Jag tror jag får psykbryt. Har nog snöat inatt och nu snöar det igen. Jag pallar inte mer. Fan fan fan....får jag skrapa rutorna nu tror jag att jag lägger mig ner och skriker. För nu e det jobb som gäller. Ciiiiiaaaaaoo!
Klockan är bara halv 10 en lördagskväll och jag är så himla nära att somna. Ligger här i soffan, glor på robinson och gäspar konstant! Visserligen har jag gäspat hela dan och det finns nog inget annat än natten att skylla på.

Skulle egentligen på kalas idag hos Sjöbbe men eftersom jag fick höra att vädret skulle bli hemskt ikväll, jag är skittrött och inte på så glatt humör valde jag att stanna hemma. Jag är inget roligt sällskap när jag är på detta humöret.

Men jag vill i alla fall säga grattis än en gång till älskade vännen Linda!




Du är en väldig fin vän och jar hoppas resten av din födelsedag blir toppen!
Så ja då var det fredag, himla snabbt veckorna går. Men samtidigt tycker jag att det varit januari hur länge som helst, hur kommer detta sig?

Jag och honey var ju som sagt på bio igår. 18.30 började filmen, 17.55 ska A in och duscha. Mina nerver satt utanför kroppen då!! Men vi hann ner i tid och kunde slå oss ner med läsk och popcorn. Vad tyckte jag om filmen ? Precis så dålig som alla säger. Har man inte läst boken är den säkert bra men har man läst den...SE DEN INTE! Där fanns ju inte en grej som stämde förrutom namnen. Nej mycket besviken blev jag....det enda som var positivt var ju att Joel Kinnaman som spelar JW är rätt snygg.


Idag jobbar jag till halv 11 så det blir inte mycket gjort denna fredagskväll. Helgen innebär även den jobb men imorgon ska jag på kalas :)
Idag jobbar jag bara till 2, det e riktigt fint! Efter det ska jag lägga mig på en välbehövlig massage. Samåker med Lollo idag till jobb så om 10 min blir jag upphämtad. Kan väl va ganska skönt att åka för en gångs skull :)

Ikväll blir det bio med honey...snabba cash! Har verkligen INTE höga förväntningar på den filmen. Alla som läst boken tycker att den e dålig då den missar för mycket. Men så är det väl alltid i filmer? Vi får se vad vi tycker, se den måste jag i alla fall!
Finns det någon som vakna idag, titta ut och kände glädje? Nej verkligen inte jag i alla fall, nu får det va nog med snön! Inte ens barnen blir glada nu när det snöar.....detta e ju helt sjukt :)

Får köra försiktigt till jobb för ja e litta skraj att köra ju men det går nog bra.






Jag har hittat en megagod sak att äta. Ta frysta bär, vilka som helst ( jag gillar hallon/mango) värm i miccan lite så dom blir små varma sen tillsätt keso-vanilj, päron, äpple! Ooo det e gott! Jag hoppas att det e lite nyttigare än godis iaf :)

Idag blir det sallad på jobb, tonfisksallad som jag fixat ihop nu på morgon kvisten!
Vi kör med ny taktik ikväll. Nu är jag så trött så jag håller på att dö, F*N ta mig om jag vaknar i natt!

Paradise hotel har man ju blivit beroende av oxå, jag som skratta åt det när Helena och Jessica tvunget skulle kolla på det hos Sjöbbe, och se nu e jag själv där. Jag tycker det e sjukt roande att glo på det fast egentligen vet jag inte vad som e intressant? Att se dom jöka runder dagarna igenom eller allt detta paktsnack. Inget av de e ju spec. kul men ändå måste man kolla! Jag hejjar i alla fall på jackie...hon är roligt flummig att kolla på!









Jag vill äta dagens lunch på kinarestaurang, så sugen på det! Och dagens lunch med buffé verkar ju toppen. Slipper man slitta och ha beslutsångest vad man ska äta. Någon som e sugen ?



Ciao!
Idag börjar jag inte förrän klockan 3, just för tillfället har jag inte gjort ett dugg sen jag gick upp i morse. Jag har kommit i en minidepp period. Inget är roligt allt är skit. Sånt är väl bara härligt! Jag sitter och glor på program som "våra bästa år och "lyckohjulet" hur patetiskt är inte det då. Det finns ju så mycket roligare saker att göra, men nej, jag känner fan inte för det.







Ska höra om man kan få jobba något extra jag behöver pengarna så jag kan spara till en resa, det vill jag verkligen!
Jag försöker vända på dygnet. Gå upp i tid på morgonen och kunna sova en hel natt. Det går sådär. I natt vakna jag som vanligt och låg och glodde i taket hur länge som helst. Kl 8.30 ringde klockan, dags att gå upp....jag snooza i mer än en timme. För helsike! Visserligen är halv 10 bättre än 11, men ändå....det kommer sluta med ännu en vaken natt!
Holymacaroni vad det är kallt. När i helsike ska detta vädret försvinna och sol och vår titta fram? Inte på ett tag verkar det som, snöstorm i veckan I JUST FUCKING LOVE IT!
Andy har fortfarande inte kommit hem från jobb...så tråkigt för man vill ju hinna ses lite oxå innan kvällen når sitt slut. Jag lagar i alla fall middag nu som vi kan ha när han kommer hem. Lax, potatis, sås och ärtor står på menyn.
Det kommer bli smaskens må jag säga.


Visst är det typiskt att så fort man har pengar hittar man inget att handla ? Varit på ikea och väla men icke något fint köp. Jag köpte bara en ansiktskräm och försvarets hudsalva haha...rolig shopping det! Är ute efter en speciell mascara men hitta den inte och nu efter att ha googlat den vet jag inte om den e värd pengarna. Men jag vill testa den! Kolla på en concealer, men mitt smink jag använder e ju så satans dyrt jag menar 495 för en sketen burk! Nej det får vi vänta med!


Så fort man skriver ett inlägg som jag gjorde här nere så känner sig helt plötsligt alla sig träffade. Jag är nog så själv också men varför? Man vet väl om man gjort något dumt ? Det kunde ju mycket väl varit så att jag bara skrev det för att just få en reaktion.....om du det nu är så eller inte låter jag vara osagt. Om någon känner sig riktigt riktigt träffad, så tja kanske det var just till dig. Som sagt, vi låter det va osagt och lägger ner det nu.


Nu ska jag gå in och göra ve mig för att sedan åka till ikea med mammsi! Den stora frågan är bara just nu hur jag ska kunna ta mig härifrån. Jag har nämligen en liten olustig känsla som säger mig att mannen i princip kört slut på bensinen. Jag är livrädd att jag ska få såppatorsk någonstans! Då dör jag nog! Så om det finns en gud så snälla hör min bön. Snälla snälla låt min bil hålla ut till macken!

Blir så besviken på folk ibland

Vi är väl vänner?

Förresten om ni vill se en rolig film så kolla på " Sommaren med Göran" Sjöbbs tipsa oss om den filmen och ja den var skitrolig!
- Ann Ahl
- Hahahha
- Aaaaann Aaaaahl

Lördag lördag, så vad ska man göra en sådan här fin dag? Inga planer på schemat men något måste jag göra idag får damp annars!
Igår kväll hade vi mys hemma bara, kolla på Wallander ( Jag gjorde då A somna), men den var rätt bra faktiskt. Får honey se det han missa idag istället :)

Håller på att tvätta badrumsmatta, igår när vi kom hem efter att ha varit och handlat titta jag in i badrummet där tvättmaskinen var i full gång och ser vad? Jo slangen änger inte i vasken som den ska utan ligger på golvet och pumpar ut vatten! Panik panik, jäkla Locko som tog ner den från vasken! Men den behövdes tvättas ändå, ska ta toamattan och duschdraperiet oxå!

Nej vi hös väl under dagen! Tudels!

Nu har jag börjat smörja in mig med en lätt brun utan sol lotion. Aco sunkissed heter den och det ska succesivt bruna huden. Får se hur det slutar, är ju rätt skeptisk till brun utan sol då jag tycker att det har en tendens att bli orangeaktigt, och i värsta fall fläckigt! Hitta denna i badrumssåpet och tänkte varför inte? MAn får ju testa sig fram :) Vill ju egentligen sola men nej....det är väldigt farligt och jag har en väldigt känslig hy som lätt bränner sig vilket är ännu farligare. Jag får nöja mig med att va brun på sommar halvåret och likblek resten men vem vet, kanske ändrig på detta nu med Acos lotion :)

Nu har jag tagit ner julgardinen i köket, bättre sent än aldrig eller vad säger ni? Stykit den nya plus en duk och fixat upp det. Mår mycket bättre idag, lite ont i halsen fortfarande men inte alls hängig, känns typ som vanligt fast med lite riv i halsen :) JAg har verkligen fått vila bort denna förlylningen eller vad det varit, bara slöat i soffan nu i 3 dagar. Nu när man mår bättre blir man rastlös direkt! Så tvättmaskinen rullar på så även diskmaskinen, gardinen är uppe nu får vi se vad nästa projekt blir!
JAG BLIR TOKIIIIIIG!!!! När man ligger hemma sjuk har man inte mycket att göra därför tänkte jag va smart och göra svenska spel och atg proven som jag måste göra innan den siste januari...svenska spel gick finemang men tror ni jag kommer in på atg??!! NEEEEEEEJ! ringer som en idiot till info för att försöka få någon att hjälpa mig men då har dom förmodlingen mycket att göra och kan inte svara. Jag vill få detta gjort nuuuuu! Sitta med ett prov i över 2 timmar inom ett ämne som ja inte ens kan mycket om känns inte lockande men jag måste och då tänkte ja va smart och göra det när jag ända bara ligger här......tosig blir jag!!

Åå förresten blev jag med parkering idag! Hbg hem ringde och fråga om jag var intresserad av parkeringsplatsen jag sökt här utanför.... OM JAG E! Jippwaopaow! Andy fick även ett cykelförråd så nu slipper våra små älsklingar stå och rosta utanför huset! Prata med Sjöbbs innan, stod och titta ut genom fönstret och sa " titta där e min parkeringsplats, fin e den" Okej jag e lite vrickad!

Jag tycker inte jag tittar mycket på tv men ibland undrar jag. Är det 6an som visar sina program om och om igen eller lyckas jag bara titta varenda gång det kommer en repris?

Jag är helt fast i family guy! Satan i gatan vad det e roligt, så jag skrattar rätt ut i luften :) Jäkligt konstig och torr humor men hey thats me :)


Mannen kom hem, åt, stängde ögonlocken och bums så sov han. En annan har suttit här hela dan, slö som fasiken med en liten gnutta hopp om att iaf. få sova liiiite! Men sen gick ju inte jag upp 6 imorse så vad förväntar jag mig egentligen ?
Hemma från jobb e man. Tyckte det kändes lite bättre innan idag men man ska aldrig hoppas för mycket för helt plötsligt fick jag ont i hals, huvud och nacke igen. Skit e det. För säga vad man vill, jobba är tråkigt men att ligga hemma utan att ha något att göra är tråkigare! Det är ju inte så att man får för sig att storstäda, nej för det har man verkligen inte krafter till. Är man sjuk ligger man som ett kolli i soffan och zappar på tv´n!

Ser framemot början av februari då det händer trevligheter. Middag med favorittjejerna på harrys och fest med fina jobbekompisar :) Lönen får gärna komma in på kontot oxå, det hade varit mycket trevligt!!





Varje gång jag tittar på paradise hotel och reklamen kommer tänker jag på samma sak. Hur kan man döpa en modebutik på nätet till "stayhard.se" ??! Nu vet inte jag vad detta är för typ av kläder men det låter ju inte rikigt normalt faktiskt. Eller det e bara jag som tänker på något helt annat än en modebutik?! Haha det kanske bara e jag.

Dålig e man fortf....Jag blir inte förvånad om mitt huvud snart sprängs så hela min hjärna splashar ut sig på väggarna i vardagsrummet. Kanske borde förvarna andy så han kan sätta på sig skyddshuva. Varning för hjärnsubstans! Visserligen blir det väl inte allt för stor förstörelse om mitt huvud skulle sprängas. Jag menar ibland undrar man ju om där överhuvudtaget finns något eller det bara är ett stor tomt hål haha. Nej skämt åsido, nu börjar paradise igen sen ska jag sova bort detta skitet man fått!
Nu kör vi så det ryker. Dum som man e ska jag jobba idag trots att jag inte mår hundra. Lite rädd för att förlora pengar kanske....men vi får se hur det går. Jag testar hellre för man kanske mår bättre under dagen :)

Idag är det en tycka synd om Linda dag, jag mår inte bra :( Buhuuuu!
Jag och A bestämde oss för att sova på soffan i natt ( vem gör det) men jag vakna mitt i natten av frossa och ont i hela kroppen. Har sovit till kl 1 idag och känner mig fortf. jätte hängig :(

har vi tur är det bara något tillfälligt för jag haf verkligen inte råd att va hemma!
Nu har jag skänkt pengar till de drabbade på Haiti! För oss är det inga pengar alls och varenda liten krona betyder mycket för dem! På aftonbladet kan man se olika nummer om man vill skänka via sms:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6425407.ab

Tv kvällen har ju varit riktigt rolig ikväll. Först var det blåsningen, en del saker i det var rätt roliga. Jag hade blivit skitsur om någon blåst mig så :)

Efter det kolla vi på "i en annan del av Köping". Jag måste säga att jag älskar det programmet! Så underbart härliga och roliga personer, både jag och A skratta som fan.
-Har du ont i munnen Tobbe?
- Nej inte munnen, i käften!

Alltså ja, jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba med sådana människor. Så härliga!

Nu är det Johan Falk på tv, man har ju redan sett dom men dom kan ses igen!
Nu har lugnet lagt sig över elinerbergsvägen oxå. Karlarna har precis tagit en taxi ner till stan, vissa fullare än andra :D

Själv har man spenderat en lugn och fridfull kväll i billeshåla med Vicky och Bella. Vi har käkat kycklingbitar och ris,  legat i varsin soffa och tuggat i oss massvis med skit! Bellabus är för söt, ett riktigt litet energiknippe så jag förstår föräldrar som blir utmattade :) Läskigt som fasiken att köra hem, alldeles mörkt och blåste riktigt mycket. Lilla polobabe pallar inte trycket då...blir lite skakig!



Hitta ingen ny bild på oss men här har ni en gammal, Vickylajnen and moi!
Om jag ska gå upp 8.30 imorgon så borde jag gå och lägga mig nu inte sant? Bli trött Linda, bli trött! Om inget annat så lär jag va trött imorgon på jobb i alla fall :D Folk kan berätta för mig att dom endast sovit 4 timmar en natt men ändå så verkar dom så pigga, jag hade dött om jag fått så lite sömn. Eller är det de som e problemet, att ja sover alldeles för länge.

Nu ska jag tvinga mig själv ner i bingen, en morgondag väntar!

Då var det torsdag kväll. Ljusen är tända i vardagsrummet, för en gångs skull tycker jag att här e väldigt kallt hemma. Det blev lite träning idag. Helt själv dessutom, lite imponerade. Var det roligt, svar nej men ett ont måste. Har ont i benhinnorna sen jag gick till öb så promenad på löparbandet gick inte för sig, ömma så jag ville dö.

Mamma och pappa har precis tittat förbi en sväng men nu sitter jag här hemma och slappar. Höll på att somna i soffan innan så det var tur dom kom förbi annars hade man väl inte sovit en blund i natt. Resten av kvällen blir nog bara slappe, inget att göra och kallt ute :(




Fastän kallt väder satt vi ute i Paris och drack varm choklad, myspys!
Haha så rolig dröm jag hade i morse. Jag drömde att vi åkte ner ett gäng till Mallorca för att bli reseledare. nÄR vi väl kommit ner visar det sig att vi kanske får åka någon annanstans...om vi vill så vi fick lämna lite önskemål. Andy ville då gärna att vi skulle åka till Tyskland. Haha assur blev jag men han kunde inte förstå det, Tyskland var väl coolt och dessutom hade dom god mat.

Typiskt Andy:)

Nu ska jag borsta tänderna och bege mig till jobb. Packat träningsväskan har hon gjort...får se om man drar dit en sväng efter jobb ....... ( Förmodligen inte )



På sistonde har det blivit ägg till frukost rätt ofta. Där av har jag blivit lite av en expert att koka ägg och få dom sådär helt perfekt kokade ;) Men inte idag, fy fasiken vet inte vad som gått fel men löskokt ägg är INTE gott!
Nu är hela min morgon förstörd.

Haha nej skämt åsido, lite mackor har slunkit ner i magen istället och nu ska jag ta hand om den lilla disk där e !
Jobb  12-20 idag.

Neej nu har klockan bara sprungit iväg och det är dags att åka till jobb, buhuuuu!

Varför tog dom bort friår...det hade varit gott att haft det nu, ett år att bara gå hemma och slappa....ibland är det bud på att bli på smällen bara för att få va mammaledig hahah
Va f*n har hänt med mitt hår? Det ser ut som att jag stoppat fingrarna i ett eluttag! Det är fruktansvärt fluffigt, ja jag kan inte ens beskriva det. Jag vill att mitt hår ska växa, vill få långt fint hår. Få långt hår och gå och slinga det hos en frisör, ja det hade jag velat.

Men första prioriteringen är att reda ut mitt fluff hår!



Nu var ledigheten över för denna gången. Usch hatar det lika mycket varje gång! Men men sånt e livet, innan man vet ordet av det är det ledig helg igen :)

Denna veckan har Snabba cash biopremiär, asbra bok som såklart måste ses på bio. Nu ska jag och honey bara hitta en dag som passar! Hatar att man jobbar kväll!


För övrigt sitter vi och funderar på om vi ska åka till Thailand eller USA nästa år. Det känns som att USA är mer aktuellt med tanke på att vi vill bila där.  Vi börjar bli gamla och kommer säkerligen inom snar framtid skaffa familj och Thailand kan man utan problem åka till med barn. Men vi får se, det är lite skillnad på priset.





Attans vad det blåste kallt ute. Men nu kom jag i alla fall ut på en liten runda. Köpte toaborste och sköljmedel för den som är intresserad hahah. Tänkte att jag skulle gå bort till miatorp och sola men då jag inte hade en spänn ute och Willys uttagsautomat var ur funktion fick jag skita i det. 

 Väl hemma prata jag och A om kvällens middag och kom fram till fiskburgare. Det innebar att jag fick ge mig ut och handla igen. Denna gången tog jag dock bilen....till brunnen...skandal är enda ordet. Men det var väldigt kallt ute ( alltid en ursäkt)

Fiskburgare är för övrigt bland det godaste jag vet :D



TUDELS

Nu är jag helt klar med städningen och fy vad skönt det e! Julen är helt ute och här e så jäkla fint :)
Nu ska jag äta lite lunch sen ska jag ta på mig och gå ner till ÖoB....skulle egentligen träna ida men Blondy kom ine upp ur sängen så då sket jag oxå i det, så dumt! Men istället tänkte jag att jag kunde va duktig och ge mig ut på en promenad! På onsdag får det bli spinning, tråkig men effektiv träning :)

Nej som sagt dags för lunch och lite bilder från i lördags:



Goda drinkar är ett måste




Sandra och söta Tida



Skipboo och apspelet :P

 

Sjöbbe, Sandra jag me!



Sandra tror hon ska vinna!



Lilla Sjöbbs

Nu börjar söndagen lida mot sitt slut, snabbt har det gått och tråkig har den varit! Jag och min man har nämligen storstädat hela dan! Granen är även ute nu, nu lär man väl hitta barr lite här och var hur länge som helst :)

Igår stack jag till Sandra och Sjöbbe på kvällen, vi drack och spela kort. Möe roligt det enda tråkiga var att jag ville ut en liten sväng men att det inte fanns en enda själ bland min vänskapskrets som skulle ut. Vad är oddsen när jag för en gångs skulle ville ut ? Det händer ju aldrig. Nåja man var hemma vid halv 1 så man har ju varit pigg och gla idag, alltid något :) '

Nej nu blir det middag!!
Det e ingen bra dag idag, har så jäkla ont i huvudet fastän jag tagit piller och allt. Usch vill bara den ska försvinna för om den inte gör det ser det ut som att kvällen kommer spenderas hemma i soffan.

Igår var vi och åt jättegod middag hemma hos mamma och pappa. Efter maten spelade vi lite kort men som vanligt vann jag inte :( Runt halv 12 tog vi taxi hem och jäklar i havet va det var kallt ute, när det e sånt här väder vill man verkligen inte ge sig ut.

Idag är det lite som ska fixas, ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar så inte mannen får spel när han kommer hem från träningen:)

Ha en bra lördag allihopa!


Jag dricker öl med andra ord röker jag satan oxå. Jag har redan fått höra att jag har dålig karaktär och att jag är dum mot mig själv så kom igen bara kasta skit på mig nu :) Jag bryr mig inte, jag dricker öl och rökar med andra ord är jag lycklig as hell!

Nu ska ja ta mig ett skutt in i duschen sen hämtar pappa upp oss kvar i 6....problemet e bara att mannen inte e hemma än och jag har inte en aning om vart han e. Hallå moto var e duuu?


Helgen är kommen och jag dansar runt naken i vardagsrummet i ren lycka...



Honks doing vad she does bäst...dricker bear!
Nu har vi haft denna datan ett tag och jag fattar fortfarande nada. Tycker det e skitrörigt med nya saker och vill gärna inte att något ska förändras. Men trots det så testar jag mig fram hela tiden och varje gång jag lyckas göra något så sitter jag och småler för mig själv. Äntligen har jag kunnat få Google som startsida, bara det mina vänner är stora framsteg :)

Nu är det nog dags för lite läsning i bingen. Har duschat nu på kvällen så jag slipper det imorgon bitti. Det är ingen skön känsla när håret fryser till is medans man skrapar bilen, tro mig jag vet!

Imorgon kväll blir det kalvsteks middag hemma hos mamma&pappa. Lite poker på kvällen så 10orna har skramlats fram ur sparbössan.

God natt kära vänner!

Jag måste ta tag i min tröning och gå ner i vikt, minst 10kg måste va från denna kropp!!

 Då

 NU

Jag blir fan mörkrädd när jag ser skillnaden jag ser ju fan helt svullen ut nu....jag vill bara gråta......nej fy fan nu ska jag gå och kräka lite puss hej
Andy har lagt in alla mina bilder på denna datan...och titta vad jag hittade...älskade PARIS!




''







  

Jessica fixade mitt hår



Som förfest spelade vi wii hemma hos jessica och Matte



Karlarna var festfina :)



Stefan och Sjöbbe var kvällens värdpar!


Välkommsdrink och snittar



Dukningen var finfin med förrätten på plats



Jessica med fördrink



Sjöbbs med flarran



Alla fick varsin fin liten ask


Andy var kvällens stjärna



Kärlek



Efterrätten som smaka fint som fasiken



Syppebordet



Fina flickor


Sjöbbs och Honks



Matte och Stefan



Jessica pose och jag!


Namn: Emma Linda Christina Håkansson

Kallas för: Honks, Tjockolocko

Stjärntecken: Skorpion

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Öronen

Tatueringar: Nej men är sugen på en

Längd: 1.67

Skostorlek: 37

Hårfärg: Mörkbrun

Fräknar: Lite när jag varit utomlands

Motto: Man lever bara en gång!

Kär? Ja, love my A

Önskar du att du bodde någon annanstans? Just nu hade jag gärna bott i Thailand

Tycker du att du är attraktiv? Haha neej, några kilon får försvinna först!

Dricker du? Det gör väl alla?

Röker du? Inte för tillfället :P

Vilket schampo använder du? Head and shoulder

Vilken parfym använder du? Armani

Vad är du rädd för? Det mesta haha...

Gillar du att tvätta? Gillar och gillar, det går an när man har tvättmaskin hemma

Gillar du berg- och dalbanor? Ohh jaa!

Senaste…

Filmen du hyrde? Inte en aning vad den hette men det var med Blondy iaf!

Filmen du köpte?
Det var så längesen så jag minns inte

Låten du hörde: Nån skitlåt på radio väl

Låten du laddade ner? Vet inte hur man laddar ner

Personen du ringde? Andy

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Top model

Person du tänkte på? Andy ( När ska han pilla sig upp ur sängen?)

Favorit…

Låt: Står still i huvudet

Sak att göra: Sova!

Sport: Hahah jag, sport? NADA!

Dryck: Coca cola

Kläder: Kjol

Film: Twilight

Bil: Polo ;)

Serie: Greys anatomy

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? o ja

Gråtit över en flicka? tror inte de

Ljugit för någon? En vit lögn har väl alla dratt

Varit i slagsmål? Nej, hade fått på huet direkt

Blivit arresterad? Nix är alldeles för snäll för det ( Snäll, mes?)

Träffat någon från internet IRL? Nej sysslar inte med sånt

Antal…

Gånger du varit kär? 2-3ggr kanske.

Gånger ditt hjärta brustit? Usch vet inte, en gång kanske

Hjärtan brustet på grund av dig? Haha tror inte en enda gång faktiskt....jo en kanske

Tjejer du kysst? På fyllan på fjortistiden, 1,2 kanske

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Mina närmsta vänner hänger med därifrån

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 2ggr, kanske någon mer

Senaste…

Boken du läste? Bedragen

Personen du fick e-mail av? får bara massa skit på mailen

Personen du fick brev av? räknas julkort?

Personen du fick sms av? Vicky

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton

Saken du köpte? frukost på maxi, senaste plagg var en kofta

Vad har du gjort idag? ätit frukost

Brukar du svära mycket? Alldeles för mycket tyvärr

När stiger du upp på morgonen? När jag måste

Vad har du på dig? mjukisbyxor, t-shirt och munktröja

Vad ska du göra ikväll? : Inga större planer för kvällen

Vad är du allergisk mot? Har turen att tåla allt

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? Bara när jag ska ut och festa, ibland i luggen oxå

Kan du stå på händer? Hahah nej verkligen inte, så osmidig man kan bli

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen av dom

Salt eller socker? Både och

Gillar du ketchup? Jadå

Är du glad nu? JA tycker jag

Var du glad igår? Det går lite upp och ner i humöret just nu!

Vad dansar du till? Dansar aldrig nykter :D

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad

Göteborg är… ? Mysigt som fasiken

Kan du sjunga? Nej verkligen inte, Fråga A vad han anser om min sångröst :)

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti...men egentligen e det väl samma skit

Land du vill besöka? USA ligger på topplistan just nu!

Det är hemskt att sluta röka, igår var jag en mini mini liten sekund från att bryta hela skiten. Tosig blev jag på A för han inte gav mig en cigg, tosig på mig själv för jag inte har mer karaktär än så. Det hela sluta med att jag fick gå och lägga mig lite över 9....det enda sättet att släppa tanken. Idag e det bra igen, ny dag nya tag:)

Trettondagen idag vilket innbär LEDIG! Ska försöka få med min man ut på väla, sen är storhandling ett stort måste!

Ska lägga in bilderna från nyår oxå, lite sent att skriva om nyår men bättre sent än aldrig :D
Jag hatar telefonförsäljare. Alltså det finns nog inget störigare folk. Jag förstår att dom bara sköter sitt jobb men för helvete. GE ER! När dom ringer låter ett samtal såhär:

-Hej det är Linda
-Hej vi söker Linda (ALLTID lika iq befriade)
-Ja de e jag
-HEJ! Ja ringer från blabla...jag ringer för att säga att blablablablablablablalbalbalblablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablalbalva
blablablablablablablablablablablablablablablalbla.............................

Efter 5 minuter får man chansen att yttra ett ord
- Nej tack jag är inte intresserad
-INTE!?Varför inte det blablablablablablablablablablablablabla


IIIHHH det kryper i kroppen på mig...Tyvärr måste jag erkänna att ibland är jag en hemsk person som säger tack och hej och lägger på luren i örat....jag ger alltid dom en chans att avsluta på ett vanligt sätt men när dom fan inte ger sig då slänger jag på luren. Ni förstår dessa säljare går mig så fruktansvärt mycket på nerverna så jag blir galen!!!!

O jaa jag e fruktansvärt lättirriterad, 4de dagen utan cigg och jag håller på att gå bananas!