket och jar har precis kommit hem. Lite sovtajm nu så man e pigg o glad imorgon igen. Bara 6 dagar kvar att jobba innan ledig helg :D

Varken igår eller idag när jag har haft chans att sola har det varit fint väder. What did I tell u? Men men inga tårar för det jag har hittat på annat mys. Igår efter jobb åkte jag och Jessica till Ikea och Väla. Tyvärr e man ju knappast rik såhär en vecka innan lön så förrutom mat blev det inget köp. Åkte ut till sofiero sen och åt varsin glass...de var mys :)

Senare på kvällen fick man mess av Lollo om jag ville följa med henne och äta. Egentligen ville hon få med mig ut oxå men nixpix, inga pengar, ingen lust plus att jag jobbar ju. Följde med som sällskap istället när hon käka :D


Idag jobbar jag 15-22.15. Första stängningen i informationen helt själv. Men e faktiskt inte nervös. Det får gå som det går helt enkelt :) Nu kom mannen hem och jag ska köra till jobb :(


Ha en bra dag!

Nu blir jag faktiskt lite ledsen. Varje gång jag e ledig så regnar det och nu när ja stiger in i min 11dagars jobbvecka så blir det fint väder :( Vafan e de som händer. Imorgon slutar jag 2, ni ska se att de inte e så fint då.

Jag blir trött bara ja tänker på att min nästa lediga dag äger rum nästa lördag...WHY!? Kommer va astrött på midsommar. Först jobbat så många dagar i rad sen har jag en rätt lång dag på själva midsommarafton. Mamma säger att ja kan vila på deras soffa, ja för de vill man ju verkligen göra på midsommar!



Igår var jag och 3 jobbekompisar på kurs på Jägersro i Malmö. Var faktiskt en trevlig dag, ganska logiskt med ATG om man bara tänker lite ;D På slutet satt vi i restaurangen, åt och titta på trav :D
Jaha då var man på de igen igår. Lite sådär spontant med några vänner här hemma. Det var riktigt najs det enda dåliga beslutet var att ångra mig att ja inte åkte till stan och följde med till sist ändå. VILKEN MISSLYCKAD STANKVÄLL! En halvtimme inne på harrys sen sittandes på en bänk utanför tempel, not soo good! Men men jag är iaf jäkligt glad att ja tog tag i disken redan inatt, kändes skönt att vakna och veta att de var borta.
 
Idag blir de inte många knop gjorda. En riktigt slappedag helt enkelt!


Tack för igår tjejer! Pussinuss

Om ett litet tag ska jag köra till jobb och ha öppningen i info. Lite nervigt e de trots allt. Tänk så dundrar bara folket in när vi öppnar?! Jag jobbar iaf. bara till 2, tur de för igår efter att ha jobbat många timmar kändes de som att hjärnan skulle sprängas.

Nu blir de grille hos Svärmor och Pompe, kommer sitta gott :)