mammagrupp

4kommentarer

Jag har lite beslutsångest om jag ska gå på mammagruppen på bvc. Ena sidan är inte alls intresserad men å andra sidan är jag lite nyfiken på det. Det kanske är jättetrevligt:) Jag har slängt pappret med tiderna men jag får nog ringa imorgon och höra när det är:)

Nej nu ska jag packa in paketer och julklappar:)

på tal om paketer, är det inte rätt otroligt att man får såå mkt gåvor till Ella men har inte fått ngt dubbelt:)

4 kommentarer

Jessica

22 Nov 2012 19:07

Jag tycker du ska gå.. Är faktiskt roligt och intressant...

Emma

22 Nov 2012 20:48

Jag ångrar lite att inte jag gick :-/ så jag håller med Jessica :))

Nathalie

22 Nov 2012 22:37

Jag känner tvärtom. Har man många vänner med barn så träffas man ju rätt regelbundet och då kanske man pratar lite om barnen osv. Jag gick på det en gång "efter att blivit tjatad på" och det gav mig ingenting. Det var bara sjukt stökigt, hög ljudnivå och dem bredvid mig pratade om deras barns bajs.! Haha.
Är det något jag undrar så brukar jag maila min BVC "tant".
Du gör absolut som du vill, jag menar inte så men prova och se vad du tycker så ångrar du inget :)

Emma d

23 Nov 2012 02:32

Hon är så söööt lilla ella :))!!! Jag ska inte gå denna gången! Jag hsde så många vänner utanför som fick barn så jag ungicls hellre med dom när mammagrupoen träffades utanför
Bvc på en fila eller så...Sen vae chloe en bebis som inte nöjde sig med att sitta still en timme och glo så hon skrek typ alltid efter uppmärksamhet och det var asjobbigt för mig stt alltid sitta där o hoppa med
Henne medans alla andrs bebisar
Låg där så tysta och titta...:) di kan ju alltid testa o se om du gillar det :) gör du inte det så kan man ju gå ur liksom :)
Hon

Kommentera

Publiceras ej