Äntligen är denna helgen över. Den har varit tuff i perioder. Men nu är det snart ny veckan och nya tag!
Imorgon är jag ledig och då ska jag och mamma åka till kusiner och lämna en tröja, på eftermiddagen ska jag kanske träffa Jessica och Noel ♥

På tisdag är det möte på jobb vilket innebär att jag får tillbringa min dag på Maxi mellan 9 på morgonen till 8 på kvällen...wooop wooop på det.

På torsdag ska jag simma med pappa efter jobb.

Fredag blir det Von Benzo på Tivoli med Andy och lördag bordershop med Andy, mamma och pappa.


Så nu behöver jag inte blogga på en vecka för nu vet ni vad som händer ;)


Skämt åsido jag funderar på att ringa och boka tid för klipp och slingning...frågan är bara vilken salong??!


Godnatt!


Dålig uppdatering som vanligt.

Inget nytt har väl hänt, livet rullar på som vanligt...nu har man snart varit hemma i 2 veckor så nu är allt verkligen som vanligt igen!

Igår jobbade jag sen åkte jag och Ida till väla och shoppa loss. Eller för min del blev det ett smyckesskrin men det var verkligen ett väldans bra köp för nu har jag sådan ordning bland mina smycken! Efter det åkte vi och åt på Asiakock...gottit var det!


Igår ploppa det upp ett härligt litet munsår...köpte plåster som Ida rekomendera starkt. Imorse vakna jag av att jag rev på munsåret, förmodligen för att det klia som in i bomben...så idag vakna man av svullen läpp och mega många blåsor. I just looooove it! Mina läppar har verkligen tagit stryk av att komma hem. Har varit så torr så inget har hjälpt så nu fick man detta som tacken :)



Ikväll blir det jobb igen...15.30-22.30. Delikatessdisken öppnar idag så man kan ju bara gissa hur mycket folk där kommer va!



Nu har jag kämpat och kämpat för att hålla mig vaken lite längre idag men nu tar det stopp. Sen vi kom hem i lördags har jag somnat på soffan varenda kväll, ikväll ska jag bannemig somna i min säng! Vill sova lite längre imorgon för tydligen är min tid ändrad så nu ska jag stänga istället för att sluta 4. Suck.
Innan dess ska jag i alla fall hem till mammi och hälsa på.


Sov gott!



Lillemojj och pappi!
Åh jag längtar så mycket tillbaka...skruva tillbaka tiden en månad så jag kan få uppleva allt detta igen!






















Då var man uppe tidigt idag igen. Jäkla tidsskillnad :) Igår körde jag ju mitt första jobbepass... och det gick förvänadsvärt lätt. Var verkligen jättekul att träffa alla mina söta jobbekompisar, dom är så snälla :) Många som sa att dom saknat mig och många som sa att jag var brun, fastän man själv känner sig som en blekfis. Fina människor, det värmer i hjärtat att höra att man varit saknad :) Klockan 10 idag ska jag gå bort till Jessica och äta frukost med henne och Sjöbbe, myspys! Får se om jag hinner med lite Ida tid oxå samt att jag nog ska köra till mamma och pappa och lämna lite saker.


På Koh Samui träffa vi som sagt 2 Australienare och 2 svenska tjejer på baren. Vi bestämde på fyllan att vi dagen efter skulle hyra moppe tillsammans och köra runt på ön. Vakna dagen efter helt slirig i skallen och undra vad fan vi bestämt. Försökte hitta på en ursäkt som skulle göra att vi slapp men det gick inte för helt plötsligt knacka det på dörren. Rinaldo stod redo utanför och undra om vi var redo. Det var bara på med kläderna och ge sig iväg, något vi inte ångra.



Utsiktsplatsen



Andy med en sexisexi hjälm ;)


Hela gänget


Loooking goooood!



Dags att tanka, glasflaskor med bensin mitt i solen, annat än Sverige det!



Såhär ser det ut mitt i ingenstans!



På väg till vattenfallet, tidpunkten då jag bad för mitt liv!



Rinaldo är inte rädd för vad som kan finnas i det vattnet :)



Swing it!



På väg tillbaka, lyckligast i världen!



Trädgunga mitt i djunglen!

Nu har jag varit uppe sen 06.00. Får skylla mig själv..jag somna vid halv 5 igår för att sen vakna vid 9 och efter en halvtimme sova gott igen. Ett dygns resande tar ut sin rätt förr eller senare :)
Får väl göra en liten uppdatering om vår månad i Thailand.

Vi börja resan med en natt i Bangkok. Världens jobbigaste stad skulle jag vilja säga. Där är sådant tempo, allt annat än vad vår resa skulle bli. Vi bodde i en förort till Bangkok vilket innebar att när vi gick ut i vimlet var vi dom enda turisterna. Alla glodde på oss precis som att vi var aliens. Till sist tog vi en taxi ut till centrum. Där gick vi loss på drinkar och åt lite. Sen åkte vi tillbaka till hotellet, sov och längtade efter vår nästa destination

   

Koh samui

Vad ska jag säga, jag blev förälskad i denna ö. Helt underbart e där. Där finns verkligen allt man vill ha och lite till.  Tyvärr hade vi inte tiptop väder hela tiden under vår tid där, i början var det fint men det sluta med att det regna varje dag. Förrutom på kvällarna. Då gick vi ut och festa på den bar som kom att bli vårt favorit ställe : Reaggebaren. En liten bar nere på stranden, assköna människor som jobba där och det var där vi lärde känna Rinaldo, Rosie, Jessica och Isabell. Dom 3 sista dagarna på Samui kom Jonas och Steffi och joina upp oss. Även Henke, Salle och Jeppe kom till ön.


Utsikt från vår balkong på världens mysigaste ställe, Rattana guesthouse


Stor och fin balkong, HIF handduk som duk kvällen till ära ;)




På strandbaren


Jag och Rinaldo



Rosie och Andy


Isabelle och Jem


Ham



Jag får nog helt enkelt dela upp resan i massa smådelar...skitjobbigt att sitta och lägga in en efter en bild!

Då var man hemma igen. Fan alltså, det är ångest. Jag ville inte åka hem, visst stundtals har jag haft hemlängtan men det har gått över lika snabbt igen. Vad har jag att göra här hemma när jag kan få allt jag vill ha plus lite till i Thailand? Mitt liv har varit så underbart där nere, så fort jag satte min fot i mitt hem i Sverige kom alla måsten över mig. Blommor har dött, tomt kylskåp, tvätt som fortf. inte vikts ihop, kläder som ska tvättas, julgardiner i köket. Nej jag är inte glad över att vara hemma.

Imorgon börjar jag jobba. Känns lika roligt som det låter.

Denna resa har varit en av dom bästa i mitt liv. Jag har upplevt så mycket tillsammans med den jag älskar, vi har träffat massor av folk som satt sina spår i ens minne. Platser vi sett, situationer vi varit med om, allt finns som i en liten ask i mitt minne, i mitt hjärta.


Vi är båda överens om att nu börjar vi spara igen och åker igen nästa år.




En bild som beskriver min känsla, vad fan gör jag i kalla Sverige när jag kan få så mycket mer ?

snabbt inlagg. Vi har det superbra...sol varenda dag och har det bara allmant gott. Igar var vi pa snorkeltur med mamma och pappa...det var najs. Nu sitter vo och lagger ovar alla  bilder pa ett minne for det e fullt nu...ska snart satta oss pa moppen och leta upp mamma och pappa. For ovrigt har ja en hjalm med en panda pa...jakligt moget!

idag har det varit stranden och poolen hela dagen, forstar om vi e avundsjuka....de hade jag med varit :)


Puss och hej leverpastej!!

foto015 (MMS)

ge mig en anledning till att vilja åka hem...