Nu har jag betalt alla räkningar och fy fasiken var det var mycket denna månaden! Både elen och tv-licensen på samma och det gillas inte! Nåja nu är det betalt så nu får man leva på det som blev över helt enkelt :)

SKa göra ve mig nu för sen ska jag och Lollo till väla!

Jag håller bokstavligt talat på att bli galen!! Var hittar man gardintyg!? Har nog varit inne i vartenda internetbutik och varenda butik känns det som...var hittar man det? Att det ska va så himla svårt!!!!!!

http://hd.se/inrikes/2009/09/24/onanerade-naer-lastbilen-vaelte/

Var är denna världen på väg?! Så sjukt om jag får säga min mening, undra hur många onanerandes människor man möter i trafiken varje dag haha
Dålig uppdatering, jag vet men vafan har man inget vettigt att skriva kan man lika bra skita i det :D
Fick precis fint besök av Kittel, längesen jag träffade henne så det var najs! Måste måste bli bättre på att träffa gamla vänner, det e dom man delar alla gamla minnen med ju :)

Nu har jag tänt alla ljus, satt på tvn och satt in mat i ugnen! Nu ska det bara chillas! Ska visserligen hänga tvätt oxå, har meckat satan med den jäklen idag!

Lagt in mina bilder sen vi var hos Rebecka i helgen, sege varning på mig!


 



Som vanligt e inte jag med på bilderna, helt enkelt för snygg för det, eller inte!!

Nej nu ska jag äta lite, avslutar med denna finfina bild, va glad jag inte la upp videon ;)



Wooopidoo jag vill ju va som duuuu!
Även kallad apdansen! Hahaa!!

Idag vill man ju verkligen inte gå utanför dörren! Vilket pissväder det e ! Men men jag och mamma ska ut till ikea och väla så vi ska ju iaf. va innomhus! Hoppas att han skomakaren på väla kan fixa mina stövlar, älskar dom men klacken har det ju gått hål på nu :(  nej nu ska jag göra ve mig det sista! Kramar

Sista telefon samtalet med Rebecka innan hon drar till nya upplevelser! Usch det känns lite smått ledsamt, tänk så lång tid det kommer ta innan vi ses/pratar igen! Nåja jag försöker se det som Andy säger till mig att se det, hon kommer hem igen!

Idag har jag typ gjort nada, städat badrummet har man gjort och herregud så jobbigt det var! Haha hur mycket som helst som ska städas där inne men fint blev det! Tvättat har man oxå gjort, min sista tvätt som skulle va en 30graders tvättade jag visst på 40, illa! Hoppas inte något krympte men risken finns såklart!

Imorgon ska jag och mamma till Ikea! Ska shoppa nya ljushållare och titta på tyger! Hoppas jag hittar något fint!

Den här kvällen får gärna stanna upp lite! Det e så fruktansvärt skönt och mysigt att sitta här själv i soffan med täcke och kudde, tvn på i bakgrunden och massvis med ljus tända! Då mår jag bra :)






Veckan får gärna gå snabbt! Tycker inte om denna jobbeveckan, tråkiga tider, mycket kväll och helgen framför sig! Men på lördag ska man iaf till Therese och fira henne :)


HA EN SUPERBRA RESA GUMMAN MIN!!

Igår var vi ju som sagt hos Linda på lite kvällsmys! Det var jag, Frida, Camilla, Blondy, Linda W, Lollo, Annika Ida och ett tag Helena och Robban! Så det var fullt hus :) Sjöbbs hade köpt gotte till en hel kommun så man kände sig som en uppsvullen gris när man skulle hemåt! Men möe gott!

 Blondy såg ut som en tomtemor haha

 En liten del av tjejerna runt gottbord

 Lilla Frida

 Camilla och jag dela en vinare :)

Nu ska jag in i duschen och börja göra ve mig. Har inte duschat efter träningen än, jag vet fräscht som fan haha!
Ikväll kl 18.00 ska vi infinna oss hos Carina och Pompe för lite grillat sen blir det massvis med wii!( och jag som tröttnar på tv-spel efter ett litet tag)
Verkar inte bli att jag träffar Rebecka och dom ikväll, men vi får se, natten e ung som man säger :)
Upp och hoppa nu e det träning som gäller! Inte klokt en lördagförmiddag men vad gör man inte för att komma i from. Efter all skitmat igår får jag nog träna i flera timmar! Dessutom har jag sträckt handleden så jag har skitont så det får bli ett lugnt pass idag men nada armövningar!

Inte lätt att ligga på topp eller vad säger ni!?

Karlen ligger äntligen och sover, gnällt hela morgonen på huvudvärk men som man bäddar får man ligga brukar man ju säga :D

Nej på med träningskläderna, lite mat i magen så vi inte får en repris av igår med nära spyupplevelse!

Vi hörs! Puss!
Yes då har man varit duktig idag oxå, kvar över 3 befann jag mig på aktiverum där det tränades med Blondy! Dock inte bra att träna när man e småhungrig trodde fan jag skulle spy så illa jag mådde efteråt!

Nu väntar jag på att lilla Frida ska ringa så vi kan bege oss ut till Sjöbbs, innan dess ska iaf jag Frida och Camilla äta någonstans! Ska se om jag kanske kan få med mig kameran och fota lite idag :)

ha en trevlig kväll!
Nu e jag trött som en sköldpadda som sprungit maraton! Ska alldeles strax bädda ner mig i sköna sängen! Imorgon är sista dagen innan ledig helg, åh låt det gå snabbt!

Idag har jag jobbat och sen träffat Rebecka en sväng! Tog med hennes hund Conrad ner på friabad, där satt vi och snacka skit på en stock :) Efter en sväng med Rebechko åkte jag hem och gick inom Andys mamma, där spelades det Wii för fulla muggar! Den familjen har ju blivit helt besatta av bowlingen haha, men jag var alldeles för trött för att spela, får ta det på lördag!

På lördag har jag beslutsångest! Ska hem till A´s familj och äta gott samt spela wii, samtigt vill jag ju såklart festa med Rebecka och hennes vänner! Eftersom hon åker på tisdag igen MÅSTE jag festa med henne på lördag men gah! Hur ska jag hinna allt? Nåja det löser sig!!

Imorgon blir det träning efter jobb sen på kvällen ska ett gäng från jobb åka till Sjöbbe för myskväll :)
Äntligen hemma efter en heldag! Började först med lite jobbande! Efter det åkte jag hem till mor och far och blev bjuden på middag, och damn va de var gott! Åt så mycket så jag mådde illa, men ingen tid till vila för då skulle jag och pappa ut och måla rostfläckarna. Blev det bra? Nja jag vet inte vad jag ska säga, är inte riktigt klart än men min första kommentar var " Det ser ju ut som att jag har gräsfläckar på bilen, säker på att det e rätt färg?" men det var det, ju mer man måla desto bättre blev det :)

När det var klart träffade jag en helt underbar person, ingen mindre än min älskade Rebecka! Åhh gumman så roligt det var att träffa dig! Så mycket jag har saknat denna tjejen, helt sjukt och helt plötsligt så bara stod vi och snacka som innan :) Dock stannar hon ju bara till tisdag sen drar gottegrisen till Egypten! Får försöka pressa in så mycket tid som möjligt innan hon åker igen!

Efter det var det dags för heminrednings party hemma hos Mona på jobb. Jättefina saker men dock säger min ekonomi nej till onödiga saker! Men jag såg ett jättefint smyckesträd som visst skulle komma in imorgon, Linda vill ha!!!!!

Nej slutsnackat! Nu ska jag umgås med min käraste sen e det natta som gäller!

Vi hörs imorgon! Sov gott!
Brrrr det börjar bli kallt nu på morgonen när man stiger upp ur sägen! Tur man har nära till duschen!
Farligt värre i morse, vakna kvart i av att väckarklockan ringde, då har den hållt på sen halv! Shit, tur jag hade ställt den i god tid! Har nog inte fått in rätt signal när den ringer, jag måste ha någon me lite drag i för att vakna, den jag har nu vill man ju bara somna om till!

Nej dags att jobba!

Ha en bra dag!

Jag måste bli bättre på att fota, tycker inte själv att det e spec. kul att läsa en blogg utan bilder. Så bättring på det!
Imorgon ska jag och pappa fixa min bil, äntligen! Ska bli bjuden på mammas goda mat oxå, tackar vi aldrig nej till :) Innan dess ska vi såklart jobba, inga konstigheter med det liksom! Tänkte ta mig iväg på antingen simning eller träning imorgon men det blev ju ändrade planer (nej vad synd!) så nu siktar jag på torsdag istället!
Man måster ju liksom bli lika fit som Anna Anka, tänk vad hon hade sagt om hon sett mig! Sen att hon själv såg ut som ett anorektisk tj*ckl*der var ju en annan femma ;)

Då var mer än halva dagen gången, usch vad det går snabbt när man e ledig!
Var iaf. och träna och det var faktiskt rätt roligt, körde lite kondition och styrka! Tror ni att jag kommer fortsätta? Det återstår att se!

Efter träningen åkte jag hem till mor min, vi far iväg för att leta efter fönsterfilm till henne. Det gick dock mindre bra, vet inte hur många ställen vi var inne och letade på!

Med mig hem fick jag stek, potatis och sås...ååhh så gott! Blande det goaste som finns!
Nu kommer ni bli så himla chockade, jag e nästan det själv. Idag ska jag göra en sak som jag alltid pratar om men aldrig gör, jag ska fanimej och träna! Jag vet, helt sjukt vad fan hände? Ska möta upp Sjöbbs 11.00 på aktiverum!
Min man kommer aldrig tro att det e sant!

tänkte och tänkte och tänkte vad e det för klänning jag har på mig på den bilden!? Plötsligt slog det mig, jag har ju en sådan tubklänning men var e den ? Nej nu får jag kolla garderoben!

Kolla in youtub precis, ni som inte har sett alla galna bröllopsdanser, gör det! Den första som kommer upp när man söker på wedding dance är ju bara så ball! Snacka om att chocka hela tjocka släkten

Imorgon ska jag träffa mammi en sväng, stackaren har inget körkort så de e alltid nånstans hon vill åka, men jag måste ändå till ad center så det gör jag så gärna! Hade visserligen gjort det även om jag inte själv haft ärenden!





Jag, mamma och pappa

Igår hade jag några tjejer över på tacosmiddag! Det var Jessica, Blondy, Lollo, Annika och Camilla som kom förbi! Ett väldans härligt gäng det där! Gott var det men tyvärr e där inga bilder för min jäkla kamera skulle strula! Så kl 02.00 i natt satt jag med bruksanvisning och skit och försökte fixa den! Bruksanvisningen sa mig inte ett skit men med lite pillande fick jag rätt på de!

Kl. 3 blev man väckt av en karl som var jäkligt bra i gasen så gissa om min dag på jobb har varit seg...ååh käre gud var jag har varit trött! Vilken känsla det var att slänga av sig kläderna och dimpa ner i soffan nu på eftermiddagen! Nu resten av denna dagen ska jag inte göra annat att ta de lugnt, kanske laga middag senare men vi får se, har precis smällt i mig alldeles för mycket naturgodis!

Nu var lyan helt färdigstädad, mannen min har varit duktig i morse! Vi vakna då redan 8 så mycket sömn har det inte blivit, skönt att vi bara ska ha slappe ikväll! Måste göra ve mig det sista för att sen köra till jobb, snälla Jessica möter mig på maxi ikväll och då ska vi handla mat!

Nej mina vänner ni får ha en skön dag!

Nej nu ska jag natta mig, har ju radio på mobilen som jag ska lyssna på...mobilen som jag irriterande nog tappa idag på jobb! Gah vad jag blir frustrerad, försöker verkligen att inte repa eller tappa den då jag har en tendens att alltid göra det med mina mobiler. E mega försiktig och har den i ett eget fack i väskan och allt, men tror ni inte när jag öppnar skåpet på jobb att väskan välter och av alla saker i väskan ramlar just mobilen ner på stengolvet. Tjooffs sa det så flög mobilen åt ena håller, batteriet åt andra och luckan åt ett annat håll! NEEEEEEEEJ!! Men den höll ;)

Det jag skulle fråga var om det finns någon liten duktig själ som läser min blogg som kanske vet hur man gör en header?Heter det så ens? ja det gör det nog...min måste ju va den tråkigaste bloggen i denna historian!

nej nu MÅSTE jag sova! Köss♥
Kolla precis på klipp från roast på bern, f*n vad roligt sånt e! Dom ( i detta fallet björn gustavsson) blir ju totaltsågade på ett rått sätt men ack så kul! Magnus Betner e ju kung!

För nått år sen var jag och några tjejer och titta på big comedy club och det var så jäkla bra, hade lätt velat gå och titta på det igen! Roligt är det att se alla i publiken oxå, dom som skrattar så dom inte får någon luft och det e ju så pinsamt för personen om alla andra slutar skratta men just denna personen kan inte sluta haha!
The bitter end e äntligen slut, har gått förvånandsvärt snabbt faktiskt!

Min och Vickys lunchdate var supermysig! Vi åt gott på harrys,så sött alla lilla Isabella var för liten för barnstolen så hon fick ha min väska som ryggstöd, så söt e hon så man smälter :) Efter en god middag strosa vi runder lite vid norra hamnen, satte hos vid en glass bar och avnjöt varsin yoghurt glass! Låter nyttigt men vetifan om det e det :) Sen helt plötsligt var det dags för mig att dra till jobb och jag jubla av glädje, WEEIIHOOO!

Nu ska jag äta, jag vet väldigt hälsosamt vid den tiden men nöden har ingen lag som det heter!

Imorgon ska man åter igen jobba sen blir det som sagt middag här, helt plötsligt ska Camilla och Annika oxå komma så nu blev det fullt hus! Jobbigt för mig bara som ska handla allt, skitsvårt ju till så många!

Men men det blir bra nu ska jag äta sen sova litta!

Sov så gott kramis!
Nu var möblerna dammade, toaletten städad, kvinnan duschad och påklädd så nu väntar vi bara på att Vicky och Bella hämtar upp mig sen e det mat i stan som gäller! Gott ska det bli och det bästa med dagens lunch måste nog ändå va det stora salladsbordet, jammi!

Ikväll e det jobb som gäller, till the bitter end som vi brukar säga! Men det får gå...försöker intala mig själv att det kommer bli roligt...haha jo visst!

Längtar till imorgon då jag Jessica och Blondy ska ha mys med mat och kanske en film!
Det e jag som e skuggan, i alla fall om man ska tro Andy. Var han än är, är även jag. Nu ligger han och kollar tv i extra rummer och såklart e jag där lite då och då och stör haha. Jag tycker nog inte om att va ensam.

Tycker hon på lyxfällan e lite söt, skulder upp över öronen för massa småprylar som hon gråter över hela tiden haha, naaw!

Idol e ju oxå för bra, alltså jag dör så roligt de e ibland, "leende guldbruna ögen, dadamdidam" hahah hur f*n kan man skämma ut sig så mycket...dessutom i TV!??
Tänk på mig, jag sjunger så gräsligt så att inte ens på fyllan ställer jag upp på en trudelutt, och det säger en hel del!


Kom och tänka på en sak eftersom Helena skrev om en grej på sin blogg. Det e väl märkligt egentligen hur man ena dagen kan vara så lycklig så man sprudlar av glädje! Allt e glatt och man ser så positiv på allt i nuet och för vad framtiden har att erbjuda...nästa dag man vaknar e allt skit. Ni vet den känslan när man vaknar och det känns som hela världen kraschlandat på en och man bara ligger där och inte vill gå upp ur sängen. Så konsigt, många gånger har det ju inte ens hänt något utan man bara vaknar med denna känslan. Kan det vara så att man drömmer tråkiga saker som följer med en upp när man vaknar?

Idag är en sådan dag där jag är lycklig över vad jag har men ett frågetecken över framtiden. Men ändå väldigt väldigt glad för vad jag har idag! Undra hur man ska känna sig imorgon när klockan ringer?

Ett tips när man har sina sådana dagar är att läsa en bok där folk har det värre, låter sjukt men jag läste precis ut en bok som handlar om en kvinna i Afganistan...när jag har läst ut den boken var jag så tacksam för det livet jag föds till för långtifrån alla har det så bra!

oj vad långt inlägg med bara massa tankar, tycker ändå att det e lite läskigt att dela med mig av sånna här saker i en blogg, vet inte ens vem som läser!

Idag har man varit flitig efter jobb, elller lite iaf! Jag tog tag i saken idag och drog till ad-center för att köpa färg till bilen men den var ju såklart slut, var på biltema häromdagen men just min färg hade utgått ur sortimentet! Vilken tur jag haft dom sista dagarna! Men hon skulle få in den till på måndag igen så då får jag susa dit så jag( läs: pappa ) kan fixa bilen:)

Stack ner till stan efter det och inhandlade en ny kamera så nu kan det fotas igen, me happy long time!
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, idag står blomkålsgratäng med falukorv på menyn, enkelt men gott!

Ska ner och luncha med Vicky och Bellabus imorgon...åh ska äta något redigt smarrigt då!

GUd vilken otur man har, beställde en ny kamera, allt verka bra tills han ringde och sa att den har utgått från sortimentet...MEEEN! Varför har man med den på hemsidan då?! Suck och åter suck! Nåja inte hänga läpp för det, jag ska ner och kolla i stan imorgon för där kan dom tänkas ha en likvärdig!

Nu har jag precis ätit frukost och ska ge mig på att göra dagens lunch som ska avnjutas på jobbet! Makaroner och korv...mmm nu blev ni allt lite avundsjuka va, en sådan gourmet lunch e det fanimej inte alla som får!
12-20 jobbar man idag, den tiden e så go så hälften kunde varit nog! Rörigt e där på jobb oxå nu när ombyggnaden av en del kassor börjat, men det kommer säkert bli bra när det e klart!

Nej dags att laga lite mat....någon som vill leka med mig på lördag förresten?

Pussar och kramar

Jag fick tag på min kamera igår så jag blev glad igen!

Jag längtar fruktansvärt mycket till vi åker i november, bara lite mer än två månader dit och låt det gå snabbt nu!

Hela min värld e upp och ner, varför? Jo för i lördags gick min kamera sönder. Såklart e inte din värld upp och ner för det tänker ni men jooo! Jag e en person som inte kan släppa saker. Jag älter om och om igen vad som har hänt med min ögonsten!

Vi kan ta det från början. I lördags var det fest på gåsebäck, himla trevligt var det förrutom att vädret sög balle! Redan kl. 21 slutade det och då drog vi hem till Carina på fest...väl där e det mesta rätt dimmigt för min del. Det sluta med att jag sov i deras soffa helt utslagen :D Men innan allt blev så där jättedimmigt skulle jag ta upp min kamera, ur dess fordral i min väska och upptäcker att hela displayen e sprucken! WTF har hänt? Jag är helt 100 på att jag inte tappat den eller nått sånt...fattar inte hur det kunnat hända faktiskt! Ledsen blev jag och sedan dess har jag försökt hitta en likadan att köpa men neeej tror ni den finns längre?! NOPP! Får ut på väla imorgon igen för nu har jag hittat en likvärdig! men fuck vad sura pengar och jag har dessutom fått den i födelsedagspresent av mina föräldrar :(

Nog pratat om det, jag har iaf köpt en ny mobil idag, kryss i taket min andra var ju bara 3år gammal med stenåldersfunktioner! Eftersom den andra var så högtekonoligisk kan ni ju själva lista ut hur mycket jag fattar av denna nya!! Just nu är viktigast att jag fattar alarm funktionen för annars e de kört för mig, jag kommer aldrig vakna i tid annars!

Jag körde bort och hämta min kofta, pinsamt att erkänna då det går snabbare att cykla, men vafan det regna ju!
Den satt iaf fint så den får stanna hemma hos mig, kanske till och med invigas ikväll!

Något annat som e pinsamt är min matthistoria som dom på jobb tycker e så roligt... men det var inte roligt att sitta där kan jag lova

En dam kommer i kassan, ät allmänt förvirrad så jag erbjuder henne hjälp att packa. Men nej hon klara det själv, det tog ju såklart en himla tid och när hon väl är klar ser jag att det ligger något i vagnen genom min spegel som sitter snett över kassan

Jag: Ehm...mattan du har i vagnen, e det något du köpt här eller har du tagit med den hemifrån?
Kund: MATTA? Vilken matta, det är min väska! (Tar upp och visar)
Jag: oj jaha haha, ehm förlåt (Tycker fortf. det liknar en trasmatta fast i väskform)
Kund: Har ni några mattor som ser ut som denna i butiken??
Jag: eh joo alltså eh där e ju någon som ser något liknande ut
Kund: nej det är faktiskt min väska, den är faktiskt hemvävd!!

Jag höll fan på att smälla av när hon tar upp den, hon blev ju riktigt stött! Hade kanske jag oxå blivit om någon trott att ens väska var en matta ;) Det var nästan mer pinsamt än min hushållspapper histioria :)
Nu har jag precis färgat håret...hur fan det blev kan man undra. Där fram ser jag ju att det e ok men där bak, inte en susning! Hatar att vi inte har en spegel som man kan se bak på håret, skit när man plattar eller sätter upp det!

Nu ska jag fixa till mig för att gå och hämta en kofta på posten, hoppas den e fin för då blir det den ikväll!

Ska ner på Gåsebäck på en "fest" där olika band spelar, Andys bror Kim har ett band, hans pappa har ett band och hans syster ska sjunga :) Ska bli kalas! Kvällen till ära har jag lånat en lila klänning av sjöbbe men dock känns det inte som klänning väder, nu tex öser regnet ner. Suck! Jag får väl skylla mig själv, jag som längta efter hösten....nu när den kommit till vårt land vill jag inte ha den längre!

Ska man ta bilen till centrat eller ska man på med regnkläderna och cykla bort där?
Då var det tisdag, och jag ska bege mig till jobb snart! Idag är det bannemig den förste september, men det är fint soligt väder ute!
Ska på medarbetarsamtal idag på jobb så det ska bli intressant! Kan va rätt bra och veta om dom tycker man e askass ;)
Måste till apoteket oxå, jag har inte den blekaste aning om jag har ett recept där, har jag inte det då e det lite kris för min del :)

Nej nu ska jag borsta tänderna sen sticka men ni får ha en bra dag! Kramar