Jag och Ella har haft 4 dagars semester i Gränna tillsammans med mina föräldrar. Jättehärliga dagar med massa mys och lek. Vi har haft kanoväder och vi bodde i en stuga på campingen som var full av folk. Älskar campingar när det är så, massa liv och rörelse:)

































Ikväll har jag och Andy grillat sen suttit på uteplatsen och haft det gott. Helt plötsligt såg vi ngt svart komma gående över plattorna. Båda såg det snabbt så ingen av oss vet egentligen vad det var men är helt övertygad om att det var en råtta. Dörren var öppen så jag har gått med ficklampa och kollat i alla vrår. Söker mig att jag inte vet var det var och om den kan ha gått in här!!

Nej dags att sova! sov gott






Mamma&pappas fina kise Hulda. Hon är fortfarande lite rädd för Ella men det är inte så konstigt när Ella skriker tatt så fort hon ser henne. Om jag pratar med mamma i telefon och Ella hör det så sitter hon brevid och skriker "tatt tatt" haha hon har blivit helt fixerad vid Hulda.



En annan favoritsyssla är att hjälpa min pappa att fixa. Han spika staketet och då satt Ella brevid och hamra, när han sen gick vidare till att sopa staketet så gjorde Ella också det:)

Lilla Ellabus saknar sin pappa. Två morgnar i rad har hon letat efter honom. Stackaren får inte träffa han förrän måndag så idag ska jag se om vi kan ringa på skype:)
Andy är iväg på lite fest och då tänkte jag ha en lördagsmyskväll. Hade handlat hem lite gott och skulle bara njuta i soffan och se vad jag vill på tvn. Jag somnade (däckade) 8 på soffan och vaknade 11 igen. Jaha där var den myskvällen haha.
Nu har jag hängt tvätt och ska försöka sluta ögonen igen.
Idag har jag, Sandra och barnen haft en superdag på Halmstads äventyrsland. Vi kom dit i förmiddags och började dagen med att bada. Vi tänkte helt rätt med att börja med det för jäklar med folk där var sen! Efter det blev det lunch och sen upptäcksfärd på resten av nöjesfältet :) Ella var i himmelriket med karusellerna och alla dom där småstugorna i sagolandet gick också hem hos flickorna. Kan verkligen rekommendera det då där fanns något för alla åldrar!























Kul att min sambo somna halv 7 idag! Det är sådär när han ligger brevid mig i soffan och gnisslar sönder sina tänder!
Jisses vad varmt det varit idag. Inatt också för den delen vilket resulterade att jag nästan satt och sov på jobb idag. Det är så jobbigt när dom där gäspningarna kommer långt nere ifrån magen..mitt jobb passar sig det inte riktigt att sitta och gäspa. Jag blev själaglad när jag fick frågan om jag ville gå och städa lite..hur ofta blir man det?

Efter vad som kändes som en evighet fick jag äntligen åka hem och möttes av en glad Ella som bada i trädgården och en sambo och hans pappa som satt och flabba i skuggan. Efter det trodde jag att jag hade fått en svans. Lilla Ella hänger gärna efter mig vart jag än går, ska gärna klättra och sitta i mitt knä vilket är mysigt men inte när de e 35 grader! Trodde ett tag att vi skulle klistra ihop;)





Imorgon är Ellas sista dag på förskolan. Just nu när det bara är vikarier känns det väldigt bra för det känns som att dom har noll koll. Men så är det väl, inte lätt att vara ny på ett jobb. I alla fall känns det konstigt att hon aldrig mer ska gå dit..lite vemodigt faktiskt.

Kan jag också få gå på sommarlov nu? 7 arbetsdagar kvar som känns som 100!!!
Idag har jag haft mysdag med min tjej. Vi började förmiddagen med att åka till arenans lekplats med Sandra och Savannah. Stannade bara ett litet tag då värmen höll på att ta dö på oss. Tjejerna fick busa ett litet tag i alla fall:)
Vi åkte sen hem och medan Ella vila middag och Andy låg på soffan satt jag på altanen med en bok och bara njöt.




Jag&Ella gick sen till affären. Jag körde hennes vagn och Ella körde egen kundvagn. Snacka om att det var svettig handling.Allt skulle ner i denna vagn och när jag vänder mig om 1 sek hör jag ett pustande och stönande bakom ryggen, då har hon tagit en stor flaska vinäger och ska sätta i sin vagn. PANIK! Nej nej neeej!!! Som tur va hann jag stoppa en katastrof. Sen hitta hon djurmatshyllan, där stod vi länge medans hon peka och sa katt på varenda burk, sen över till att säga vovve till allt hundfoder. Rätt som det var satt hon i en hylla och hade paus. Ja alltså ni förstår nog att denna handling varken var snabb eller smidig :)

Nu är min lediga helg över. Alltid samma ångest :(

Denna helgen har det varit full rulle. Igår gick jag och Rebecka ner till stan med Ella. Vi gick till tivolit och mötte Sandra, Lena och Savannah. Tjejerna fick åka karusell och det tyckte dom var kanon. Ella vägrade gå av karusellen och Savannah började gråta..tur dom snabbt kom över det för sen kom popcornen fram och då var det full fokus på det istället:)
På kvällen hade jag och Rebecka mys på altanen med räkor och vin. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord och bara njöt av livet.













Idag åkte jag, mamma, pappa och Ella till hembyggdsparken. Vi tittade på djuren, åkte karusell, lekte på lekplatsen och åt brunch. Faktiskt den finaste brunchen jag ätit på så den kan jag starkt rekommendera.





Idag när jag och Ella lekte på hennes rum frågade jag om hon kunde säga olika saker
-kan du säga fisk?
-chisch
-kan du säga Ella?
-Ejja
-kan du säga Mormor?
-momomo
-kan du säga slut?
-bopp
-kan du säga borta?
-bopp

Ehm jaha...den här ungen hittar på lite egna ord..bopp? inte ens i närheten av slut. När bilen tutar säger den också bopp bopp haha. Jaja det är som alla säger..vissa saker som barn säger förstår bara föräldrarna:)

Nu ska jag sova och hoppas på att natten går snabbt.