Efter mycket moget övervägande bestämde jag mig för att bli hemma. Trodde man inte att Linda Håkansson skulle hålla sig hemma en valborgsmässoafton :) Haha fast när jag tänker efter så har jag nog aldrig firat det speciellt mycket.
Vi har i alla fall haft en supermysig dag. Först åkte vi till Höganäs marknad ( vilket skit ) sen till lager 157 för att sen åka och äta middag nere på o´learys uteservering. När vi kom hem försökte jag sola lite på balkongen men där var så himla varmt så jag gav upp. Jag är hellre blek än lider.
Andy har kört ner till Lund en sväng för att träffa sina vänner som är där och firar valborg, själv går jag och lullar rundor. Fixar lite här och där, klipper bort det vissna på mina blommor, vattnar, städar. Ja riktig pensiovarning helt enkelt ;)
Imorgon ska jag försöka ta mig tid att åka till skopunkten och hitta ett par nya billiga ballerinaskor. Dom jag har nu luktar icke hallon.
ha en trevlig valborgskväll!

foto023 (MMS)

en cider i sin ensamhet...ska man åka ut till sjöbbe o stefan en sväng eller inte?

foto022 (MMS)

precis provat graffiti nagellack ser lite fjortis ut:)

Denna lördagen tänker jag alltid att jag ska sova länge, märk min besvikelse varje gång när jag vaknar tidigt. Idag vakna vi 06.00. Normalt? Jag somna på soffan igår och när A kom hem så tog han med sig täcke och kudde in till soffan även han så där sov vi gott inatt :) Inte nerrullat så solen väcker en tidigt på morgonen. Jag lyckades dock halvsova fram tills 8 sen gick jag upp.
Idag ska vi till Höganäsmarknad. Hoppas där e roligt. Sen är det ju valborg idag men inga planer alls på vad som händer. Vi får helt enkelt se. Det är ju fjortisarnas helg detta. Det märktes igår på tivolit :)

foto020 (MMS)

har haft en mycket trevlig dag med Ida och philip...först fika ute på gräsmattan och sen tivoli i stan:)

Stora frågan i mitt liv just nu, färga håret brunt igen eller inte? Har fått en jäkla utväxt som stör ihjäl mig men jag vet inte vad jag ska göra. Det är ju såå mycket lättare att färga det brunt för då kan jag fixa till det själv när det behövs, det kan jag inte med dessa ljusa slingorna. Tål att tänkas på, till helgen ska det fattas ett beslut!

Jag var precis modig!är så fruktansvärt rädd för spindlar men när jag precis såg en äcklig liten jävel med tjock kropp och tjocka ben på golvet tog jag papper och krossa den...utan att få panik,utan att tänka. Jag är stolt:)

foto019 (MMS)

fatta så goda dessa äggen e,farligt goda!

Nu för en tid framöver blir det inga ordentliga blogginlägg från mig. Vår bärbara data har kolat vippen, eller batteriet har så tills vi har köpt ett nytt får man gå in på det stationära och snoka på fb och bland bloggarna. Dessutom är här inte ett enda foto kvar på denna datorn.

Idag har jag haft en supermysig eftermiddag med Sjöbbe på stranden. Vi köpte med oss pastasallad och lite onyttigheter och drog till farhult. Där satt vi och mös på en filt i det fina vädret :) Älskar min vän mycket!

Imorgon ska jag hem på fika hos Camilla på kvällen. Vi ska äta chokladpudding med vispad grädde, nyttigt? Nej men gott!

Min älskade bil har äntligen kommit hem igen. Vattenpump och termostat är bytade så nu rullar den igen. Hur länge är det ingen som vet, brukar ta ett halvår ungefär tills nästa problem dyker upp ;)

foto009 (MMS)

då var jag åter igen hos mina föräldrar...Andy ska kolla fotboll,jag njuter av ledigheten!

foto008 (MMS)

idag blir de nog att göra fint på balkongen

Hur skönt tror ni inte det känns att äntligen få vara ledig en dag. Jag har varit så bitter under hela påsken, alla har varit lediga, jag har suttit inomhus och jobbat. Men nu jävlar e jag ledig en dag :)

Har mått sådär hela helgen, haft ont i magen och mått illa i perioder ( NEJ jag är inte gravid) haft helt uppsvullen mage. Igår åt vi påskmiddag hos mamma och pappa för att sen spela spel och dricka lite. Jag drack 4 cider och 2 groggar totalt under kvällen, blev inte ett dugg berusad men ändå mådde jag skit när vi åkte hem inatt. Somna kanske vid 1 vakna halv 3 och fick gå in och spy. Härligt. Vakna idag och fick in på toa. Nu har jag börjat dricka mitt maggojs igen och hoppas på en förbättring för detta e skitjobbigt.

Fint väder är det idag igen så jag får se om någon vill hitta på något. A ska ju spela fotboll och sen är det HIF, icke så intressant för min del :)


foto006 (MMS)

härligt med en gädda i en spann i badrummet. Nu säger jag god natt

foto005 (MMS)

så härligt att sitta ute...älska att äntligen gjort färdigt sin helg!

foto004 (MMS)

grille hemma hos mamma och pappa...underbart!

foto003 (MMS)

mycket myror har dom oxå...pappa e ute och bekämpar haha

foto002 (MMS)

är hos mamma och pappa...här vistas en råtta så nu har dom fått en låda...äckligt:)

Det är svårt att inte va bitter idag. Fan att jag ska jobba hela kvällen ;( Bara för att dom flesta är lediga idag är det extra jobbigt. Sen så börja jag ångra mig att jag inte tog ledigt imorgon. Men när jag tänker efter, jag har fått två skitlöner dom senaste månaderna. En med tjänstledigt en vecka och en med sjuklön. Jag behöver få en ordentlig lön nu.

Nu vill jag bara att denna dagen ska susa iväg, för sen är det helg och mina tider är helt okej då. Slutar 4 både lördag och söndag, helt okej faktiskt.


Njuut av er ledighet, jag håller ställningarna på jobb under tiden :)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12913830.ab

Detta gör mig riktigt arg. Så arg att mitt hjärta bankar snabbare när jag läser. Hur kan man vara så arrogant? Hur kan man skita i att ta honom på allvar? Hur kan man välja ett sådant jobb med en sådan attityd?! Nä fy fan detta är skandal, stackars människa, han kunde levt idag om inte den idiot till sjuksköterska valt att ignorera allvaret.
Ett liv gick till spillo för att en människa inte ansåg att han mådde dåligt trots att han inte kunde andas, inte kunde stå på benen och svimmade. Ett liv gick till spillo, ett liv som kunde fortsatt i många många år till.

Jag är verkligen helt förvirrad i dagarna. Idag när jag gick hem fick jag för mig att det var fredag eftermiddag innan ledig helg. Snacka om besvikelse när man inser att det är torsdag och jag har hela helgen framför mig ;(
Var fint väder och varmt när jag körde hem så det fick bli att mysa lite på balkongen efter jobb. Mannen min kom och joina mig så där satt vi på rad med fötterna på balkongräcket, gilla!

Nu har solen gått ner och jag har tagit hand om hemmet. Har ju troligtvis lyckats döda mina nya fina passionsblomma. Jäkla skit, jag blev riktigt ledsen när jag såg att den var halvdöd. Nu har den fått byta fönster så får vi se om den vaknar till liv igen :)

Ha en underbar påsk allihopa!


foto007 (MMS)

tomt i sängen...var e min man...hoho?just de han har somnat på soffan i extra rummet...nu pluggar jag igen öronen med lite musik och hoppas få sova gott jag med!:)

foto006 (MMS)

ny förvaring att ha fina servetter i...jag gillar den:)

Stefan skicka igår ett mess om vad han tror är fel på bilen. Vattenpumpen och termostaten ska bytas. Inte så farligt tyckte jag...det kan alltid va värre haha. Nu får jag se om han kan hjälpa mig med det annars får jag ringa runt till verkstäder och se om någon vill ta an KFC. Denna veckan jag kan i alla fall låna Andys bil så det löser sig.

Fint väder idag igen. Jag börjar inte jobba förrän 15 idag men har ingen lust att göra något. En maskin tvätt är igång så jag ska bara gå här och pyssla fram tills det är dags att åka.




Dessa möbler ska ut på blocket, måste bara fixa till sofforna, kanske ska ta tag i det idag....

Vilken fin dag Helsingborg bjöd på idag. Jag har varit i stan med mamma, bland annat varit på banken och ordnat pensionssparande. 38 år till har jag tills det är dags. Jag hade gärna gått idag haha.

Efter det promenera jag och mamma hem från stan, fika lite sen har jag varit med dom och handlat på citygross.


Nu sitter jag här, inser att mina lediga dagar åter igen är över. Alltid lika tråkigt men tyvärr inte mycket att göra. Nu väntar en intensiv vecka på jobb inför påsken. Men innan man vet ordet av det är det ledig helg igen. Tänk att redan 15 veckor på detta året susat förbi. Tiden går otroligt snabbt, så snabbt att man knappt hinner med.
Vet någon av er en sida där man kan hitta billiga flyg? Vi pratar om att åka till Prag i maj eller juni men jag vet inte ens vart jag ska leta. Ticket är helt uteslutet, icke en chans...resia har jag tittat på, även flygstolen.se. Men jag förstår inte hur man kan sätta en mellanlandning på en resa till Prag som normalt tar 1½ timme. Sjuk ju...och det tänker jag verkligen inte göra. Hjäääälp mig!


foto029 (MMS)

bogserar bilen ut till stefan men linan brister hela tiden...tar en hel dag detta:)

Nu har jag bestämt mig. Måndagen efter påsk kör jag igång med LCHF igen. Denna gången ska jag bli bättre på att verkligen variera mig med maten. Finns hur många recept som helst som verkar bra på internet. Mitt stora problem är frukosten. Jag måste hitta mig något som jag tycker om. Sist jag gick på det skulle jag kunna kräka på ägg. Ägg ägg ägg ägg ägg varje frukost under mer än en månad.

Anledningen till att jag börjar efter påsken är att vi ska på påskmiddag hos mamma och pappa och där finns så mycket mat där som jag älskar men som inte är LCHF vänligt och jag vill inte fuska direkt.

Sluta röka börjar bli aktuellt nu oxå. Det inser man när man kommer på sig själv med att röka utan att det är gott. T.o.m när jag var full igår tyckte jag inte om det. Vet inte hur många cigg jag rökte några bloss på sen gav den till A eller slängde den. Nej det är dags nu.


Wish me luck :)



Ciggen och kilona ska försvinna
Det är lite konstigt att så fort jag festat så kan jag inte sova länge på morgonen. Slutar med att jag är helt slut på eftermiddagen istället. Nu är jag pigg i alla fall, och sitter och glor på tv med mannen.

Igår var en helt okej kväll. Inte överdrivet kul precis. Börja här hemma, Steffi och Åhs kom inte förrän 11 och vid halv 12 stack vi till stan. Bäst det, Åhs har damp när han e full och e jäkligt högljudd :D
Men stan var ingen hit. In på utposten, jag träffa en gammal kompis från dalhem och satt och trada med han, blev av med alla andra. Hitta till sist dom och då gick vi in på Helsing, ner på toan ut igen. Då mötte vi upp Blondy, Roy och deras kompisar. Kunde inte komma fram till något ställe som var bra att gå till...efter mycket velande fram och tillbaka gick jag och Andy och köpte en kebab och åkte hem.


Shit vad mycket snutar det är utanför Cardinal, dom står där på rad som jävla hyenor och bara väntar på att någon ska ta ett snedsteg så dom kan attackera. Jag gillar inte det, jag själv har inget att oroa mig för men jag anser att dom provocerar lite. Va fan står dom där på rad för och ser tuffa ut? Fokusera ni istället på alla våldtäkter som sker, alla rån. Sköt ert jobb helt enkelt.

Vi fick sluta spela...jag är aldrig dålig förlorare men jag blev så jävla irriterad att jag förlora hela tiden när vi spela tennis så vi fick stänga av de!jag är egentligen bäst de vet jag;)

foto024 (MMS)

nu blir de wii med Andy sen kommer stephanie och jonas förbi för en grogg,avslutas i stan :)

foto017 (MMS)

nu har jag rastat cykeln...duktig e jag!;)

Varför är det aldrig fint väder när jag är ledig helgen? Ooo men nästa helg då ska det bli sååå fint väder och såå varmt. Vem bryr sig? Jag vill ha fint väder idag!

Är det inte fint väder får man roa sig med annat. Var uppe halv 8 i morse för att sen gå och lägga mig ett tag till. Efter det har jag varit och sorterat sopor ( Jävla jobb), påskpyntat, bäddat rent, tvättat, städat toa. Nu då? Vad fasiken ska jag göra nu?

Jag tycker synd om våra grannar när vi har fest. Grannen är igång som vanligt och just nu tänker jag bara:robyn är bra men du sjunger skitdåligt så snälla lägg ner nu,jag ska sova!

åh jag vaknar med en ångestklump i magen. Varför måste min bil gå sönder hela tiden? Jag är så trött på det nu och har helt ärligt lust att sälja den. Vi får se, kan tydligen finnas 100orsaker till att den gör såhär, jag får helt enkelt vänta på dommen.

Nu är jag uppe i alla fall och ska köra A´s bil till jobb. Problemet är att det är en kombi och står i ett garage. Herregud hur ska jag få ut bilen, kommer säkert köra av backspeglen eller nått :D Hatar att köra den bilen, tycker den är stor och otymplig men det var ju trots allt den jag började min körkorts karriär med fram tills jag skaffa en egen och då gick det bra.  Hejja på mig!
När A och hans mamma lämna sina bilar till Stefan för ett litet tag sen skämta jag att "ja snart ringer väl jag, då e min sönder igen" ha ha ha jättekul, så jättekul att det stämde. SKITBIL!
Körde till jobb idag, helt plötsligt blinka en varningslampa och temperaturen var skrämmade nära kokning. In snabbt på en parkering på Dalhem, fick stället aset där och springa till jobb. Nu har pappa tittat på den och kylarvätska är där så det är något annat som är fel för den går upp i hög temperatur, och ingen värme kommer från fläkten när man kört en liten bit. Det är inte bara min bil som nästan kokar, det gör även jag. Jäkla skitbil-

Imorgon kan jag i alla fall låna Andys bil till jobb, värre är det på torsdag då hans mamma lagt beslag på den. Nää men jag får väl cykla till jobb, eller ta bussen. Båda alternativen lockar lika mycket.
Jag har världens finaste vänner som finns där i vått och torrt. Har spenderat en halvan av dagen med Ida. Ut på ikea för att handla krukor, hitta inte ett skit. Efter det bjöd hon på lunch nere i stan, Tack hjärtat ♥

Andra delen av dagen spendera jag med Sjöbbe på en filt nere på stranden. Glass, kakor och loka i det fina vädret. Tack fina vän ♥

Mina vänner finns där när jag behöver dem, ett samtal bort och vips så står dem där redo att ta emot mig med öppen famn. Jag är så tacksam att dem finns i mitt liv för utan dem hade jag inte varit den jag är idag. Fina vänner växer inte på träd och jag hoppas dem vet att jag alltid finns där, i vått och torrt!


Helt sjukt att va uppe såhär tidigt på sin lediga dag, men vad ska man göra. HBGhem skulle va här någon gång mellan 07.00-16.00. Dom brukar aldrig va hos oss så tidigt men jag ställde ändå klockan på 7. Snooza fram till ca. halv 8 men varje gång jag somna om drömde jag att dom var inne i vår lägenhet medans jag sov. Så upp och hoppa. Tänkte att jag kan ju åtminstonde ta på mig kläder och ta bort smink och sen lägga mig igen men det hann jag aldrig för innan jag ens fått på mig alla kläder ringde det på dörren. TUR det bara var 3 gubbar för mitt utseende kan bara beskrivas med ett ord; KATASTROF! Nåja det gick snabbt iaf och här var inga större fel. Skönt.

Nu sitter jag här, alldeles för tidigt på morgonen enligt min egen smak. Vet inte vad dagen har att erbjuda men det ser inte ut som mycket. Blir nog en tripp till ikea sen.


Om man vill gråta borde man göra det. Men om man vill, men inte kan, lägger sig då gråten som en stor svart sten i magen på en? Så känns det. Det känns som jag vill springa, men kroppen vill inte röra sig, jag vill skrika men rösten når inte fram.

foto011 (MMS)

Andy har lite att göra imorgon...stackare;)

Idag har varit en smått hysterisk dag på jobb. Jag vet inte vad det är med folk och fredagshandling? Folk blir galna. Uppstressade till max som om det skulle bli bättre. Ibland får man magsår. Tiden går i alla fall fort och det är huvudsaken en fredagseftermiddag/kväll.

Kom hem efter jobb, snygg som få i fina jobbebyxor, möts av en sprit och rökdoft i hallen. HÄRLIGT grabbar att ni e kvar, not! Fan vad folk e tradiga när dom e fulla, tänk att man själv e sån på fyllan. Herregud. Nu har vi hälsat och kramats en gång, hej hej på dig, nu räcker det. Nämen okej vi kör väl en hej på dig kram till, och en till och en till........... Så nu kan ni gå hem ;)

Skönt när fyllosarna ger sig vidare och man kan sitta ner i lugn och ro. Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig och drömma mig iväg till en annan värld där det inte existerar vare sig stressade kunder eller fulla killar.


Sov gott!



Jag hade gärna legat och chillat i en hängmatta nu, på en varm plats där det inte blåser så helsikes mycket!

rebecka (MMS)

gammal bild men denna fina tjej ska jag träffa i eftermiddag:)

Nu har denna helgen susat förbi. Vart tog den vägen? Är man bara ledig varannan helg är den lediga guld värd men det går alldeles för snabbt. Jag är i alla fall ledig idag oxå och först ut på schemat står att träffa Jessica, Noel och Sandra. Ska bli roligt att träffa Kittel, så längesen det var! Ska givetvis blir roligt att träffa Jessica och Noel oxå :)

Imorgon och på onsdag har jag fått tider ute i informationen. En öppning och en stängning. Stängningen känns alltid lite nervig eftersom det är så sällan jag gör det, men det brukar gå bra och hoppas att det gör det denna gången oxå. Det blev ju helt perfekt att Birgitta ändra min kvällstid till en morgontid imorgon för då kan jag följa med på kvällen och se Andy´s syster Johannas musikal. Najs!



Johanna och Jag

Igår var jag på fest hos Lollo. Jag skulle inte dricka men det sluta ändå med att jag drack vin. Skärpte ändå till mig lite, visste ju att jag hade dop att gå på idag. Var hemma 01.00 så det är lugnt idag. Förrutom att min mage gör oooont!
Nåväl hade jätteroligt tillsammans med mina jobbekompisar. Underbara människor ♥

Idag ska vi på Noel´s dop. Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig. Sen hoppas jag på en trevlig dag!