Andy e som sagt på derbyt idag, nervpåfrestande för en annan som sitter hemma :D Iaf fick man meddelande om jag kan hämta dom i stan, orka säger jag men jag får väl offra mig! Han kör ju faktiskt och hämtar mig ibland!
Roligast e att han skickar "ja vi hör av oss när vi e vid ramlösa, jag handlar mc donalds" haha vad skulle de vara en tjockis mutning?

Så nu får man försöka hålla sig vaken lite till, e trött som ett as redan som de e , men men det ska nog gå! Ut och racea i stan litta en måndagskväll, härligt! Har nog fått Jessica till att följa med:D

Jag försöker vänja mitt hår vid att bara tvättas varannan dag, det sliter ju som fan på håret att göra det varje dag, ibland 2ggr till och med. Men jag hatar det! Fick sånt sug och var tvungen att åka till affären och köpa gurka, morötter och dippa och det var skämmigt att gå in i affären med detta håret! Man kan ju alltid försöka men jag tror jag vet hur det kommer sluta :D

Måste färga håret oxå, just nu ser jag inte klok ut...en klippning skulle oxå behövas men vafan det börjar ju precis få lite längd :( Färga blir det till helgen iaf!

   ← Syns inte så tydligt men här va det som kortast
                                                                                  och det är inget jämfört med hur nacken såg ut:)
Har nyss lämnat mamma och pappa. Pappi var ju snäll och låna min bil idag för att ta bort rost. Fattar ni att lilla KFC har blivit gammal, rostar sönder ;( Visa sig att där var rätt mycket vid dörrarna så nu är det bortslipat men istället har det ersatts av typ vit färg. Najsbajs eller inte. Blir fan ledsen när jag ser det haha, men var inte orolig lilla vän, Linda ska köpa färg så du blir hel och fin igen!

Vad e det för väder som flög in över Helsingborg...det börjar bli kallt nu! Det e nu det e svårt att välja kläder, behöver jag en tjock kofta eller räcker det med en tunn? För min del kan det bli kallt, men inte regn, nej det tycker vi inte om!

Idag är det måndag men jag vill gärna att det blir fredag eftermiddag, varför? Jo för jag känner inte alls för att jobba denna veckan....så ovanligt ;)

 
Jag trodde lipstick jungle hade säsongavslutning förra veckan, var har jag fått de ifrån ? Det är ju idag så jag måste ha hittat på det själv! Så läser du detta Jessica så vet du det för jag lura ju dig :)

Nu har man gjort snabbmiddag till mannen, han ska ju på HIF mot malmö idag, usch tycker egentligen inte frugan om haha, men men han har lovat att skicka ett mess när han e på tåget hem!

Annars tvättar man, upp och ner upp och ner. Himla rännande e det men men lite motion har väl aldrig skadat :D
http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/snorungar/article5446822.ab

haha detta e precis i min humor! Älskar när dolda kameran e framme :)
I lördags var man på kräftskiva,det var trevligt och istället för att babbla en massa bjuder jag på bilder :


Ostbricka hos Blondy innan


Blondy tappa mobilen under soffan...


Som Skarhammar fick sopa fram!


Sjöbbs var på gott humör


Blondy, Sjöbbe och Stefan


Sjöbbe, Skaris, Lollo och Ida


Lollo och Ida


Sjöbbs och Helena
(fin du e i den huvudbonad Sjöbbs)

Tack för i lördags Helena och Robban!

Välkommen hit Therese, det är tyvärr inte samma klass som på min gamla blogg ;) Men ja försöker iaf haha!
Igår efter jobb drog man bort till Jessicas och Mattes kräftskiva! Fint hade dom gjort med partytält och allt, synd att man jobba för det verkar ha varit en kalaskväll!Kul att träffa alla iaf. och ha det så kul på Rhodos Jenny och Maddis :)  

Nu har jag precis fixat till mig för nu ska man vidare på nästa kräftskiva nämligen Helenas och Robbans! Där e nog världens drag redan men jag,Blondy och Skaris ska först träffas hemma hos Blondy....dela en vinare för att sen bli upphämtade av Ida som ska köra oss ut till Nyvång! Hade jag varit ledig imorgon hade jag festat till det rejält idag men dock ska man "upp" och jobba imorgon igen :(

Vi höres mina vänner, ha en trevlig lördagskväll!
I dagens "du är vad du äter" har jag hittat en person som är precis som jag! Röker alldeles för mycket, bantar ständigt (dvs nutrilett lite då och då) och en som hatar att träna! När hon står där på passet och gnäller över kramp och muttrar "jävla skitpass" skulle man kunna tro att det e Linda Håkansson som hamnat i tv. Usch vad hemskt det e att se en person som är så lik, lik på ett negativ sätt! Men vad säger ni, träning imorgon mohahah!

Vill ha ett nytt jobb, eller det jag vill är att ha ett dagtidsjobb, slippa kvällar och slippa helger! Är förbannat trött på att jobba varannan helg, så mycket man missar! Imorgon ska Jessica och Matte ha kräftskiva och  på lördags ska Helena och Robban ha kräftskiva, hade mer än gärna gått på båda två, men neej då jobbar man ju :( 
Har precis fått i mig två laxmackor, det satt fint det så här på morgonkvisten :) Jag ska bege mig till jobb alldeles strax så tyvärr blir inte dagen mycket roligare än så!

Funderar på om jag ska ta tag i mitt simmande imorgon efter jobb...jag behöver röra fläsket lite!

Nej nu ska det sista fixas innan jag måste sticka!

ha en bra dag
Här sitter jag och e vrålhungrig, inte ätit ordentligt sedan min frukost! Gå och laga något att äta tänker ni, men nej minsan....min man har berättat för mig att vi har olika sysslor i detta hemmet...jag tvättar och han lagar mat och med dom orden kan han minsan ställa sig vid den jävla spisen oxå!

Har varit hos Therese en runda idag...snackat om allt möjligt och det visar sig att hennes familj och pojkvän oxå ska åka till Thailand i november för att hennes mamma fyller 50 hahah! Dock skulle dom åka i början så vi e inte där samtidigt, lite synd ju!:(

Nej disskutera lite middagstips nu kanske!
Vilken fin dag det är idag, lite synd att man bara e hemma då. Skulle egentligen ner och ätit frukost/lunch med Vicky idag men hon hade lite att göra så vi får ta det en annan dag istället!
Jag passar på att tvätta istället så är det gjort!

Vi får se vad som händer under dagen, än så länge är klockan inte mer än 1 så mycket kan hända :)

Pussar
Här sitter jag en lördagskväll halv 1 och e skithungrig rent ut sagt! Men nej det blir helt enkelt ingen mat, fan palla göra det vid denna tiden! Jag får nog helt enkelt sova och hoppas att det försvinner :)

Så länge bjuder jag på bilder från vår mysiga grillkväll igår

 Blondy

 Jessica

 En trött Lollo :)

 Sjöbbas

 Kom hem och då skulle grabbarna ha armbrytar tävling
Typiskt karlar!

Annars idag sov man till halv 2, jag vet, skandal men jeeevlar vad gott det var! Kan inte skylla på bakishet eftersom det var lugnt igår men jag behövde kanske detta :) På eftermiddagen cyklade jag och A till mina kusiner där det vankades kalas och nu på kvällningen har jag fått fint besök av Camilla !


Imorgon är det söndag, en tråkig söndag känns det som. Inga planer och inga pengar! Finfint! Får väl ligga och glo repriser eller nått! Nej bedtajmis nu!

Godnatt!
Nu drar jag till jobb! Klockan 15 säger jag todeloo till helgen, gott! Hoppas vädret ordnar upp sig ikväll, vi ska ju ha grillkväll!

Fjortistiden minns vi väl alla, när jag var fjortis var det penta som gällde :) Man såg förjävlig ut rent ut sagt i slimmade byxor, linne med öppning ( ???) kjol över byxorna och vit eyeliner! Fast alla såg ju likadana ut så det kunde ju kvitta! Däremot måste jag säga att nej vi var inte snygga, men denna människan tar nog priset, kolla in hennes läppstift!!! Usch vill skicka fram henne några år framåt så hon inser att hon ser inte klok ut!!!

http://desireenilsson.blogg.se/

Jag försov mig en aning i morse så istället för att åka med Vicky och Sjöbbe till Höganäs är jag hemma. Nog lika bra det, har ju inte några pengar ändå så det hade nog inte varit kul för mig att gå där!
Har iaf gjort något vettigt idag och beställt en drulle försäkring, kostar bara 40kr extra i månaden och det kan ju va bra att ha :D

Istället för att fönstershoppa idag ska jag städa ugnen tänkte jag, i eftermiddag väntar en go massage :)

Idag hade jag min premiär öppning i info, det gick bra förrutom att dom jäkla tv apparaterna strula med mig! När dagen var slut var jag så trött med stor T! Hem, åt lite sen fick jag vila middag! Vila middag råkade bli 3 timmar och till sist fick min man dra upp mig ur sängen för då var han hungrig ( Sällan )

Körde ut till raus där det inhandlades en pizza till A och en kyckligsallad till mig ( Du hade rätt Jessica, det var supersmarrig) Problemet e när jag får en sån sallad med så mycket saker i är att det tar sådan tid för mig att äta, jag pelar bara runder och tar en gurkbit i taget :) Så jag har sparat det mesta till imorgon :)) Min pappa säger att jag tar bebistuggor av allt och ja, jag vet,  jag äter sketa långsamt men saken e att får jag inte för stor bit i munnen så klöks jag! Inte ovanligt att jag sitter kvar själv och äter efter en middag :)

På tal om att klökas så skulle jag äta rostade mackor i morse med leverpastej, men nej ni det gick absolut inte! Första tuggen jag fick in i munnen smaka så äckligt så jag började klökas som en idiot så där var den frukosten! Märklig människa detta!

Nej nu får ni ta fram intresseblocken och anteckna dagens intressanta inlägg, själv ska jag kolla lite tv!


Pussar!♥

Nu har jag suttit och smaskat i mig kräftor, så himla gott! Men det e egentligen lite för kladdigt för min del, jag kan inte sitta och låta det rinna ner över mina händer så jag använder ju en hela hushållsrulle vid ett sånt tillfälle!

Nu har jag inget att göra, tråkigt värre men det känns så onödigt att göra något oxå eftersom jag börjar tidigt imorgon! Första egna öppningen i info...shit pommesfritt! Jag e nog lite nervös, dessutom står jag där ute helt själv i 1 timme innan nästa man kommer ut! Men det kommer nog gå fint, man måste våga lite ibland :D

Jag hoppas på en lugn och skön natt där man får sova! Hade så svårt för att somna igår och vakna tusen ggr. Ena gången jag vakna till gapskratta Andy rätt ut i sömne haha, skitroligt lät det, sen låg jag och skratta åt de hur länge som helst! Han e min lilla sötnöt den!

Nej en film kanske hade suttit fint! Ha en bra kväll! Puss

 
Älskar dig nu och för evigt!
Jag får lägga till ännu ett inlägg, förstår ni att jag måste bli smal?! Mitt mål var att när vi åker till Thailand ska jag kunna gå på stranden utan att skämmas..........men alltså jag får nog sätta igång nu om det ska gå igenom..............jag får börja leva på nutrilette, träna som en galning och tja allt de där som ska va så nyttigt och bra......och så jävla tråkigt/äckligt!! Varför kan inte ja tycka att det e kul att gå och träna, tycka det e gott med nyttiga saker? Varför ska jag va världens lataste människa som älskar allt som e onyttigt?

Nej gott folk, nu får ni peppa mig att bli smal och slank....Kanske någon som vill dra med mig till aktiverum? FÖr ni kommer få dra dit mig!
Nu börjar klockan bli mycket och jag borde gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorgon igen, men vem vill lägga sig tidigt en fredagskväll? Inte jag i alla fall! Jag har bara varit hemma lite mer än en halvtimme men jag har redan hunnit äta och allt, det e ju verkligen nyttigt på kvällen!

Jag e så bitter på att behöva gå och jobba varje dag, jag vill vinna klöver på triss!! Just nu e där jackpot, man kan vinna 100.000/mån i 25år! Alltså fatta om man gjort det, så annorlunda ens liv hade varit!!! Jag hade ju knappast suttit här en fredagskväll knapprande på min data som gör lite som den själv vill....Nej ni jag hade suttit på en vit strand nere på någon fin ö med en paraply drink i handen!

Men nu e inte läget så, läget e som så att jag fortf. borde gå och lägga mig för jag ska upp imorgon och jobba, jobba till 18.30, hem och äta lite kräftor sen bums i säng för att åter igen ställa klockan på söndag och jobba! Fan jag måste vinna lite pengar nu!

Har absolut inget roligt att berätta idag för som vanligt har jag inte gjort ett skit innan det e dags att ge sig iväg till jobb :) Idag börjar man 15.30 och är sist ut på stället dvs 22.30.....naaaajs!




Är sommaren över nu ? Det har varit en mysig sommar trots vädret men nu längtar jag till hösten! Stora koftor, tända ljus och mys, det vill jag ha nu! Puss
Idag sprack min budget, hade räknat ut allt så perfekt så det skulle räcka till lönen, men tji fick jag!! Det var ju billigt tvättmedel så nu får man se det som så att nu slipper jag handla det på ett tag =) Lönen blev bra för nästa månad så jag ska nog klara av det :)

Idag sluta man redan 2, handla sen hem och börja tvätta! Har inte rökt på hela dan så jag e lite disträ...inget hade gjort mig så glad som en cigg men jag ska försöka trappa ner på det nu ... jag säger inte att jag har slutat för det stör ihjäl mig om jag inte lyckas :)





Veckorna bara försvinner iväg, snart helg igen! Jag ska sitta här hemma i min ensamhet och ha det mys med kräftor på lördag tänkte jag, jag får aldrig nog! :)
Idag kom jag till jobb med en taskig attityd, eller inte mot andra men inom mig...var bara allmänt pessimistisk! Men efter ett tag insåg jag att det faktiskt var helt okej att va där, jag har ju trots allt väldigt bra arbetskamrater som får en bra humör! Stanna hela arbetspasset ut vilket e ovanligt för att va mig, vill alltid gå hem tidigare :D

Väl hemma har jag ätit äggamackor.....alltså fatta så gott det e ! Varför äter jag inte det oftare? Lathet kallas det på ren svenska, det e ju faktiskt jobbigt att koka ägg                             ooo jaaa jättejobbigt!
 
NU ska jag snart säga godnatt och lägga mig och läsa lite, några kapitel varje kväll, så varvar jag ner min dag :)

SOv så gott mina 5 läsare mohahah
Idag är en sån dag då jag inte vaknar till liv, jag gick upp alldeles för sent, enbart för att jag fick ont i ryggen av att ligga i sängen så länge. Efter det har jag gjort nada förrutom dom vanliga sakerna, duschat, sminkat mig, ätit......ja det var nog allt det. Usch dessa dagarna e så jobbiga, jag är inte trött i huvudet utan i hela kroppen...vill inte gå upp ur soffan ens! Men om ca en halvtimme måste jag köra till jobb, det e inte mycket att be för...tror inte ursäkten " jag är så trött" är en giltig anledning att bli hemma!

Det behöver hända något roligt nu tycker jag, nått som får en att vakna upp ur sin lilla dvala! Men vad? Och med vilka pengar?

Nej slutpratat nu, nu ska jag göra ve mig det sista samt ta hand om min lilla disk!

Ha en bra dag!



Om kvinnans berättelse stämmer måste detta nog va det bästa straff en våldtäktsman kan få...jävligt tråkigt för honom om hans berättelse stämmer

http://hd.se/helsingborg/2009/08/10/37-aaring-aatalas-foer-att-ha-hiv/
Nu har mina gäster gått hem, det är så mysigt att ha mina underbar vänner här, och lilla söta Isabella! Som vanligt när det e tjejer som sitter i samma rum snackas det en himla massa, uppdateringar sker sinsemellan :D

Nu har mannen gått och ska spela fotboll och jag har ätit mackor med leverpastej och gurka....smarrens! Vet inte om jag ska orka mig på att göra middag till ikväll.........det e ju så tråkigt och som ni vet vid detta laget, inte min grej!

Ciao

Herrejesus vad jag e varm! Sen jag gick upp har jag bara städat....det måste vara den tråkigaste sysslan e hela världen!Men nu är här ok, får det vara för idag får man finbesök av Vicky, Isabella och Jessica! Måste iväg och handla oxå, något att bjuda på och toapapper, det sistnämnda e helt slut så det e lite kris nu :)

Nej kanske fixa till sig själv lite nu oxå! Pussis hej
Varför ska man alltid bli sugen på något på kvällen? Skulle kunna äta upp hela huset. Men nu är det så att både kyl och frys ekar hemma hos oss. Tur e nog det, annars hade det gjort det när jag väl kommit igång!

Kanske får bli en promenad imorgon, eller ja, jag säger inget för jag håller ju inte det ändå! Efter lunch kommer iaf Vicky och Bella hit på fika, det blir mys :)


Ystad 09
Nu e jag helt slut, trots en liten vilopaus på 2 timmar! Det e inte lätt att leva helt enkelt! Har kommit på att vårt extra rum e helt lovely att ligga i, svalt och skönt och nu är där ju så fint inne :) Nymålat och tavlor uppe, weihoo!
Sitter och funderar på vad jag ska göra imorgon. Nada pengar på kontot så det får nog bli att hålla sig inne! Skulle verkligen behöva putsa fönster men hur roligt e nu det på en skala?!
Skulle egentligen ut och kolla tv apparater imorgon med A men helt plötsligt kom han på att han har match, iddi skriv upp vad du ska göra i en almanacka eller nått!


Festivalen 09

Så skumt, kom åt en knapp och titta nu som inlägget ser ut, eller e det bara på min data?

Igår var vi på Vikingbar för att titta när Andys bror Kim spela, det var mucho trevligt! Typ hela A´s släkt var där, även Mått och Emelie! Vi sjöng, skålade och hade det bra hela kvällen, perfekt väder ju! När uppträdet var slut cykla jag och A bort till HP en sväng men väl där inne började jag må illa mitt i allt och ville cykla hem! Kom underfund med att jag inte ätit ett smack sedan 1 på dagen så jag tror det var magen som sa ifrån! Så hem cyklade vi, A gick vidare till Lotta, Carina och Pompe medans jag la mig i sängen med en tallrik ägg, prinskorvar och rösti haha!

Idag har varit en goedag, medan mannen har legat på soffan och nannat kudde har jag tagit hand om disken, plockat undan samt bäddat rent! Jag e en duktig flicka!

Igår cyklade jag och Andy hem till mina föräldrar på kräftskiva! Det var mycket trevligt och gott! Vid 3 tiden tog jag och Andy våra cyklar och begav oss hemåt, det var en mycket vinglig hemfärd som tack och lov inte slutade med sjukhus! Men den kunde gjort det, jag var ute ett ex antal ggr i vägkanten :D

Idag har man varit slut som artist, sleten satan! Nu börjar man bli på g igen så jag ska nog med ikväll och titta när Kim spelar på vikingbar !





Nej dags att hjälpa mannen! Puss Puss
Jävla skitmaskin! Har man väntat 50 minuter på att den ska bli klar och när man kommer ner har den inte ens centrifugerat skiten! Tosig blir jag! Jag hoppas verkligen att den har gjort de när jag kommer ner annars e det kris, tiden börjar ticka mot sitt slut på tvätt tiden!
Nu har resan bokats till november! Det blir Thailand i 2 veckor med mamma, pappa och såklart min älskling! Där nere ska firas att jag fyller 25 och mamma fyller 50! En ganska bra present tycker jag!
Såklart hade jag gärna haft en fetefest på min födelsedag men eftersom mamma vägrar fira sin 50års dag hemma tycker jag detta blev ännu bättre :D Men ååhh vad jag vill åka nu!!!

Detta blir Andys och min andra utomlandsresa tillsammans, så mysigt! Förra var ju kanon så jag hoppas det blir en favorit i repris :)

Annars idag, jag har jobbat, sen snylta jag in mig på middag hos mamma och pappa! Grillat e gott istället för att sitta här hemma själv och kränga ett paket nudlar!!

Nu tvättar jag, ovanligt ,och om ca en halvtimme ska jag ut och gå med älskade Blondy!!

Puss pUss

Ja det blir då ingen kock utav denna kvinnan! Står och läser ett recept på en köttfärssoppa från ett papper, 8dl vatten ska man ha..............vad gör jag jo tar 20dl vatten!! OMG vafan sysslar jag med?! Vet inte hur jag tänkte där riktigt men tur grytan inte var större för då hade jag tagit 80 dl vatten, som tur va fatta jag att något stod fel till :D Men lite mästerkock kanske jag e ändå för jag har ordnat till det nu, sen hur det smakar e ju en annan femma ;)

Varmt som satan e det, jag har tvättat, lagat mat och dammsugat sen rann svetten så då fick det banne mig vara nog! Väntar på min husband nu, blir nog soppa framför tv´n, sista skivan av förintelsen! Mycket bra serie/film? vet egentligen inte vad man ska kalla den!

Kisses