foto075 (MMS)

jag älskar kvällar...älskar när jag får lägga mig och läsa!redan läst ut förra boken,nu väntar en ny!

Oj oj oj vad jag är nöjd efter dagens shopping i Ullared. Hitta precis det jag var ute efter, plus en svart jacka. Helt perfekt!


När vi åkte dit sa jag till mamma " undra vad det är för hastighet här" varpå hon svarade " äh här är väl inga poliser här ute" Men jodå! På vägen hem åkte jag som vanligt på en nykterhetskontroll mitt ute på landet. Jag har sagt det förr och säger det igen, hur lyckas jag hamna i alla sådana? Då var man uppe i 5st på mindre än 3½år. Jag vet precis hur rutinerna går till nu ;) Andy säger att det är bara för min bil ser ut som en fyllebil...men näää den är ju så fin. Not.

Köpt bikini har jag gjort. Fyfan säger jag bara, jag dör lite innombords när jag tar på mig det. Tur jag inte har semester i sommar så jag slipper visa mig, jag satsar på stranden 2012 i Thailand istället!

Jag fick kallelse till tandläkaren den 17augusti. Hur fan vill dom att jag ska komma ihåg det, skicka det gärna mer än 2 månader innan. Ska man redan behöva bli nervös inför det. Innan har jag bara gått till tandhygenist, nu ska jag till riktig tandläkare vilket får mig att bli sketanervig.

Nu har jag och Ida varit duktiga och pumpat mina däck! Tusen tack för hjälpen och för pratstunden. Du betyder allt och lite till för mig ♥

Tråkig men skön helg. Andy ska alltid iväg på fotboll, är det inte HIF så är det Man U, eller korpen. Det börjar bli jävligt tråkigt nu men det är han intresse som jag aldrig kommer ta från han. Idag är det morsdag, alla mer eller mindre firar det, min egen mamma jobbar så det blir inget firande för oss. Dessutom vägrar hon fira en sådan löjlig dag haha. Så här sitter jag i min ensamhet. Har varit iväg en sväng och handlat samt tankat bilen. Jag ska laga "falsk fläskfilé" Mega gott är det.

Imorgon ska jag och mamma till Ullared. Jag vet, värsta stammisarna! Men jag ska försöka hitta mig en bikini samt något att ha på mig på Johannas student. Vandrat in och ut i varenda affär på väla utan att hitta ett skit.




Min bästa mamma ( Och en fotbollsnörd ;)
Idag mår jag sådär samtidigt som det kunde varit värre. Med min karatefylla jag fick igår är det ett under att jag inte besökt toan idag. Men roligt hade vi. Vi spela kort hemma hos svärmor. Jag vet inte vad som hände men både jag och Andy vingla rejält när vi gick därifrån :)

Dagen har bestått av att titta på tv. Rätt skönt ändå och det är ju inte galet fint väder ändå.

foto059 (MMS)

hb och sodastream energidryck...även fattiga kan festa till det;)

" Sitter du här ensam och övergiven", jag skulle kunna spy på den kommentaren som man får 100 ggr om dagen.  Vad ni än gör så säg ALDRIG det till en kassörska!! Jag svarar inte ens på det längre, jag bara ler mitt falskaste leende :D 

 Det är så fruktansvärt skönt att ha ledig helg nu, åh som jag ska njuta :)


foto057 (MMS)

nu ska jag börja läsa en ny bok...kommer säkert innebära en del tårar.

wooohooo äntligen har vi köpt nytt batteri till vår bärbara data. Inte en dag försent även om man vant sig vid att sitta vid den stationära. Nu kanske det kan börja komma lite bilder här oxå :)

På tal om bilder, på min mobil är bilderna klara och tydliga. När jag skickar dom till bloggen så ser man knappt bilden, den blir ju megamörk. Konstigt.

Nu är det snart ledig helg. Imorgon ska vi kanske spela bowling med Andy´s mamma och Pompe. Dom har inte lämnat besked än så vi får se vad som händer. Jag har köpt energidricka till sodastreamen. Vi drack det på Vicky och Nico´s bröllop och så vitt jag kommer ihåg smaka det nog hyffsat med lite vodka ;)

Annars har jag inga planer för helgen. Bara ta det lugnt och vila upp mig....fast det känns som att det är det enda jag gör nuförtiden....




Jag har dessutom varit nere på dykterminalen och snackat med Mikaela. Nu är det dags att ta tag i min dykutbildning igen, denna gången ska jag lyckas!

foto042 (MMS)

haha hitta detta fotot sen sist jag o linda festa...jag ser minst sagt,ehm,nykter ut....

Jag är urusel på att ha en blogg, ibland uppdaterar jag hela tiden, ibland inget alls. Men jag lever i alla fall och livet rullar på i vanlig ordning. Fint väder är det idag. Jag fattar inte vad väderguden har emot oss som jobbar jämna helger. Dåligt väder varenda helg vi ska vara lediga, men dom på den andra helgen kan skratta sig lyckliga för dom har finfint hela tiden.
Har inget att skriva känner jag, helt tomt!

foto044 (MMS)

haj haj hon ringde de börjar bli lite suddigt

foto040 (MMS)

bästa vän! Vi har redan haft supermys och vi kommer ha det ännu roligare!älskar dig

foto036 (MMS)

precis varit på Väla,panik!tacka vet jag lugnet som möter en ute hos sjöbbe

foto035 (MMS)

min passionsblomma som jag var så ledsen att jag dödat fick flytta in i sovrummet o nu trivs den som fisken i vattnet:)tom. kommit knoppar i den,då blir man glad!

Ja det känns ju i alla fall som att det är det. Har varit upp sen 7 imorse och varit igång nonstop! Andy tyckte imorse att vi skulle putsa fönsterna, förstår egentligen inte varför för vad gör det om man inte ser ut? Insynsskyddat ju!
Så det gjorde vi, sen åkte han och jobba och då har jag fortsatt städa. Torkat av ute på balkongen, tvättat, bäddat rent. Funderar på om man ska ta ett ryck inne i badrummet, sen e allt klart. För städa toa, damma och dammsuga gjorde vi igår. Duktiga!

Klockan 15 ska jag hämta upp Sjöbbs för att sen åka och handla på Maxi. Sen ska vi hem och laga tacos och dricka vin hos mig. Klockan 19 ska vi infinna oss på fest hos Maddis, schlagerfest. Hejja Saade!

foto034 (MMS)

putsar fönster 8 en lördags morgon jadå!

jag fattar inget, hur kan 3st ha läst här inne igår när jag har lösenord och den enda som frågat om det är Jessica?

Nu ska jag och jobba, slutar 2, börjar 3 på tisdag gooooott! I eftermiddag blir det massage, systemet och mys

ha en trevlig fredag!
Ïdag är ingen vanlig dag nej för det är Bengans födelsedag hurra hurra hurraaaa! Grattis vännen på födelsedagen!!

foto033 (MMS)

nya skor,köp två få ena paret för halva priser,billet som fasiken!

Idag har jag shoppat loss på apoteket. Järn tabletter, intimtvål och kräm som man ska ta på sina finnar. Jag ser nämligen ut som en tonåring igen. Hej röda prickar i hela huet. Skulle egentligen köpa resorb oxå men det får vänta. Har en budget nu, max 1000 kr i veckan får jag leva på, det som blir över åker in på sparkontot. Andra veckan i rad som pengar förs över, då blir man glaa :)
Nu ska jag fortsätta sola mig på balkongen i väntan på att tvätten blir klar.
Såhär är det, jag kommer lösenordsskydda min blogg, ni som läser och vill fortsätta får skriva en kommentar så får ni lösenordet, ni som inte gör det får helt enkelt skita i att läsa ;D
Jag önskar jag var lika energisk på dagarna som jag är på kvällarna. Nu har jag fixat på balkongen med allt vad det innebär plus dammat vardagsrum och hall. Hade det inte varit för sent för att dammsuga hade jag dratt fram det fanskapet med, men jag tror inte mina grannar gillar mig då!
Imorgon har jag inga planer för dagen och visst är det härligt ibland? Ska nog umgås med mamma min ♥
Längtar till nästa lördag, tiden måste gå snabbt!
Nu är sista dagen för denna veckan kommen. Det gillar jag. Gillar det extra mycket när klockan slår 19.00. Det är dock många timmar tills dess och många "hej hej" "tack tack" fraser tills jag säger tack och hej för denna veckan.
Fint väder ute idag igen, helt okej faktiskt, enligt väderprognosen ska det bli fint imorgon med och då är ju jag ledig. Hatar dock när människor ska komma in och berätta hur fiiint väder det är ute, och hur vaaaarmt det är. Jo tack jag vet!

Jag har gett upp. Igår frossa jag i både godis och glass. Icke bra, jag vet. Nu står jag i ett vägskäl, ska jag eller inte?

Igår upptäckte jag o A att en geting byggde en kupa ute på vår balkong. Lagom fräckt att bygga bo där vi redan bor. Man får väl hitta sig ett eget stället, tror inte den går med på att ta en del av vår hyra. Så boet åkte ner, ledsen sorry, du får hitta dig ett annat ställe att bygga upp ditt hem på.

I veckan blev jag stoppad i nykterhetskontroll. Igen. Hur lyckas jag komma på alla ställen dom har det på? Har haft körkort i 3½år och redan blivit stoppad 4ggr. Min svärmor har haft det i 30 år eller nått och aldrig varit med om det. Nervös blev jag men fattar inte varför, jag vet ju om att jag är nykter :)
Livet rullar på i vanlig ordning. Jobba, äta, sova...ja ni vet det vanliga. Allra bäst tycker jag om att sova men den kan man ju inte göra dagarna igenom. Jag kämpar på med min diet även om jag varit redo att ge upp flera ggr denna veckan. Idag fick jag åter igen kämparglöd och gjorde mig till och med en gratäng gjord på rättika. Helt okej, ett bra alternativ till potatis i alla fall :)
Nu kommer helgen och då är det har någon anledning alltid jobbigast. Kanske för att unna sig infaller på helger men det blir inget med det. SKulle det verkligen krisa kan jag alltid lyxa med hallon och vispgrädde.
Nu börjar jag bli hungrig, bästa metoden mot det är att gå in borsta tänderna så är det slutätit för idag...så det gör jag nu,  blir några sidor läsning sen hälsa på John Blund!
Sov gott!

foto031 (MMS)

väggen som dekorerats,helt okej blev den

Är det min data som e cp eller vad e problemet. Kan inte gå in och läsa vissa bloggar för reklamen lägger sig mitt i texten. Irriterande as hell.

Idag har jag och mamma varit i Höganäs. Strosa rundor i alla outlet butikerna för att sen åka till Ikea. Som vanligt hitta jag mer än vad jag borde men pengar är till för att slösas ;) Mamma bidrog med en peng oxå haha.

Nu har jag precis satt upp sådana klister blommor man sätter på väggen. Jag höll på att få spel...det var icke lätt att få till ett passande mönster och jag är fortfarande inte nöjd. Skitsamma, det får vara så nu!


Nu är det helgveckan igen. Hoppas den går snabbt för sen är jag ledig, som det ser ut nu, två helger i rad. Gott men visserkligen kan det kvitta för efter det får jag två jobbehelger i sträck. Strunt samma, jag älskar att vara ledig men jag älskar lika mycket när pengarna rullar in på kontot :)


Ha en fin kväll!

Alla organ och hela individen påverkas vid järnbrist

Brist på järn påverkar hela kroppen och kan ge både kroppsliga och psykiska (kognitiva) symtom.

Håravfall och spröda naglar är inte ovanligt.

Där har vi det, nu ska jag köpa blutsaft för tyvärr hämta jag aldrig ut mina järntabletter jag fick utskrivna för jag fick höra att magen kunde bli katastrof och det är den redan tillräckligt mycket men nu skiter jag i vilket. Hellre kass i bugen än skallig ;)
Kan ju tillägga att jag är brunhårig igen. Färg från Mood och vips så ser jag ut som jag alltid gjort igen :) Får se om detta gör att håret mår bättre. Och med dessa orden kan jag till viss del sätta ord på min ångest..jag tappar så mycket hår att jag är rädd att allt ska försvinna. Jag har kollat för några år sen om jag fattar något..icke...bara järn. Kan det va så att järnbrist är kruxet?
Vad är det med mig? Varför kan jag helt plötsligt få en ångest som kryper på mig? Helt plötsligt känna mig nere? Jag tänker och tänker och tänker...där finns inget. Nada. Jag är ju egentligen lycklig med mitt liv just nu så varför kommer detta över mig. Det kan komma lika snabbt som det försvinner igen men hatar denna tillfällena. Min hjärna spelar spratt med mig.
I övrigt har jag haft en bra dag. Varit och handlar med Jessica och Noel. Imorgon börjar jag på LCHF så nu har jag förberett detta med rätt matvaror. Åkte inom skopunkten och köpte mig ett par nya ballerina oxå. Kan fötterna lukta gott ett tag ;)
Nej nu ska jag göra något som får mig glad igen, ringa en vän, spela hög musik...tja något roligt helt enkelt :)