London dag 4

0kommentarer

Sista dagen sen hemresa, samtidigt som det var sorgligt var det väldigt skönt att tänka på att snart vara hemma. En weekend e helt underbart men ack så intensivt! Flyget hem gick inte förräns på kvällen så vi checka ut sen tog vi oss till Primark ännu en gång. Denna gången var det mycket lugnare och vi kunde kolla i lugn och ro. Där är mycket skit på det stället men även en del fina saker. Så även denna gång blev det lite saker köpta trots att vi knappt kunde stänga våra resväskor redan som det var :)

Vi fördrev några sista timmar i London sen begav vi oss till flygplatsen, där satt vi och frossa i både det ena och det andra på mc donalds och glodde i affärer. Lite smink i texfreen fick bli det sista köpet för denna resan :)
En flygtur, tågtur, väntan och ännu en tågtur så var man hemma i sin underbara säng brevid sin underbara man igen!

TACK MIN ÄLSKADE VÄN LINDA FÖR DENNA RESAN. JAG KOMMER ALDRIG GLÖMMA DEN FÖR VI HADE VERKLIGEN EN KALASRESA DU OCH JAG ♥

 pregar ner saker i resväskan

 tidsfördriv på mc donalds

 "hemma" i köpenhamn

Folk undrar hur vårt hotell var, några ord kan beskriva detta. Loppematte, loppefilt, säng på hjul, låsfritt badrum, en kran för varm-, en för kallvatten, säng man kände varenda fjäder i.....men annars var det bra ;)

     



Kommentera

Publiceras ej