Idag fyller jag år. 30år dessutom. Från att ha haft ångest över detta i flera månader så har det idag inte alls känts konstigt. Ålder är bara en siffra och jag känner mig ung, lycklig och frisk och det får man vara glad över :) 

Jag har haft en jättebra dag. Imorse fick jag ett grattis och en puss av Andy innan han gick till jobb. Vaknade lite senare av en överlycklig tjej som fått syn på ballonger som andy hängt på sovrumsdörren. Hon var så glad och jag var ännu gladare när jag såg att Ella gett mig sovmorgon till 8!! 

Vi åkte sen till väla med mamma. Jag fick pengar av andy i present och för en del av dom köpte jag mig två ringar. Jag är ingen smyckestjej men ska försöka att ändra på det. Fick så fina smycken i lördags på mitt kalas och dom ska bannemig användas också. Vi lunchade sen lite och hade det trevligt tillsammans :)

På kvällen kom Rebecka och Ida och överraskade mig med ballong, sång och blommor. Åh blir så rörd av så fina vänner! Ella blev åter igen superglad av att det kom ännu en ballong haha.
Dom bjöd sen ut mig på restaurang, mongolisk buffé. Sååå gott! Den ligger i valvets gamla lokaler och kan varmt rekommendera den till alla jag känner, det var verkligen supefint ! Där hade vi kvalitetstid med varandra och jag är så tacksam för denna kväll! Fina vänner växer inte på träd och jag har sådan tur som får finnas inte deras liv. Tack tack tack för ikväll tjejer 💖

Jag är helt övertygad att anledningen till att Ella vill upp innan 6 varje morgon är för Andys väckarklocka. Den ringer 100 ggr och han hör inte den så den bara ringer o ringer. Kort därefter står Ella brevid vår säng. Andy påstår att så är det verkligen inte så idag har jag puttat till han så fort den börjat ringa så han stängt av den direkt. Resultatet blev att Ella inte kom in till oss förrän 7 och Andy försov sig haha. Men jag hade rätt och det är huvudsaken ;)

Min hals är inte bra än, nu har jag svullna lymfkörtlar i halsen så det känns som att något fastnat, inte så trevligt. 
Jag garanterat tagit semester i helgen för att jag ska ha kalas på lördag och jag vill inte ställa in. Orkar inte ha det hängande över mig sen. Så idag ska jag lämna Ella hos hennes farmor sen ska jag åka och handla och hem och städa. Ska bli kul och se hur pigg jag är efter det.


Min hals är inte ett dugg bättre, Ella däremot är på topp. Ni kan ju själva räkna ut ekvationen. Ella tycker nog att hon har världens tråkigaste mamma. När jag fråga henne om hon vill gå till dagis imorgon eller stanna hemma med mamma var svaret självklart. Jag förstår henne. Ingen vila heller för henne idag. Jag ville på riktigt gråta. När man själv är så trött och slö så vill man bara få den där lilla sovstunden men Ella ville annat och Ella bestämmer i detta huset när det ska sovas.

Annars har vi tyvärr mest bråkat idag. Jag ser ju att hon är totalt understimulerad men på något sätt anser jag att i alla fall en liten stund kan hon leka själv. Men icke, då gick det istället ut på att reta upp sin mamma. Jag har bland annat torkat upp en stor flaska såpbubblor från golvet. Får vara tacksam att hon själv ville hjälpa till att torka.

Fast vi har även haft en mysig dag. Hon tycker om att kramas och pussas, gärna ska vi kramas ett gäng dvs jag, Ella och 3 dockor :) 

klockren bild på hur vår dag varit, jag och Ella ska ta selfie  Slutar med att jag är med på selfien och Ella är i bakgrunden i full fart med att gunga en tavla 

Jag började jobba helt i februari detta året. Sen dess har jag vabbat en gång i månaden!! Förra månaden var jag dessutom sjuk och nu sitter vi här igen. Jag fick feber igår kväll och har vaknat till och från med feberfrossa inatt. Har ingen feber nu men har grymt ont i halsen. Sidan om mig sitter en liten fjälla, med feber! Som ni förstår så gör vi inte allt för mycket idag. Vi har tittat på "sams äventyr" och sovit 2 timmars vila. Nu tittar vi på tv..ska snart börja på maten. Har noll matlust men Andy vill väl ha middag.