Hej alla glada, langesen jag skrev nagot men jag har battre saker for mig an att sitta vid en data!

Nu ar vi pa Koh chang, vi stack hit da det regnar nasten overallt, men inte har :)
Vi bor i en jattefin bungalow pa ett stalle jag inte kan namnet pa! Med taxi tar det ca 10 minuter till mamma och pappas hotell sa imorgon ska A ut och dyka och jag ska aka till dom och ligga pa stranden! Starten har pa koh chang var inte toppen, vi gick i flera timmar for att hitta ett boende, till sist fick vi ta en bungalow i slummen. HAha vilken mardrom, dagen efter lag jag pa stranden sa A, Steffi och Jonas korde runt och hitta nagot annat boende.

Vart hotell drivs av transor vilket jag tycker e kalaskul for A ar radd for dom hahaha...vi satt och sag pa en dragshow igar pa hotellet, A gilla inte det sa efter det gick vi till en bar, vilka dyker upp dar, om inte dom igen haha. Dar vi satt blev helt plotsligt deras scen sa nar vi skulle ga fick vi dra Jonas ivag for da stod han och dansa vi dom hahaha. Sa sjuka saker man far va med om .


Nu ska vi ga ut och ata, inte atit nagot sen igar kvall for jag har ju da varit bakis hela dagen och inte kunnat tanka pa mat, men nu ar jag fit for fight igen. En cola hade suttit sa fint just nu!



Grattis Linda pa fodelsedagen, hoppas din dag blir exakt sa bra som du fortjanar och att du far fina presenter!

HA det bra alla!
Fy fan vad solen steker idag, helt sjukt, NOT! Nu borjar jag bli less pa detta. Men men igarkvall stack vi ner till baren och hangde med Jessica och Isabelle som vi traffat har. Da var det uppehall sa det var bra. Var hemma ganska tidigt sa man vakna tidigt idag med forhoppning om sol. icke sa nicke sa vi stack och at och nu sitter vi har. Ska nog boka flyg till Koh Chang tills pa fredag, da drar vi dit istallet.

nu ska jag nog upp och ta mig en dagsfylla, da blir livet mycket roligare :) Ta hand om er
Har aker man till Thai for att fa lite sol och vad gor det, jo regnar. Inte helt tiden men det finns ju inte en gnutta sol pa denna himlen heller. Skittrakigt ar det for man vet inte vad man ska roa sig med.

Igar tog vi moppen och korde ut en runda, hamna pa ett kopcentrum dar det fanns typ allt. Akte sen tillbaka och vad fick vi da? Jo punktering pa bakhjulet. Som tur va var vi hemma da. Fick betala lite sa dom fixa det sen fick vi en ny moppe att lana. Da kor vi ivag en bit, stannar for att ata, da laser Andy moppen och vrider om en sak. Vilket med andra ord innebar att vi inte fick igang den igen. En turist fick hjalpa A att bara moppen upp en bit for backen dar vi fick hjalp av nagra Thaiare. Dom kunde inte heller lasa upp den sa A fick satta sig pa den ena killens moppe och aka med han ner dit vi hyrt den, i osregn. Kvar stod jag och prata med en kille fran Burma...valdans trevlig :) Han beratta att anledningen till att myggorna alskar mig ar for att jag ar vit, dom ser inget pa han morka hud...haha fick man veta det oxa :)


Pa kvallen trotsa vi vadret och stack till en strandbar. Bara vi p[ hela baren sa vi blev polare med Thaikillen Danny som efter att han slutat jobba foljde med oss till en annan bar. Var favvobar saklart med bla. afroman. Full som en gurka blev jag och spydde som en gris nar vi kom hem. Det var inte roligt att heta Linda i morse, det vill jag lova.

Imorgon kommer Steffi och Jonas hit. Ska bli trevligt med lite sallskap :) I veckan aker vi over till Koh tao och stannar dar nagra dagar for att sen ta oss till Koh Chang. Det ar fint vader dar sa jag kan garna aka idag. Skitvader rent ut sagt. Ser ju fortf. ut som en albino. MEn samtidigt for att va positiv sa kommer jag ha sa fina minnen med mig hem till Sverige!

Idag har vi varit ute pa havet och dykt. Eller jag har legat p[ soldeck pa baten och forsokt fa lite farg :) Andy sa iaf att dar var manga fina fiskar :) Det ar kvall har pa koh samui och vi har precis atit middag, stekt ris med krabba. Mummakardemumma for magen. Nu ska vi hitta en bar att satta oss pa for A maste ju givetsvis se nar united spelar.

Imorgon blir det till att ta moppen och aka runt pa Samui. Vi ska bla. ta oss till ett tempel omrade som ska va jattefint sen vill jag garna hitta en liten strand dar vi kan ha det bra! MEn bra har vi, ingen tvekan om det. Ikvall svensktid hoppas vi att vi vinner dromvinsten sa vi kan stanna har for evigt!



Hoppas allt ar bra hemma med er alla. Ni ar manga som ar saknade! Nu ska jag in pa ett apotek och hitta myggsalva innan jag bokstavligt talat river av mitt skinn pa mina fotter. Pussinusss

Hej allihopa! Hoppas allt e bra med er, har e det fortfarande mycket bra.

Haromdagen traffa vi ett par fran Australien och 2 svenska tjejer pa en bar vid stranden. Dagen efter traffa vi upp dom, hyrde moppe och akte runt pa on. Vi var bla. pa en jattefin liten strand och pa ett vattenfall. Nar vi akte till vattenfallet skulle man ga mitt inne i djunglen, klattra pa stenar dra sig upp for rep och jag bokstavligt talat bad for mitt liv. Det var en roligt sak att se men jag kommer ALDRIG mer gora det. Herregud ett snesteg och du hade varit finito. Pa kvallen traffa vi upp dom igen pa var favvobar och hade en trevlig kvall.

Idag har vi bara legat vid poolen och slappat....gick ner till stranden innan och tog lunch sen upp igen och slappa
Varit ute lite pa stan nu pa eftermiddagen och hyrt moppe...kanske blir det thai boxning ikvall som vi fortf. inte varit pa!
Imorgon har vi bokat snorkling och dykning....andy ska ut pa en bat och jag blir lamnad pa stranden. Koh tao tror jag den hette. Ska bli najs. Vi har fortfarande inte bestamt oss nar vi aker harifran!


Mina 50 myggbett som jag lyckades fa forsta dagen har borjat forsvinna... tack for det!


JAg ska forsoka hitta en sladd sa jag kan fa in lite bilder!
Hej alla mina vanner! Just nu ar klockan 4 pa aftermiddagen och jag och honey sitter pa ett internet cafe. Vi har det hur bra som helst...langtar inte ett dugg hem. Vi har fatt ett superbra boende med pool och allt, inte jattebilligt men inte dyrt heller. Och vem bryr sig om pengar jag e for fan p[ semme :) Just nu steker solen som bara den, jag ar klok nog och har hog sollskyddsfaktor sa jag inte blir illrod. MEn lite farg kan man allt fa!


Vi stannar har pa denna underbara o nagra dagar till, bade jag och andy alskar detta stallet. Man kan ga och handla ifred, ingen som flyger pa en. Snorkling/ dykning, besoka ett tempel och sol och bad ar bestamt hitintills innan vi drar vidare


Hoppas allt ar bra med er hemma, ta hand om er! Halsa maxi HAJ HAJ!



Ps bokar nagon rehabilitering tills jag kommer hem...singha, chang HAJ HAJ



Nasta gang ska jag forsoka fa in lite bilder!


Sjabbe du kan ringa andys telenummer sa betalar du vanligt och vi betalar billigt thai!

Skulle bara saga att allt ar bra med oss...vi landa 5pa morgonen thaitid och resan gick bra!
Har sovit nagra timmar och ska nu ut och upptacka Bangkok! Imorgon flyger vi till Koh Samui!


Ha de gott!

foto013 (MMS)

framme på arlanda...inte nog att man blivit serverad en öl...man får dessutom röka här!kastrup e de kört med den delen..länge leve sverige;)

Nu mår jag bra, jävligt bra. Allt mitt är packat, jag sitter just nu och glor på när A springer rundor som en tok och packar. Glor på han och dricker öl. Jag gillar mitt liv just nu....förmodligen ännu mer på söndag när vi checkar in oss i Bangkok och mardröms färden är över.



Folk undrar om jag kommer uppdatera min facebook, ha någon bilddagbok eller något där man kan läsa. Om det blir, och då säger jag OM så kommer jag skriva här. Undrar någon är det bara och ge adressen för jag pallar inte skicka rundor den..jag vet ju inte ens om jag kommer skriva något.



HA en super bra månad alla mina vänner... min månad ska vara den bästa i mitt liv

Massa kärlek!

Denna dagen har inneburit alla känslor för mig. Dagen börja med jobb sen stack jag hem och börja pilla med min mp4 jag fått i julklapp. Totalt psykbryt. Jag blev så vansinnig så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Mycket kan jag hantera men när det kommer till det tekniska och det inte fungerar då går jag verkligen bananas. Pappa fick kolla på den och då visar det sig att jag dessutom spelat in mig själv när jag sitter och skriker " Jävla skit spelare, snart kastar jag in den i väggen" Som sagt, psykbryt. Det ordna sig till sist iaf, tror jag.

Jag och Ida stack sen ner till Mezzo där vi åt middag och hade myspys. Jag skratta, log och hade det väldigt väldigt bra men en helt underbar vän...men när vi kom in på seriösa saker bla. döden då kände jag att mina ögon vattnades och att jag var mycket nära att börja gråta. Jag är inte rädd för döden, jag är rädd att döden ska komma och hämta dom jag bryr mig om.

Nu sitter jag och funderar på om jag borde börja packa. Jag tror jag har hur mycket tid på mig som helst. Men imorgon är en allt annat en lugn fredag. Allt ska ordnas och fixas inför resan...ska inom svärmor och förklara hur mina räkningar ska betalas och då kan man ju inte gå in i 5 minuter sen gå igen. Nej jag får nog packa nu.



Jag tycker att det ska bli sjuuukt skönt att lämna Sverige ett tag. Slippa alla intriger....slippa Helsingborg helt enkelt. MEN jag kommer sakna väldigt många oxå. Jag har aldrig varit hemifrån så länge, aldrig varit ifrån mina vänner så länge. Dom kommer inte längre vara ett samtal bort. Eller jo, men ett väldigt dyrt samtal bort.

Tur min mammi och pappi kommer ner till Thai för annars hade jag nog dött en smula ♥


Jag är så trött att jag är rädd att jag ska somna sittandes och försova mig. Jag missa en hel halvtimme av min skönhetsömn imorse...bara pga den jävla satans mensvärken. Jag ska öppna förbutiken idag. Inte gjort det på 100år, men det sitter väl i benmärgen :) Jag längtar till klockan är 2 och jag får gå hem igen. Jag ska umgås med Ida i eftermiddag, innan dess ska jag bannemig sova lite..

Såja då har jag bara 2 dagar kvar att jobba. Det går sakta men säkert framåt.

Försöker googla fram när det kinesiska nyåret infaller detta året. Får inte riktigt grepp om det för på någon sida står det den 3 och på någon den 14? Hur som helst hade det varit jättekul att vara där nere när det infaller MEN och det är ett stort MEN, en på jobb sa att det är skitsvårt att hitta boende under dom dagarna då det är så mycket folk som firar. Omg, jag kommer få sova på stranden var min första tanke men så himla svårt kan det väl inte va? Det finns ju boende i vartenda hörn i Thailand och vi är ju knappast ute efter dom fiiina ställena.
Allt löser sig, i värsta fall får man köpa ett tält och sova på la beach! :)



Som sagt 2 dagar kvar att jobba, nu kör vi så det ryker :)

  • Vakna i morse och var helt övertygad att jag börjat bli sjuk. Sen när jag sitter ner och får perspektiv så inser jag själv att det bara är inbillning, att jag bara är trött. Är det de som kallas hypokondriker? :D

  • Jag kommer på nya saker hela tiden som måste inhandlas. Nu slog det mig att man måste ju ha speciella plastpåsar om man ska ta med vätska ombord på planet. I mitt fall handlar det om ett nässpray. Tur att det är fullt med pengar då på mitt konto...NOT!

  • Igår hamna jag i diskussion med en gubbe direkt när jag börjat jobba. Jag förstår mig verkligen inte på folk, och ännu mindre sen jag börja jobba i affär.

    Om jag frågar om allt har gått och scanna, är det svårt att säga JA eller NEJ? Måste man säga, " Nej *Skratt* jo de e klart det har" NEJ DET ÄR INTE KLART FÖR DET FINNS MÅNGA VAROR SOM INTE FUNKAR!
    Han tog ändå priset igår. Han visste inte om allt fungerat men det var inte hans problem heller. Jag förklara att det var det visst för det var hans ansvar att ha koll på om varorna scannas in, mycket för hans egen skull oxå...du vill väl inte komma hem och ha scannat allt dubbelt?  MEN NEJ det var det verkligen inte, det var butikens ansvar eftersom vi valt att ha detta systemet. Jag blir så upprörd när jag hamnar i dessa diskussioner för jag tänker för mig själv, finns det verkligen så tröga människor? Är han allvarlig? Men jodå han var mycket allvarlig...så till sist fick jag lägga ner det för vi kommer verkligen inte nånstans. Om jag inte acceptera att han inte visste om allt gått och scannat så skulle han lägga alla sina varor till sidan. Vilket nöt rent ut sagt.



Jag har aldrig haft en knast i ögat innan, så jag har aldrig förstått hur irriterande det e... men den gör mig galen! Finns det inget som kan få den att försvinna snabbare?? Jag ser förjävlig ut, med smink kan jag dölja den någorlunda visserligen men ändå. Men den kliar!! Håller på att bli tokig, för såklart, ju mer jag pillar på den ju mer irriterat blir det under ögat och ju mer syns det. HJÄLP MIG!!



Segaste dagen ever. Jag vill att klockan ska bli 15 så jag kan åka och jobba, men samtidigt vill jag inte det för jag vill inte jobba. Jag vill ha semester .
Orkar jag verkligen ge mig ut igen? Jag skulle ju behöva sola...jag e rädd att sola precis innan jobb imorgon för om jag skulle bli lite röd i huvudet har det ingen tid att lägga sig. Men palla.

Idag har jag hängt lite med Vevvan, Jessica och Sjöbbe...o ja såklart lilla Noel och Engla oxå! Det var mycket trevligt :) Tvättat en massa tvätt och växlat pengar har jag även det gjort. Har börjat skriva lista inför min packning...då upptäckte jag att jag har inga P-piller hemma. Puh tur jag kolla annars hade det varit katastof!




Festen i Kristianstad var minst sagt intressent. I stora drag kan man säga att de börja bra, och sluta mindre bra. Men skit i det vad gör det om 100år? Jag hade iaf riktigt trevligt och var minst sagt på topp hela kvällen. När jag och A var på väg hem till vårt rum slog jag en vurpa, smällde i knogen i marken och vred axlen. Jag börja gråta och A skratta. Jättekul :D Vakna upp med en blå knoge och tacka gud att jag inte slog mig mer. Vi var tvunga att va ute ur rummet senast 11 och då kan jag lova att varken jag eller A mådde bra. Fy fan. Dessutom hade man gemensam toalett, så jag fick smyga mig upp, hoppas att inte stöta på någon eftersom jag hade smink i hela ansiktet. När jag väl kommit in på toa fanns där inget tvål som jag fick gnugga av sminket med vatten. AJ AJ på mitt onda öga!!

Dagen efter tillbringa vi i Kims lägenhet i väntan på att kunna köra hem. Mådde ju som sagt inte superbra så det enda jag kunde tänka på var min säng!



Förfest hos Kim


Kim och Johanna sjöng



Carina och Johanna dansa



Kim och hans band bjöd på livemusik


Johanna och jag



Carina och Johanna


Kim och Carina



Grabbarna i köket



Kocken och Lotta



- VEM FAN HAR DRUCKIT UPP MIN GROGG?? När jag tänker efter var det nog jag själv ( Johanna)

Jag står och pratar med två killar, när jag vänder mig på greppar den ena tag i min röv.

- Vafan gör du ?
- Vadå?
- du tog ju mig i röven!!
- Oj förlåt jag trodde det var dörren


HAHAHAHA för det första ska man ta det som en komplimang att han trodde min röv var en dörr??!!

foto059 (MMS)

kocken och min svärmor!finns de bättremänniskor?

foto058 (MMS)

min bästa svägerska,sjunger så man får gåshud!

foto051 (MMS)

fy Fan!förlåt mitt uttryck men så bra fest!e i kristianstad hos Andy's bror!live band men jag fotar min grogg istället:)


Nyårsbilder när ni minst ana de ;)

 Linda och Stefan

 12slaget, pompe och Carina


 Bästisar

 Andy och Stefan skjuter raketer

 Lite dans på det



 Stefan och Andy

 Kim och Carina


 Sjöbbe dansar.

 Sjöbbe, Pompe, Carina

Igår hade jag myskväll med Ida. Vi drack öl, käka chips och hade det allmänt bra :) Ida gick hem vid 12 och då la jag och A oss och titta på film. Var dock inte mycket av filmen som sågs innan vi däcka båda två. Idag är jag sjukt trött...orkar inte ta tag i dagen. Vid 14.30 åker vi till Kristiansstad för att gå på Andys brors fest. Just nu ser jag inte mycket framemot det, men vem vet, det kan ändras snabbt :)


Har fått en knast under ögat. Eller jag antar att det är det för jag är svullen under ögat och har sjuuukt ont. Det kliar men kan liksom inte klia tillbaka för jag är så öm under ögat. Ska bli roligt och se hur det ska gå att sminka sig idag.


Igår hämta jag ett paket på posten. Skor, linnen, bikini och klänning. Helt perfekta Thailand kläder faktiskt. Om en vecka sitter vi på planet på väg upp till Stockholm. fint-









Jag lider inte av tanken precis

foto045 (MMS)

smalmat framför tv'n:)dessutom kollar vi någon vmkrönika...jätteintressant!not

Igår var vi som sagt på kalas hos pappa. Vi är inte så stor släkt då en del tyvärr gått bort och en del bor i Karlstad så våra kalas brukar alltid va lugna och sköna. Okej lugnt är det väl inte med tanke på att faster har 3 barn i sina bästa år. Jag dör lite så söta mina kusiner är. Speciellt lilla Ebba som stal showen igår. Hon är 2år, snart 3 och är som en riktig liten prinsessa. När Axel och Oscar, som är äldre än henne, satt och böla för dom var trötta och ville hem, då lekte Ebba på för fulla muggar. Istället för att gnälla över att va trött och vilja åka hem gnällde hon för att hon absolut inte ville hem :) Mitt i middagen när alla satt och prata börja hon sjunga "3 gubbar" och överrösta alla. Det blev så komiskt för alla tystna tvärt och lyssna på lilla sötnosen.

Dom e fina mina små kusiner. Tyvärr springer tiden iväg och dom växer så det knakar. Lilla Oscar är verkligen inte så liten längre, stor kille som börjar skolan efter sommaren. Helt sjuk, vart tar tiden vägen ? Vad har jag gjort under alla dessa år? Sovit? Ibland undrar jag.



Världens bästa pappa

foto044 (MMS)

skönt när julen är ute och allt återgått till de vanliga!Andy tycker jag e störd som redan börjat packa min necessär men varför inte:)

foto042 (MMS)

min fina nya väska som jag köpte på öb för en billig peng!stor e den så jag ska nog kunna trycka ner linnen och dylikt i den;)

Dagen efter kalas. Lite trött e jag allt. Var hemma vid halv 3 och då var jag trött till tusen. Har börjat plocka ner alla julsaker. Icke roligt. Problemet e att man knappt kommer ner till källaren, ligger jättemycket snö på trapporna så jag e ju rädd att ja ska slå en volt. Men jag har börjat i alla fall, och fortsätta det ska jag, även om det suger.


Jag tycker de e fett najs att de inte e fint väder i Thailand. Molning, regn, ja det e det enda man läser om. Roligt. Fast för att va positiv...det kan inte bli värre än vad det är här hemma. Jag kommer iväg till värmen.
Nu ska vi iväg på kalas hos pappi. Ska bli myspys att träffa mina kusiner och inte helt fel att få äta smörgåstårta.
Imorgon e jag ledig, tror min man e det oxå. Åhh så skönt det ska bli, sova sova sova!!


Om jag e pigg nog ska jag fixa lite inför resan imorgon b.l.a ryggsäck och solkräm. Julen måste oxå plockas ner, trött på skiten nu.

Ha en trevlig trettondagsafton!




Pappa kommer om 5minuter och hämtar oss, Andy e i duschen...god planering som vanligt ja!
  • Trött som ett as somna jag på soffan igår, sovit där hela natten. Gick upp 7 imorse, Hej  lediga måndag, Hej sov morgon?
  • Igår sola jag, för första gången i mitt liv somna jag i solariumet, tur det stänger av sig av sig själv...men trots det är jag röd i hela huet...gott!
  • Nu ska jag till väla med Ida...trevligt att umgås med en av mina favoriter :)
  • I eftermiddag ska vi äntligen få träffa lilla Noel, ska bli myspys :)
  • Nu har jag bara 7 jobbedagar kvar, nedräkningen kan börja

Jag vill mest bara visa att jag är uppe vid denna tiden. Detta kommer nog aldrig hända igen så njut o se :D

Vi beställde bussbiljetter till kastrup igår. Andy kunde åka som ungdom men jag fick åka på vuxen. Hej kärring och hennes lammkött :D

Jag längtar till imorgon när jag e ledig. Åh vad ska ska sova.



Våra biljetter har kommit så nu kan jag va lugn och njuta av situationen. Dessa 2 veckorna kommer gå snabbt. Synd bara att vädret inte e tiptop i Thai!


HAJ SVAJ!

foto034 (MMS)

jag får inte till en ordentlig bild på blomman vi fick av linda och stefan men mycket vacker är den!

Vilken bra nyårsafton vi hade, helt perfekt! God mat och mycket trevligt sällskap! I slutet drack jag bara vatten och det var jag rätt glad för idag. La mig klockan 04.00, 3½ timme senare ringde klockan, YES tänkte jag då! Vilken tur att jag ska jobba idag så jag inte får sova vidare...helt toppen :) När jag gick upp hade jag rödsprängda kinesögon men det ordna upp sig det med. Dagen har varit seeeg. Inte för att jag mått dåligt eller varit trött utan för att det har varit så sjukt lugnt. Mer personal än kunder för fan. Det var rätt skönt när dagen äntligen var slut.

Imorgon är det inventering på jobb vilket innebär att klockan ska ställas 04.30. Är jag människa då? Svar nej. Jag kommer va tröttare än tröttast när jag går hem klockan 4! Men vad gör det om 100år? Och vad gör det med tanke på att nästa gång jag jobbar helg är den 13februari. Vad gör det eftersom jag att jag endast har 8 dagar kvar att jobba. Nej just det, det gör absolut ingenting! :D


Nyårs bilder kommer men icke idag..nu ska jag kolla tv med min käraste.


foto028 (MMS)

stefan ville att jag skulle skriva att nu urarta nyårsfesten,nu blev det swingerparty istället:)

foto025 (MMS)

vem Fan ska jobba imorgon?mycket trevlig kväll med sjöbbe,stefan,Andy,carina och Pompe!:)