Visst blev det lite fest igår, en kväll som kunde slutat i katastrof men som tur nog inte gjorde det! Mer om det sen nu ska kläderna på för idag är det Mors dag och självklart måste man uppvakta sin kära mamma lite då!♥

Idag har vi kopplat in tvättmaskinen, och den fungerade LYCKA! Så nu har jag en tvätt i, lite sen kanske man vafan de e fredag! Mannen och jag har även tränat i vårt hemmagym dvs boll och hantlar...klenis som man e gnäller jag mest men jag har en tuff instruktör som tvingar mig att kämpa! Nu ska jag försöka träna lite varje dag hemma! Efter det har vi myst med räkmackor , det e mumma kardemumma för magen!
Snart blir det sängen för min del...klockan ringer 05.45 imorgon, och då e jag verkligen inte människa!!

 Lite fest hade kanske suttit på sin plats, men palla en bakissöndag...
denna kvällen var man iaf på G så det räckte och blev över!

Stackars studenter som är på bal idag, det är ju blåsigare än blåsigast! Och inte tror jag att gröningen är mycket bättre, snarare tvärtom. Nåja så vitt jag vet känner jag ingen som e där så jag kan ju skita i vilket:)
Tänk att det är 6år sen jag var på bal, 6ÅR SEN! Det är inte klokt, som min mamma skulle säga, vad tiden går fort!
5½ år har man spenderat på maxi, var meningen någon månad, men någon månad blev år! Usch får ju ångest när man tänker på så lite man gjort i sitt liv efter studenten!

Nej nu ska jag inte sitta här och deppa utan nu ska jag kolla grannfejden!


Inte balen men dock så fina ändå :)

Så snabbt denna veckan gått, helt sjukt! Imorgon slutar man 3 sen e det helg :D
Vi ska ju som sagt till bordershop på lördag sen ska jag bannemig se robinson finalen, iiih spännande! Jag hoppas att Jarmo vinner, han e en sann överlevare!

Läget här på Elinebergsvägen e som vanligt, mannen har somnat till i soffan och jag sitter brevid och kollar tv, alla dagar  e den andra lik haha. Har dessutom målat naglarna, något lila nagellack jag hitta här hemma, kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte! E mycket sugen på att börja göra gelenaglar igen, men njäe jag vet inte... sist jag gjorde de höll det inte alls länge!

Vi hörs sugarpies!

Mannen e tosig för fotbollen går inte som han vill, jag har precis bölat till mitt favvoprogram....moget par detta :D

Idag har jag jobbat i informationen, visa sig att jag visst kom ihåg mycket fast jag varit rädd att jag glöm allt! Roligt har det varit och jag ser framemot nästa gång jag får va där :)

Jag och Andy har bestämt vad vi ska göra i sommar, vi kör helt enkelt en "svennesommar" och drar på husvagnsemester :D
Hur mysigt och roligt kommer det inte bli då?
När jag var liten åkte vi alltid på husvagnsemester och jag saknar det! Det verkar iaf bli Ystad, sägs att där e en jättefin camping men inget e bestämt än! Visst inget kan mäta sig med en utlandssemster med sol och bad men har man inte pengar för man göra det bästa av situationen och detta kommer bli kalas :) Så på med foppatofflorna och flanell skjortan!

Idag e det favorit onsdag, dock har min man redan bokat tv´n så jag får ligga i sovrummet och kolla på min gamla 14tummare :P Men än så länge e det min tv i v-rummet , A spelar fotboll i storm.....palla!

Pussar
I morse ringde klockan 06.30 och till skillnad från Sjöbbe var jag trött som ett as! Men upp och iväg for vi!
Det blev en heldag i Ullared med massa shoppning! Jag är helnöjd med mina köp och lägenheten fick lite nya tillskott :)
På lördag blir det bordershop sen kan man nog säga hejdå till denna lönen hahah!

Nu sitter jag ner för första gången på många timmar...helt slut! Färjan e på tv´n....att folk inte skäms. Det hade varit något att ställa upp på fyllan i tv, då hade jag nog aaaaldrig mer druckit!
Kanske lite mat i magen nu? Sär vi haaaj

Det finns två roliga saker som gör att jag längtar till imorgon

  • Det är lönedag!
  • Lönen ska direkt spenderas i Ullared (Dock inte allt hoppas jag ;)

Men fortfarande är det bara söndag, en bra sådan. Mannen min har åter igen varit duktig och satt upp saker, vi åkte och hämtade tvättmaskinen och svärmor syr våra gardiner för fulla muggar :D
Vädret har dessutom ryckt upp sig och sånt blir man ju alltid glad av!

Jobbehelgen är över och med dom orden skriker vi JIPPPPI!!!!! Men det har varit en bra dag, inga sura kärringar utan endast glada och trevliga kunder idag!

 Världens bästa arbetskamrater!

Idag kör vi sista rycket för denna helgen, me like när kl slår 16.00 och man får gå hem :D Trött som fasiken e jag! Blev lite väl sent för min del igår men jag skulle ju tvunget kolla om vi fick en parkeringsplats här utanför, men med sin vanliga otur var det en nisse som klickat under dagen och därmed fick den ...aaaaarg!

I eftermiddag när jag slutat ska vi åka ut i ekeby och hämta en tvättmaskin, håll nu tummar och tår att denna fungerar så jag inte har sådan otur igen som med den förra jag låna!

Ciao!
Så glad man kan bli för så lite! När jag kom hem från jobb, efter att ha letat parkering i en evighet, hade min älskling gjort det så fint här hemma! Extra rummet var fritt från alla A´s lådor, rullgardin och spegel var uppsatt och här var bara allmänt fint! Vid sådana tillfällen bara älskar jag min honey!♥



Jag är lite ledsen idag, jo lite sådär lagom.....ni förstår att idag börjar jag inte förrän 15.30 och jag tänkte ju då att då skulle jag ut i det fina vädret och sola mina ben lite innan jobb....men min fråga, var är solen? Varför ska det alltid vara strålandes sol när jag jobbar? Buhuuu ;(

Jag ska iställer avnjuta en god frukost nu sen får jag se vad som görs en sådan här fredag.
Är lite deppig för min lampa på ikea var putsborta när jag åkte dit, så frågan e ska jag åka dit igen eller ska jag bara skita i den? Jag satsar nog på det sistnämna för på måndag blir det Ullared och vem vet vad där finns för kul!
Om ca 30 min ska jag bege mig till jobb, jag e ju som vanligt inte klar utan kommer få stressa dom sista 10min... men lite slappetid i soffan innan jobb e ett måste :) Åh som jag längtar till min semester, vill inte riktigt inse att det e rätt långt tills dess...

Eftersom man fått den hedersvärda titeln "kassamamma" har man e ny att stå bakom hela veckan, slappt kan man tycka men ack så tråkigt! Det kryper i kroppen att stå och hänga bakom en kassa för att se att allt bli rätt och nu har jag turen, oturen att ha en tjej som e duktig! Nåja vi får hoppas att tiden kommer gå snabbt ändå!
Sjöbbe gnäller om sina tider på sin blogg, men låt mig berätta att mina är inte så roliga heller :D Men som alla positiva människor alltid säger, man får tänka på pengarna!



Idag städas det för fullt....igen...men blev ju aldrig klar i lördags och helt oplanerat slutade det med att jag följde med och festade ändå i lördags! Så min söndagsstädning blev det inget med!
Oftast när jag e fylleseg en söndag får jag sådan ångest att jag inte gör något... men igår sov jag större delen av dagen men för en gångs skull bryr jag mig inte. Det var så skönt att bara ligga där under täcket och mysa med sin man :)

Planerna för idag är att bli klar med städningen, kl 14 börjar jag tvätta sen får jag se om A fortf. e sugen på att följa med till ikea idag! Har hittat en tavla, en lampa och en byrå jag vill ha :D

Gud vad jag saknar min vän Rebecka, fruktansvärt mycket! Som A sa till mig när jag var lite ledsen, hon kommer hem igen, så ja det gör hon men när? Det kan ta många år till dess! :( Hon verkar ha det bra där nere i alla fall och det är faktiskt huvudsaken!

Typiskt att när man väl får ett städ ryck har man annat planerat, nåja här e fint, det e bara dammsugaren som ska fram senare idag sen e det klart!
Alldeles strax ska jag åka till väla och ikea med Jessibeng... vi som hade tänkt att grilla idag men vart e de fina vädret?
Jag ska i alla fall spana fina tavlor idag, vet nog vilka det kommer bli och snart skiter jag i min man och bara köper det jag vill ha för han får ju aldrig tummen loss att följa med och titta! Kanske ska man orka kolla efter en ny mobil oxå?

Igår efter jobb åkte jag och träffade Vicky och söta Isabella på väla, vi gick och kolla in lite affärer sen satte vi oss och fika. Efter att ha ätit en choklad croissant skämdes jag inte att äta lite av Vickys chokladmuffins oxå när hon inte orka mer, jag e ju helt makalös! Konstigt man går upp i vikt :)
På kvällen gick jag och A bort till hans familj och grillade lite, efter det blev det kubb samt lite kortspel. Kubben vann mitt lag,dvs jag, Andy och hans syster Johanna. Dock var A nära på att slänga ut mig från hans lag då jag inte lyckades träffa dessa jäkla pinnar, men när jag väl gjorde det, då var jag helt plötsligt välkommen igen :P
Kortspelet gick det lite värre för min del så det pratar vi inte ens om :)

Nej nu får mascaran och kläderna på!
HAj svaj!

I lördags var man på 25års fest, o damn vilken rolig fest! God mat, god dricka (kanske lite väl god) trevligt sällskap, ja allt var helt enkelt bra! Så jag bugar och bockar för denna festen :)
Festen började 18.00 och slutade i sängen ca 05.00....behöver jag säga hur seg jag var både söndag och måndagen...herregud jag har nog blivit gammal!

 
 

Och den sötaste lilla flicka jag sett

 

Sista dagen sen hemresa, samtidigt som det var sorgligt var det väldigt skönt att tänka på att snart vara hemma. En weekend e helt underbart men ack så intensivt! Flyget hem gick inte förräns på kvällen så vi checka ut sen tog vi oss till Primark ännu en gång. Denna gången var det mycket lugnare och vi kunde kolla i lugn och ro. Där är mycket skit på det stället men även en del fina saker. Så även denna gång blev det lite saker köpta trots att vi knappt kunde stänga våra resväskor redan som det var :)

Vi fördrev några sista timmar i London sen begav vi oss till flygplatsen, där satt vi och frossa i både det ena och det andra på mc donalds och glodde i affärer. Lite smink i texfreen fick bli det sista köpet för denna resan :)
En flygtur, tågtur, väntan och ännu en tågtur så var man hemma i sin underbara säng brevid sin underbara man igen!

TACK MIN ÄLSKADE VÄN LINDA FÖR DENNA RESAN. JAG KOMMER ALDRIG GLÖMMA DEN FÖR VI HADE VERKLIGEN EN KALASRESA DU OCH JAG ♥

 pregar ner saker i resväskan

 tidsfördriv på mc donalds

 "hemma" i köpenhamn

Folk undrar hur vårt hotell var, några ord kan beskriva detta. Loppematte, loppefilt, säng på hjul, låsfritt badrum, en kran för varm-, en för kallvatten, säng man kände varenda fjäder i.....men annars var det bra ;)

     



Tänkte att jag skulle förrfölja vår London resa så vi har dag 3 och 4 kvar! får göra det innan jag glömmer bort det :)
Vi börjar med dag 3

Dagen började tidigt på morgonen som vanligt. Det var dags att åka till Madame Tussauds. Letade upp en buss station och tyckte vi var döduktiga som hitta rätt buss bara det att vi satt på fel sida, nåja man kan inte va hur duktig som helst!
Väl framme på baker street började vi med en frukost som bestod av en tonfisk baguette, det smakrikaste på hela resan :D

Efter att ha stått i en lååång kö som gick väldigt snabbt var vi inne i kändisvärlden. Typiskt nog dog mina kamera batterier direkt så jag fick köpa nya för 120 spänn! Jepps ni hörde rätt, jag blev fan rånad!
Men det var det värt för stället var ju döcoolt, vissa dockor mer lika än andra.
Roligast var att direkt när vi kommer in ser vi Will Smith, respekt som man har stod vi och väntade på en tjej som fotade dockan, dock tyckte jag att hon tog överdrivet mycket bilder och Sjöbbe undrade hur hon kunde stå så stilla...dööh märk vår förvåning när vi insåg att vi väntade på en docka! En annan rolig sak var när jag skulle fota Sjöbbe och Georg Clooney, alla stod i kö för att få fotas och när det e vår tid och sjöbbe satt sig börjar min kamera klabba vilket innebär att det tog hur lång tid som helst.....pinigt!


 I väntan på bussen

 Sjöbbs, David och Victoria på röda mattan!

 Sexy babes

  hahah varje gång jag ser denna bilden skrattar jag

  Fotografen som aldrig blev klar!

  Coolingar

  Så söt och så verklig!

  Obama var redan på plats!

  Ser du vem det e Jessica ? :)

  Äkta turister ;)

Efter att ha spenderat lite tid i äkta glans åkte vi till London aqvarium.... vi var nog inte så intresserade som alla andra var men det var rätt coolt, stora hajar och stora sköldpaddor...plus en himla massa småfisk hahah. Efter det tog vi en åkta England måltid, fish and chips sen var vi helt slut!

   

Jag hatar att jobba helger, rent ut sagt. Jag vill oxå kunna dricka mig en bira och springa tillsnoffsad i regnet och skrika
" mitt smink, mitt hår, allt blir förstört" Jag vill inte sitta här en fredag, ganska så nyligen hemkommen från jobb och våndas över faktumet att jag borde gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon.... men inte är ett dugg trött.
Jag hatar att jobba helger.

Jag har precis kommit hem frånresa och vill redan åka iväg igen. Det behöver inte vara så långt. Jag vet ju att det garanterat blir en utomlandssemester i november, men det e ju länge tills dess! Men nej ekonomin säger nej till en resa i sommar oxå...först och främst ska jag handla saker till lägenheten så den kan bli klar någon gång!

Igår hade jag fint besök av en viss fröken Kittel :) Det var jättekul att se henne igen, var längesen!
Efter att hon gått lagade jag middag i form av kycklingwok. Levde jag på wok eller levde jag på wok när jag var ensam? Det e gottiga saker det!

Nu ska jag sminka huet sen gå bort poch hämta ut ett paket, spännande för jag kan inte riktigt komma ihåg vad jag beställt!

Idag har jag och två kollegor från jobb varit i Malmö på en VIPdag hos Allersförlag. Dagen var väl som det brukar vara på sådana dagar, lite halvtråkigt men ganska så intressant. Framförallt en föreläsare blev jag imponerad av. Han lyckades få en sak som inte är så intressant i mina ögon att bli väldigt roligt att lyssna på genom att skämta och dra olika exempel som man kan känna igen sig i. Jag önskar jag vore en sådan talare, som kan fånga en hel publik oavsett ålder!
I slutet fick man en gåvopåse med massor av tidningar, allt från skvaller till mode så nu har man lite kvällsläsning ett tag framöver :)

Annars har jag parkerat mig i soffan där jag kollar runder på internet samtidigt som tv´n står på. Ikväll är det favvoprogramet ju! :D

Fortsättning av London kommer såklart oxå!
Vi ställde klockan tidigt för att gå ner och äta en underbar frukost, trodde vi. Det visa sig att frukosten erbjöd en sorts bulle, färdigrostade mackor och två sorters marmelad. MUMS! Den frukosten åt vi den dagen sen inte mer!
På med promenad kläderna för nu skulle det göras stan! Gud vad vi gick och gick och gick. In och ut i affärer som det bara vimlade av. Totalt gick vi nog från kl 10 till ca. 6 på kvällen. Behöver jag säga att vi var trötta efter det? Hitta iaf en del fina saker och Primark var ju sjukt billigt...dock värre än ullared när det gäller folk!

Utanför Primark 

 Sjukt goda våfflor

 Mys i Russel Square parken :)

 Dom är inte så kända för sin mat, det förstår vi...var är potatisen och såsen hahah!

  Avsluta kvällen med en öl på hotellbaren



Nu var man hemma igen, vi har haft en skitroligt och helt underbar resa! Minne för livet! Så många ggr vi skrattat så tårarna sprutat och gått så fötterna skrikit neeeej! Så klart finns det en hel del bilder att hålla till godo men om jag skulle lägga upp alla hade ni fått sitta här hela dan :)

Dag nr 1: Efter att ha landat på Gatwick flygplats började vi vår färd mot vårt hotell. Ett Expresståg och tunnelbana ggr2 var vi äntligen framme! Incheckningen starta inte förrän 14 så vi fick hitta på något annat under tiden. En tonfisk baguette och ett hopp på en sightseeing buss och vi var iväg! Jag har nog aldrig skrattat så mycket som när vi inser att vi lyckats ta den turen som innebär att man åker förbi museum, tack det  är vi ju verkligen intresserade av, men fint väder va det så man fick sola sig lite istället :D Efter ett tag bytade vi tur till en mer intressant, där åkte man förbi alla kända sevärdheter som big ben, london eye, hyde park, harrods etc. Efter att ha sammanlagt åkt buss i mer än 5timmar höll jag på att dö av trötthet och slumra till och med till under sightseeingen :) Men det var en bra tur, man fick se mycket så var alla dom sakerna avklarade :)