foto004 (MMS)

honey överraska med en natt i köpenhamn på vår 5års dag!!så glad jag är:)

Min dykinstruktör som även äger dygcentrat där jag går kursen är verkligen en klippa. Även fast jag misslyckas gång på gång så ger hon inte upp. Hon vill verkligen, lika mycket som mig själv att jag ska lyckas. Hon kunde sagt :" synd att det inte funkar, det är inte alla det passar" och varit 5000spänn rikare, men det gör hon inte. Hon kommer upp med nya lösingar som kanske ska passa mig. Jag är verkligen tacksam till Mikaela. Jag kan rekomendera alla som någon gång tänkt tanken att ta dykcetrifikat att ta det där.



Igår var jag ute och åt gott på stan. Interpress som är ett tidningsförlag bjöd ut mig, min jobbekompis, min chef, min gamla chef samt 2st från Maxi hyllinge på en kväll med information samt middag. Det var en mycket trevlig kväll. Intressant att se hur vi säljer och vad vi kan göra bättre, sen aldrig fel att få gratis mat ;)  Vi åt på Helsing. Har aldrig ätit där innan men det var inte fel.
Det är kul att bli utbjuden på mat för oftast går man till ställen man aldrig själv valt. Sist vi hade en sådan här kväll åt vi på tempel, också väldigt bra mat!

Ikväll har jag stängningen på jobb. Gillar vi det? Vanligtvis nej men idag känns det helt okej. Första dagen för A på jobbet efter sin sjukskrivning. Trodde det skulle bli skönt men jag saknar han faktiskt. ♥




26/1-2/3-2012 Nya upplevelser, nya minnen. Längtar såå mycket!

Är det höstdepp som är på väg eller är det helt enkelt för att jag inte haft semster? Jag vet inte, det enda jag vet är att jag glider igenom mina dagar utan att göra något. Helst vill jag bara ligga i soffan hela dagen. Helst inte gå upp ur sängen alls om jag ska vara ärlig. Jag hatar att jobba för tillfället. Jag har aldrig tyckt att det är speciellt roligt men just nu är det fruktansvärt. Jag mår så dåligt av vetskapen att jag snart måste göra i ordning mig och sticka iväg.
Till råga på allt har jag hemsk mensvärk som får mig att må illa. Viktväktarna har jag helt struntat i, skiter i vilket, vilket får mig att bli rädd att jag ska gå upp allt jag kämpat med att gå ner. Allt är skit just nu. Jag vill bara komma upp ur denna svackan :(

Det gick åt H E L V E T E idag. Jag har inte grävt ner mig i en grop. Däremot har jag bölat som en gris och tröstätit choklad. Min panik tar över vilket är väldigt synd. Jag fixar det till en viss gräns sen rinner bägaren över och sammanbrottet är ett faktum. Jag lugnar inte ner mig förrän jag är uppe på land igen. Synd men vad ska man göra, jag kan inte tvinga mig själv göra något jag inte klarar av.
Om 1 timme var det dags. Jag börjar bli nervös, jäkligt nervös. Mitt hjärta pumpar och mina tankar skenar iväg. Jag tror inte ni förstår min press men jag måste klara detta idag. För det första för att säsongen snart är slut. För det andra för mitt eget självförtroende. Misslyckas jag idag igen gräver jag nog ner mig i en grop. Positiva tankar nu, jag ska klara detta!
Jag är mest rädd att jag tappat en massa på vägen. Jag börja trots allt min utbildning förra sommaren. det har gått lång tid. Så står jag där och ser dum ut. A säger att det kommer jag inte göra, jag går fortfarande en kurs och har rätt att fråga saker, där har han ju faktiskt rätt. Aaah jag blir tokig, jag vill bara skruva fram klockan 8 timmar. Då är jag lugn igen :)

Något positivt såhär en lördagsmorgon är att jag fick på mig min bikini jag hade i Thailand. För stor i trosorna. Panikrota fram en gammal sliten, passa perfa ;) Då blir man gla!


Nej nu ska jag kedjeröka 10 cigg och lugna mina nerver!

Håll tummar och tår!

En man lägger upp sina varor på bandet. Han har vägt alla sina viktvaror men dock vägt blomsterlökarna på "gul lök" vilket inte är jätteovanligt att folk väger sina saker på fel varor

Linda: Är detta tulpan eller påskliljor?
Kund: ?
Linda : ja alltså vet du vad för sorts lökar du tagit?
Kund : Jag har tagit lök
Linda : Ja men vad för slags lök, är det påskliljor?
Kunda : Nej har bara tagit lök
Linda : okeej... Du vet att du inte kan äta dessa va? Detta är blommor. Som man planterar
Kund : Inte lök?
Linda : Jo men inte ätbar lök, det är blommor
Kund : haha nej då vill jag inte ha dom.


Herregud, det hade varit något och hackat ner tulpanlökar i köttfärssåsen ;)

Jag vill först börja med att säga ÄNTLIGEN HELG! Denna veckan har verkligen sugit. Inte på fritiden men det har varit en tuff jobbevecka för mig.

Efter jobb körde jag och Ida och handla till imorgon. Då kommer några fina vänner hem till mig och äter tacos. Förhoppningsvis vill någon av dom dricka lite vin med mig också :) När jag kom hem tänkte jag att det var lika bra att ta tag i den förbannade städningen. Dammsuga, tvätta golv och städa toa. Känns väldigt bra såhär i efterhand när det är gjort. Tror inte det finns tid till det imorgon, jag ska ju dyka ;) Än sålänge är nerverna där dom ska vara men jag vet att imorgon bitti är dom säkert utanpå kroppen. Jag känner mig själv så pass väl att jag vet hur nervös jag kommer bli. Det kommer gå bra, så bra.


Nu tänkte jag ta hand om disken så är allt gjort. Ikväll blir det mys med älskling ♥

foto007 (MMS)

vilken jäkla morgon. Först har jag råkat ställa kl på 5 istället för 6 så jag var uppe 1h för tidigt. Nu sitter jag på parkeringen på jobb,kom precis på att jag börjar 8 inte kvart i!trött jag blir!!

Tur man har fastpris på telefonen för oj vad jag ringt rundor idag. Ringt till resia ett ex antal ggr. Megarädd att något ska bli fel med bokningen igen eftersom det blev det förra året. Det kosta oss 3000kr extra så det vill jag inte vara med om denna gången. Det ser ut som att vår resa blir bokad idag i alla fall, weeei! Känns mer verkligt då :) 5 veckor, ja tack!




Sen har jag ringt till dykcentrat samt införskaffat nya p-piller. Varför ska man fixa lite varje dag, bättre att dra ut på det i sista sekund och ringa alla samtal på en och samma dag ;)





Nu ska jag strax sticka och jobba. Igår kände jag mig nere, idag är jag full av ny energi och glad igen. Det enda tråkiga är att nu är mina veckor i info så gott som över. Kassan nästa, jaaadå!
Denna tisdagen är så tråkig. Alla jobbar men jag själv jobbar kvällen. man bara väntar på att klockan ska slå 14.30 så jag iaf kan åka och jobba...inte för att det är så kul men då gör jag i alla fall något :)

foto020 (MMS)

idag ångrar jag mig att jag ställde bilen i garaget...oj vad jag kommer bli blöt på vägen dit:(

Är man lite outsider om man ringt 3 olika personer utan att få svar samt skickat meddelande till 3stycken utan svar? Jag börjar undra om det är något fel på min mobil, fast jag vet ju redan svaret på det haha :)





Tro det eller ej, men den 17 ska jag köra 2 av mina 4 utedyk jag har kvar. Bättre sent än aldrig ;)

Denna helgen jobbar jag extra. Fina pengar men ojoj så tråkigt. Jag tänkte jag skulle väga upp det jag förlora förra veckan genom att jobba extra denna. Då visar det sig att det är olika månader så vad hjälper detta egentligen haha.

Nu har jag planerat dagens matintag. Ikväll ska jag och Andy äta bakad potatis så jag måste snåla med pointsen hela dagen så jag verkligen kan äta med gott samvete ikväll. Det har nämligen inte gått så bra på sistonde. Roligast var när jag tryckte i mig ett halvt paket dadlar, inser när jag äter den sista att de inte smakar som dom jag ätit innan. Kollar på förpackningen, sirap tillsatt!! Kaaboom 8 points, fint ska det va!


Annars händer det inte mycket. Letar resor som en toking men finns bara skit just nu. Billiga men långa mellanlandningar med skitflygbolag, eller dyra som fasiken med bra flyg. Vi har ju ingen stress men samtidigt känns det stressigt. Man vill ju ha det klart.


Nej nu ska jag göra ve mig det sista sen köra till jobb.

Ha en trevlig lördag!