ta fram block och anteckna!

0kommentarer

Nu har man kommit hem från en seg dag på jobb, hunnit slänga i sig pizza har man också gjort! Tur att man snart ska bort med tannaj*vlen nästa vecka, för såklart tycks all mat komma precis på det ömma stället!
Annars blir det en lugn och fin lördagskväll, ska kolla film med mannen och ta de allmänt lugnt! Imorgon blir det jobb igen, sen e man långledig :)

Jag och en jobbekompis prata om djur och skit som kan komma in under huden på en, och då berättar hon att hennes kompis hade ont i äggstocken, och när doktorn kollar upp det så visar det sig vara larver som kappslat in sig där.... så ÄCKLIGT! Jag ryser i hela kroppen! Det finns så mycket skit och en gång kolla ja ett klipp på internet där en kvinna nere i afrika, eller var det nu var, hade mega mycket var på bröstet, efter ett tag ser man hur en läkare drar ut larver från bröstvårtan....... det var kräkvarning på hög nivå mina vänner och Rebecka du som vet hur äckelmagad ja e kan ju tänka dig hur ja reagera på det :) jag menar moget att klökas när man snyter sig haha!

Nej nu har ja inte tid att sitta här.... nu ska ja hänga upp tvätt!

Ha en megabra lördagskväll! Kramar♥

Kommentera

Publiceras ej